«

»

mrt 19

Filmpje: Book Haul Boekenfestijn Nieuwegein en Fandom Haul!

Ja hoor, deze Fanboy ging naar het Boekenfestijn in Nieuwegein. Ook mijn collega-blogger Ilse ging mee en samen hebben we een hoop boeken gekocht. Dat niet alleen, ook heb ik wat Fandom Merchandise gehaald. De portemonnee is leeg, maar mijn hart is gevuld!

Benieuwd welke boeken ik allemaal heb gekocht en wat voor Fandom Merchandise ik heb gekocht? Kijk dan vooral de video!

Heb jij ook leuke boeken gekocht op het Boekenfestijn?

12 reacties

2 pings

Naar het reactie formulier

 1. Nynke-Boudien

  Leuk filmpje en mooie aankopen heb je gedaan. Er zitten zeker een paar titels tussen die ik ga onthouden 😉

 2. Linda

  Omg, dat achtergrondmuziekje!! Dat is wel erg manisch… Dan heb ik toch liever die toeter aan het einde. 😉
  Ik ben trouwens wel benieuwd: heb je nou nog veel nieuwe boeken gezien op het Boekenfestijn of was het aanbod een beetje hetzelfde als in Rotterdam?

  1. NerdyGeekyFanboy

   Haha, geen succes? Was een uitprobeersel, maar doe het denk voortaan zonder 🙂 Wel redelijk veel nieuwe boeken gezien hoor, stukke beter dan in Rotterdam!

 3. Annabel

  Leuke Haul van zowel boeken als fandom spullen!

 4. Ilse

  Whaahaah, té blij gewoon! Weet je dat ik serieus van twee boeken dacht ‘wow, die heb je meegenomen?’. Wist ik serieus niet meer! Woh. Stoute ik. En doh, de spullen van die merchandisewinkel… ze blijven leuk. Ik denk dat ik binnenkort eens ga kijken wat ik van Adventure Time vind. ^.^ Ben benieuwd naar je boekenkastherinrichtfilmpje!

  1. NerdyGeekyFanboy

   Haha, als ik jouw Book Haul zie word ik ook vast verbaasd 😛 Jaaaaa snel Adventure Time kijken! Ik ben er ook benieuwd naar, herinrichten is zo leuk 😀

 5. Joanydvv

  Het Rampzalige Verhaal van Jou en Mij is echt zo mooi. Het was een van de eerste boeken die ik mocht recenseren voor mijn boekenblog en ik vond het echt geweldig. Echt super leuke boeken heb je gescoord! En die Adventure Time stuff is ook awesome – vooral de rugzak vind ik episch 😀

  1. NerdyGeekyFanboy

   Dat klinkt goed, wil hem snel gaan lezen! 🙂

 6. Jessica

  Wat ben je toch altijd super enthousiast en grappig! Ik hou van je humor! 😉 Leuke boeken en andere spullen heb je gekocht.

  1. NerdyGeekyFanboy

   Leuk om te horen 😀

 7. Zwartraafje

  Het Rampzalige Verhaal van Jou en Mij vond ik best wel goed en Cinder heb ik met veel plezier gelezen. Jammer dat ze gestopt zijn met de vertalingen vanaf het derde boek in de Lunar Chronicles. Die moet ik dus nog steeds lezen.

  1. NerdyGeekyFanboy

   Oké, dan weet ik dat ik geen miskopen heb gemaakt 🙂 Ga ze snel lezen!

 1. Liebester award 2 | Het Leeslint

  […] Ellis of Joost. beide zijn gewoon super enthousiast en ik geloof echt dat ik van hen zou kunnen leren […]

 2. Shoplog #13: boekenfestijn Nieuwegein + YA Dag in de Donner | Ilse ten Have

  […] weken geleden kocht op het boekenfestijn in Nieuwegein en in Amsterdam, waar ik naartoe was met Joost. Tijd om eerder een haulfilmpje te maken had ik niet, want drukte. Maar drukte of niet: de YA Dag […]

Geef een reactie