«

»

mei 17

Winactie: Eerste drie delen van Gone!

De winactie van Europosters is voorbij, dus we gaan door met een nieuwe winactie om mijn blogverjaardag te vieren! Deze keer de eerste drie delen van Gone van Michael Grant, de midprice versie. Zoals je aan de afbeelding kan zien, was er een paar maanden geleden een actie waarin je deze boeken afgeprijsd kon kopen. Nu is dit niet meer het geval, maar je kan ze nu gratis krijgen als je de winnaar wordt van deze winactie! De winnaar krijgt de eerste drie delen opgestuurd en heeft dan al de helft van deze spannende serie compleet.

Gone is een geweldige serie van Michael Grant. Het verhaal gaat over een stad waar een mysterieuze koepel overheen zit. Alle mensen die 15 jaar en ouder zijn, verdwijnen plots en alleen een stelletje kinderen blijven achter in deze koepel. Wat doe je als er geen volwassenen zijn? Juist, dat kan niet goed gaan! Daarbij komt erbij dat er vreemde dingen gebeuren waardoor de kinderen vrezen voor hun leven… Mijn recensie over het eerste deel kan je hier lezen en geloof me, dit is één van mijn favoriete series!

Deze boeken zijn felgekleurd aan de zijkanten van de bladzijdes, en de rest van de serie is binnenkort helemaal verkrijgbaar in deze editie! Daarom zou het ideaal zijn als je de eerste drie delen kan winnen, zodat je meteen kan beginnen in deze geweldige serie. Wat moet je doen? Voor deze winactie heb ik een Rafflecopter aangemaakt. Als eerste moet je een reactie achterlaten dat je meedoet, hierdoor maak je sowieso kans op de boeken! Mocht je nog meer kans willen maken, kan je gebruik maken van de extra opties, zoals het volgen van mijn pagina’s op social media of die van Best of YA (een dikke aanrader als je ze nog niet volgt, want door het volgen van Best of YA krijg je onwijs veel leuk boekennieuws te horen over leuke young adult boeken). Hoe meer je doet, hoe meer kans je maakt! Wacht niet langer en doe mee en wie weet krijg jij dit gave pakket in huis!

Met dank aan Van Goor voor het opzetten van deze winactie!
a Rafflecopter giveaway

 

56 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Femke Jonkman

  ik hoor / lees diverse reacties op deze serie en wil het nu toch wel eens zelf beoordelen en als het ook nog die kleuren zijn als op de foto dat is helemaal geweldig in mijn boekenkast. Leuke winactie

 2. Emma

  Dit boek staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Ik ben zo benieuwd naar de boeken!! Ik zou ze heel graag willen winnen!

 3. Gerrianne

  Eén van de beste series die er is. Ik heb de hele serie gelezen op mijn e-reader, maar wil hem heel graag in mijn boekenkast. En herlezen natuurlijk!
  Super goede winactie 🙂

 4. Emmy

  Dit is toch een serie die ik ooit compleet in mijn kast heb willen staan.Hij is zo heerlijk mindfuck.

 5. Dominique

  Omg! Dit wil ik echt te graag! Ik zag t eerste deel in de kringloop en ik was echt ontzettend gelukkig en op t moment dat ik hem wilde pakken wat iemand anders me voor. En ik ben niet iemand die dan dan boek uit iemands handen trekt en lachend weg rent haha. Dus dit zou een goede troost zijn!

  Groetjes, Dominique

 6. Anne Meike

  Ik heb ooit deel 1 gelezen en dat vond ik heel goed maar ook moeilijk want ik was nog jong. Dus ik zou heel graag dit pakket willen winnen zodat ik opnieuw kan beginnen.
  Groetjes Anne Meike

 7. Irene

  Wat een super toffe winactie! Ik heb de boeken nog nooit gelezen (echt super slecht). Maar ik weet dat mijn zusje en moeder er groot fan van zijn! Het zou super gaaf zijn om ze te winnen 🙂 Good luck iedereen…

  Groetjes Irene

 8. e

  Ik zie deze boeken altijd overal ik leest er zulke postivie dingen over maar word geïntimideerd door hun grote en dikte. Ik denk dat deze boeken me wel zullen bevallen ik hou van dystopian. Nog gefeliciteerd met je blog verjaardag mogen er nog vele jaren volgen!

