Contact

Voor eventueel contact wijs ik u graag door naar mijn Facebookpagina waar u altijd een bericht naar mij kan sturen. Deze berichten worden meestal binnen 24 uur beantwoord.

Naast Facebook kunt u mij bereiken via nerdygeekyfanboy@gmail.com .

Hoewel ik nog een volle boekenkast heb, ben ik bereid om recensie-exemplaren te ontvangen. Ik accepteer bij voorkeur fysieke recensie-exemplaren. Ik lees vooral Fantasy en Young-Adult, maar ik ben ook in de stemming voor Science Fiction, New-Adult en Thrillers.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een boek door mij te laten recenseren, kunt u uw recensieverzoek naar mij mailen (nerdygeekyfanboy@gmail.com). Hierbij probeer ik binnen 24 uur een mail terug te sturen. Mocht ik eenmaal een recensie-exemplaar hebben ontvangen, lees ik dit boek altijd uit en zet ik meestal binnen een maand een recensie online. Ik schrijf altijd eerlijke recensies, dus ik kan niet garanderen dat ik altijd positief een boek zal beoordelen. Naast mijn blog zet ik de recensie ook op Goodreads (met een verzoek kan ik mijn recensie eventueel op andere sites zoals Hebban of Bol.com zetten).

Momenteel zit ik met een overschot aan recensie-exemplaren, dus de kans is op dit moment klein dat ik recensie-exemplaren aanneem.

 

Naast boeken ben ik ook een liefhebber van Fandom Merchandise (kleding en spullen in de trant van bepaalde series/boeken/films/muziek games etc.). Ik vind het ook leuk om artikelen te maken over webshops en een webshop te promoten op mijn blog. Meestal belicht ik dan bepaalde artikelen uit de webshop met een link naar de pagina op het te bestellen. Als u daarnaast één van uw producten naar mij op wil sturen zodat ik ook wat kan zeggen over de kwaliteit van het product/de verzending neem ik dat graag in ontvangst. Hiervoor kunt u een mail sturen naar nerdygeekyfanboy@gmail.com, waarbij ik zo spoedig mogelijk probeer te antwoorden.

3 reacties

 1. Beste Joost,

  Ik ben nou bijna twee jaar diehard fangirl van allerlei dingen (boeken, series, films, bands etc) maar ik kan nooit merchandise vinden. er zijn natuurlijk een heleboel sites waar je merch kan kopen maar op bijna alle sites kan je niet m Ideal betalen en dat is het enige betaaldinges dat ik heb. heb je misschien een paar aanraders voor mij als het om sites gaat?

  met vriendelijke groet,
  Niki Ezra

  1. Hee Niki,

   Dan moet je uiteraard terecht bij Nederlandse sites, daar zijn er toch een hoop van! Voor veel muziek-merchandise (en ook dingen zoals series) zoals kleding raad ik je large erg aan, een erg goede site! Europosters is een goede site als je wat posters wilt. The Mighty Collector, Gator, Galaxyshop, FilmJewels, Pixiedust, MyMovieStuff, CustomJewels, Indoujinshi zijn ook sites/Facebookpagina’s waar je terecht kan voor bepaalde merchandise. Hopelijk kan je nu aardig op weg! 🙂

 2. Bedankt voor de reactie =D ik hoop dat ik nog wat leuks kan vinden

Geef een reactie