Blog Hop: Welke personages verdienen hun eigen boek?

Joany van Cravingpages heeft deze week de Blog Hop herintroduceerd, waarin bloggers elke week een antwoord op een vraag geven. Ze nodigt ook andere bloggers uit om deze vraag te beantwoorden op hun blog, dus ik ben zeker van de partij!

De vraag van deze week luidt: ” Welke ”bij”-personages verdienen hun eigen boek? ”

Als professionele boekenwurm ken ik zeker een aantal personages waarvan ik graag meer zou willen weten. Er zijn genoeg personages die waarschijnlijk zo veel te vertellen hebben, dat je er een heel boek mee kunt vullen!

Ten eerste lijkt het me heel interessant om vanuit het perspectief van Peeta te lezen in Spotgaai/Mockinjay. Ik ben heel benieuwd wat er met Peeta gebeurt als hij gevangen wordt genomen door het Capitool en wat ze allemaal met hem van plan zijn. Als hij eenmaal terug is bij Katniss, is hij totaal veranderd, en ik vraag me af wat er allemaal in zijn hoofd om zou gaan. Hij is in Spotgaai/Mockinjay ontzettend in tweestrijd met zichzelf, en dit gevecht in zijn hoofd lijkt me zo interessant dat ik er graag over zou willen lezen.

John Green verbaast me altijd met de leuke personages die hij in zijn boeken heeft, en een boek lezen over Margo van Paper Towns of Alaska in Het Grote Misschien lijkt me echt geweldig! Beide dames hebben een brutale en indrukwekkende persoonlijkheid, volgens mij is het fantastisch om in hun hoofden te duiken en het verhaal meemaken vanuit hun perspectief.

Uiteraard kan ik geen genoeg krijgen van de boeken van Rick Riordan en de Harry Potter reeks van J.K. Rowling, hun maken me wel met geschreven boek bij, over welk personage dan ook (behalve Omber, die verdient nooit een eigen boek!).

Wil jij ook meedoen aan de Blog Hop? Doe dan zeker mee, Joany zal namelijk nog de leukste antwoorden in de schijnwerpers zetten 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.