 9. Ilvy

  oeh tof! Die staan sowieso nog op mijn TBR/wishlist. Ik doe heel graag mee 🙂

 10. Kiki_leest

  Ik heb ooit het eerste deel van deze serie gekregen maar eerlijk gezegd nog nooit gelezen. Dat was ook niet zo’n mooie uitgave als degene die we bij jou kunnen winnen, daarom waag ik zeker een kansje. Ik hoor er de laatste tijd ook weer veel over, deze schrijver, op booktube dus wil de serie ook graag gaan lezen.

 11. Angelica

  Wat ontzettend leuk Joost! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe mee, het lijkt mij nog steeds een mooie serie om te lezen :)!

 12. Naomi

  Ik hou heel veel van lezen en ik zou deze serie heel graag lezen! Ik hoop heel erg dat ik deze super mooie boeken binnenkort op mijn boekenplank mag zetten 🙂

 13. kirsen

  Ik ben dol op lezen en het lijkt mij echt een geweldige boekenserie! Ik zou heel graag deze boeken winnen!!!

 14. Marjolein

  Weet niet meer of ik je heb gefeliciteerd, maar dat kan nooit te vaak toch? Gefeliciteerd op naar het volgende blogjaar. Klinkt spannend. Ik maak graag kans.

 15. mary

  Coole actie! En nogmaals gefeliciteerd! Ik doe graag mee 🙂

 16. Linde

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag Joost! Ik heb deze serie nog nooit gelezen (oops, shame on me) dus ik maak graag kans!

 17. joelle

  GEFELICITEERD! en nu fingerscrossed 🙂

 18. Hanneke

  Met zo’n gave serie als prijs, wil ik wederom wel een gokje wagen 😉
  Je hebt enorm gave prijzen, Joost!

 19. Kim

  OH! :O
  Ooit in een heel ver verleden het eerste deel eens kunnen lenen en op vakantie aan het Egyptische strand gelezen. De andere delen waren toen geloof ik nog niet eens uit.
  Ik zou ze zoooo graag allemaal eens lezen. Helaas een beetje een luxe probleem, aangezien ik over twee weken de sleutel van mijn huis krijg. Alle centjes gaan naar de bank, de vloer, verf etc. Dus tja, deze eerste drie delen winnen, dat zou wel heel erg gaaf zijn 😀

 20. Mariëlle

  Oh. Deze wil ik al zo graag hebben!
  En uiteraard nog gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 21. Marion Poeste Thomas

  jaaaaaaaaa gaaf!

 22. nakita

  Het is een serie die ik toch echt nog wil lezen en dit is een unieke kans!

 23. Lies

  Wat goed! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!

 24. Chantal de Vries

  Wat leuk, Joost! Ik doe graag mee met je actie!

 25. Maaike

  Wat een leuke winactie! En gefeliciteerd met je blogverjaardag natuurlijk 😀

 26. Amy

  Wie niet waagt wie niet wint! 😀

 27. Femke

  IK DOE MEE 😀
  Mijn zusje heeft afgelopen meivakantie deel 1 gelezen – en er erg van genoten en het me aangeraden – , dat als oud en verschrompeld tweedehands boek in de kast staat. Het feit dat zij dit boek meenam op reis en het las aan het zwembad naast glijbanen zegt al een hoop over de kwaliteit nu. Ik heb ‘m zelf nog niet gelezen, maar mijn huidig exemplaar van Gone Verlaten is gewoon te lelijk voor mijn boekenkast, HIJ MOET WEGGGG. Maar ik wil wel een nieuwe EN ALS IK NOU IN 1x DE EERSTE DRIE BOEKEN KAN WINNENNNN BEN IK HELEMAAL HAPPY. Want boeken. Want Gone. Want tof. Want dikke boeken = veel leesplezier. En want series staan mooi in kast. En NEONNNNNN <3

 28. sandra

  Heel gaaf, lijken me erg toffe boeken. Ik maak graag een kansje!

 29. Mireille Muls

  zou deze boeken supergraag lezen! ben er dan ook reuze benieuwd naar

 30. Lieke

  Oeh, ik doe heel graag mee! *gaat snel de Rafflecopter invullen*

 31. Loranne

  Oehhh deze boeken moet ik toch ook eens een keer gaan lezen… Ik doe graag mee! 😀

 32. Kim Milkyway

  Ik doe mee! Deze boeken zijn echt ideaal om onderweg mee te nemen.

