Blog Hop: Goede voornemens voor fictieve personages

Op Cravingpages staat er weer een leuke Blog Hop online, waarin bloggers antwoord kunnen stellen op een vraag die te maken heeft met boeken. Deze keer staat de Blog Hop in het teken van goede voornemens. Zelf heb ik niet goede voornemens dit jaar, ik hoop alleen weer wat gezonder te worden zodat ik aan het eind van 2015 gewoon weer studeer bij de Erasmus Universiteit. Gelukkig gaat deze vraag niet over mij, maar gaat de Blog Hop over goede voornemens bij fictieve personages! De opdracht voor deze week is:

Kies vijf fictieve personages (boeken, film of televisie) en bedenk voor elk van hen een goed voornemen voor het volgende jaar.

Ik kan met gemak wat personages uitkiezen die ik vreselijk vind zodat ik mijn kritiek op ze kan uiten, maar ik ga juist leuke personages een positief voornemen geven voor dit jaar.

1. Hermelien Griffel (Harry Potter)
Hermelien, je bent een echte studiebol en leesgek (dat kan ik waarderen), maar vergeet niet andere plezierige dingen in het leven! Je bent altijd wel bezig met school, wat prima is, maar ga er eens vaker op uit met vrienden en maak veel lol! Speel eens een simpel potje Zwerkbal met Harry en Ron, haal wat grappen uit met Fred en George of plan eens een leuke vakantie naar Londen… met mij… 🙂

2. Nico DiAngelo (Percy Jackson  & Helden van Olympus)
Arme Nico… Hij heeft veel moeten doorstaan in de boeken van Rick Riordan, maar ik geef hem een goede raad: vertrouw al je vrienden in Kamp Hafbloed! Ze geven veel om je! 😀

3. Ash Ketchum (Pokémon)
Vier eens je verjaardag gek joch, we weten allemaal dat je echt wel ouder bent dan 10 hoor! Ik zou echt een moord doen voor een verjaardagsfeest vol met Pokémon gerelateerde cadeaus. Nodig je me dan wel even uit? Ik wil Pallet Town wel een keer bezoeken!

4. Hazel (The Fault In Our Stars)
This year I’m going on a rollercoaster that only goes up. Please join the ride! 🙂

5. Alle personages uit Game of Thrones
Sterf alsjeblieft niet! :O

Dit was dan mijn Blog Hop voor deze week. Hopelijk zullen de personages de goede voornemens van mij overnemen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.