«

»

aug 30

Room Tour: Mijn Fandomkamer

Als je af en toe mijn filmpjes ziet, kan je meestal al een deel zien van mijn kamer (de muur die vol zit met posters). Zelf ben ik heel trots op mijn kamer. Het zit vol met Fandoms en het is heerlijk om wakker te worden en dan allemaal coole posters, merchandise en boeken te zien. Laatst heb ik mijn kamer wat opgeruimd (voor zover ik dat kon…) en heb ik wat posters een plekje gegeven. Nu is mijn kamer nog leuker geworden en dan moet ik ook even met mijn kamer pronken door deze post.

2015-08-17 11.59.59

Op de buitenkant van de deur van mijn kamer zie je bovenin mijn naam met Disney-figuren erop (ik was jong ja en hield van de personages van Donald Duck) en daaronder een filmposter van Insurgent die ik heb gekregen tijdens een brainstormsessie van Best of YA!

2015-08-17 12.00.24

De binnenkant van mijn deur heeft ook een Insurgent filmposter (ook gekregen tijdens de Best of YA Brainstormsessie). Rechts van de deur staat mijn grote boekenkast met gelezen boeken, met aan de zijkant een poster van The Big Bang Theory (Bazinga!) en daaronder een portret van mezelf als manga-figuur die is gemaakt tijdens Dutch Comic Con (als mangafiguur ben ik best een hunk).

2015-08-17 12.00.37

Aan de andere kant staan andere boekenkasten. Op de zijkant van een boekenkast heb ik twee posters van de Pokémon Adventures manga en onderin zie je zelfs een lijstje van mijn allereerste behang (Budgie de kleine helikopter, wat een serie zeg). Deze wand gaat door tot mijn bureau.

2015-08-17 12.01.01

Dit is de muur met de boekenkasten. Op mijn boekenkasten ligt meestal wat zooi dat ik nooit een plekje kan geven in mijn kamer. Ook zie je aan de rechterkant (naast de walvisophanger) een glas-in-loodje werkje van Pokémon die ik op de basisschool heb gemaakt en erboven mijn eetdiploma’s en certificaat van mijn toneelvereniging (toen ik de pluim kreeg omdat ik veel had gedaan voor de vereniging). Er staat nog een prikbord met wat kaartjes en daarnaast dus mijn bureau met erboven de Hobbit en Big Hero 6-poster.

2015-08-17 12.01.13

Hier een foto van mijn bureau bij het raam. Hier zit ik meestal huiswerk te maken of te tekenen. Onder mijn bureau zitten mijn studie- en tekenboeken. Op mijn bureau heb je nog mijn radio en tekenspullen. Rechts ervan heb ik weer twee boekenkasten.

2015-08-17 12.01.32

Op mijn overige boekenkasten staan onder andere mijn Fanboy Diaries (speciaal voor mij gemaakt toen we met vrienden Sinterklaas vierden – ik heb hele toffe vrienden). Ook is dit een verzamelplaats van mijn tassen (normale rugtas, Adventure Time tas en de Best of YA-tas). Aan het voeteinde van mijn bed heb ik een tv waar ik GameCubespellen op speel (ja, die oldschool spellen zoals Super Mario Sunshine en de eerste Harry Potter spellen). Op mijn tv zie je mijn zelfgemaakte Sorting Hat en mijn buddie Jake (van Adventure Time). En ja, aan de muur staat een collector’s item: NerdyGeekyFanboy toen hij zestien was en belachelijk lang haar had. Dat waren nog eens tijden.

2015-08-17 12.01.49

Dit is mijn schuine wand boven mijn bed met wat posters. Boven van links naar rechts staan posters van Hobbit The Desolation of Smaug, Adventure Time, Boy 7 de film (gesigneerd door de acteurs) en een poster van Gerard Way (gekocht bij zijn concert). De onderkant van links naar rechts staan Only Seven Left (gehaald bij hun allerlaatste concert), Boy 7 het toneelstuk (gesigneerd door de toneelspelers), posters van Fullmetal Alchemist Brotherhood, Attack on Titan en Pokémon. Ja ja, dat is nog eens lekker wakker worden!

2015-08-17 12.02.06

Boven mijn bed hangt een poster van Avatar The Last Airbender. Aan de zijkant van mijn boekenkast zitten nog twee van posters van Alina (de Grisha) en Daenerys Targaryen.

2015-08-17 12.02.18

Hier nog een foto van de bovenkant van mijn kamer, aangezien hier ook nog een boel posters op zitten. Van links naar rechts: alle Pokémon van Black/White, een kaart van Unova, Avatar The Last Airbender, Omhulde Stad van Ransom Riggs, de trilogie van Salla Simukka, Shrek 2 (gekregen omdat ik een prijs won om naar de première te gaan) en een mangaposter van Jack Frost.

Dit is dus mijn slaapkamer. Misschien wat druk, maar het is echt de kamer waar ik me helemaal thuis voel. Kom je ooit eens langs in mijn kamer (alleen voor eregasten natuurlijk), geef me dan vooral een schouderklopje voor mijn mooie kamer, want het heeft even geduurd voordat het zo vol Fandoms zat. Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Stel me gerust een vraag!

 

Heb jij ook zo’n overdreven Fandomkamer?

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. hetboekenik

  Deze kamer is echt helemaal jou zeg!

 2. Femke

  OMG, ZO JALOERS – Er zitten echt posters tussen die ik moet hebben 😮
  Super kamer, je kan echt niet zien dat je een fanboy bent hoor… neeeeh 😉 !

 3. zwartraafje

  Dat valt nog goed mee. Al helpt het natuurlijk wel wanneer je amper posters hebt én je verzameling fandom-spulletjes door een heel huis kan verspreiden. 😉

 4. robin

  suuuuper vet 😀 die hobbit poster <3

 5. Ilse

  Man man man, soms vraag ik me echt af hoe het eruit zal zien als jij straks inderdaad op kamers bent. xD Of je dan ook van alles in de muur ramt en zo. En welke boeken je allemaal meeneemt. Want jeez. xD En huy, die poster van AT is nieuw, of niet?!

  1. NerdyGeekyFanboy

   Haha nou denk dat ik de meeste posters hier laat en het in mijn kamer nog vrij eenvoudig houd. En elke week dan verse stapel nieuwe ongelezen boeken meenemen 😀 En die poster kocht ik in maart al, dus die zou je moeten hebben gezien haha

Geef een reactie