 33. ilse

  Ik doe mee! Ik heb zoveel positieve reacties over de serie gehoord dat ik ze nu zelf ook heel graag wil lezen!

 34. Ingrid

  Ik waag graag een kansje voor dit fantastische pakket

 35. Marjo

  Sinds een tijdje begint er iets in mij te borrelen als ik iets over deze boeken zie of lees… Een nieuwsgierigheid die er heel lang niet is geweest, ik begin echt uit te kijken naar het mogen lezen van deze boeken. Eerder trok het me niet, maar dat gevoel is Gone, forever denk ik :-). Ik doe dus heel graag mee met deze toffe actie!

 36. Marjo

  P.s. Ik heb wel getweet (rafflecopter) maar ik weet niet hoe ik die url link of wat t ook is kan kopiëren aaargh! Mijn twitterprofiel is iig djootje77, misschien kun je het zo zien? En anders maar een kansje minder (moet ik maar niet zo’n digibeet zijn :p)

 37. Elise

  Jaaaaa! Deze wil ik heel graag winnen! Ik lees echt super veel en sinds een tijdje ook veel YA boeken. Deze heb ik nog niet gelezen en ik ben er super benieuwd naar!

 38. Els

  Waw! Deze wil ik heel graag winnen 🙂

 39. inge van den berg

  Ik ben een thrillerlezer en deze boeken waar kinderen zomaar verdwijnen is mysterieus. Dat is voor mij een uitdaging om het boek te kopen of te winnen. Ik doe heel graag mee.

 40. Yara Janssen Steenberg

  Wauw, ze staan al een tijdje op mijn verlanglijstje dus doe graag mee!

 41. Laura

  Ik zou deze echt zoo graag winnen!

 42. Cynthia Wijmans

  Ik doe zeker mee!! Deze serie wil ik al heel lang hebben lijkt me een top serie!! Dus fingers crossed !!

  Xxx.

 43. Nalina de Vendt

  Deze boeken stonden nog op mijn: to read list 🙂 ik zou super graag deze boeken willen winnen! Ze zouden mooi bij mijn andere boeken staan,

 44. Rowan

  Wat gaaaf! Ik heb de eerste drie delen van een vriendinnetje geleend en gelezen, maar zou ze ook graag zelf in m’n kast hebben zodat ik ze zo vaak kan lezen als ik wil haha.
  Ik doe zeker mee!
  En gefeliciteerd met je blogverjaardag. 🙂

 45. adinde

  K heb deel 1 ooit eens gelezen. Maar ben daarna nooit verder gegaan. Het begint wel eens tijd te worden 😉

 46. Annemay

  Gefeliciteerd! En wat een gave winactie. Die zouden goed in mijn boekenkast passen!

 47. Freya

  Ik heb ze nog niet en ik geloof dat ik nog niet met eerdere winacties van je heb meegedaan. Dus dit wordt tijd! Ik doe mee ^^

 48. Tineke

  Ik volg je al op verschillende social media, en ik doe zeker mee met deze actie! Deze boeken staan nog op mijn to buy lijstje hihi.

 49. Bregje

  Klinkt erg leuk, ik doe mee!

 50. Angelia

  Wauw deze staan al zo lang op mijn wishlist. Natuurlijk doe ik mee!

 51. naadje

  ik doe mee met de winactie voor gone, ik heb de boeken gelezen en vond ze helemaal geweldig, aparte wereld en had een deel thuis liggen, die heb ik ooit uitgeleend en nooit meer terug gehad helaas 🙁 dus zou mooi zijn om nu 3 delen te winnen! 😀

 52. Angela

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Nog heel wat blogjaren toegewenst!
  En wat een geweldige actie! Daar doe ik graag aan mee!

 53. Tumy

  Omg i doe graag mee ze staan als zo lang op mij verlanglijstje, heb de YA ook overal gevolgd ! 🙂

 54. Sylvia

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Kijk uit naar nog vele jaren!
  Ik ben nog steeds zeer benieuwd naar deze serie! Hij staat al lang op mijn te lezen lijst, maar ben er nog niet aan begonnen. Graag maak ik kans en wie weet kan ik er dan binnenkort aan beginnen.

 55. Mark

  Count me in!

 56. Jyoti Baldew

  Leuk! Ik doe mee 🙂

Geef een reactie