Blogverjaardag!

De dag is aangebroken waarop deze Fanboy al een jaar lang aan het bloggen is! Vandaag is mijn blogverjaardag en dat moet zeker gevierd worden! Vorig jaar startte ik tijdens mijn eindexamens een blog door de vele leuke boekenblogs voorbij zag komen, en ik wist dat er een mannelijke bloggers bij moest! Ik combineerde 3 type persoonlijkheden die bij mij passen en hopsakee, NerdyGeekyFanboy kon beginnen! Deze naam kwam echt spontaan bij me op en ik zou deze naam voor geen goud willen veranderen. NerdyGeekyFanboy is echt een deel van mezelf geworden en heeft me zo veel leuks opgeleverd! Ik ben druk in de weer met boeken, series, films, Fandom Merchandise, leerde door mijn blog uitgeverijen kennen, andere bloggers heb ik gesproken en met veel heb ik contact, ik kan dankzij mijn blog naar toffe evenementen, zit in het Best of YA Team en zo veel meer!

10959893_723804814404599_513902125674313821_n

Dit jaar is mijn blog flink gegroeid en ben ik blij dat zo veel mensen mijn blog lezen en waarderen. Dus een groot bedankje aan al mijn lezers en gekke Fangirls/Fanboys die net zo fanatiek zijn als ik als het om Fandoms gaat! Wil je mee nog feliciteren met een klein gebaar? Dat kan! In het rechtermenu staan linkjes naar mijn social media, volg me gerust als je dat nog niet doet! Het is altijd fijn als ik meer volgers op social media heb, zo kan ik meer mensen op de hoogte houden en wordt mijn blog nog groter!

 

Mijn bedankje? Winacties! Niet eentje, maar meerdere winacties komen de komende weken online! Deze winacties zullen bijvoorbeeld boeken zijn, maar ik heb ook contact gekregen met andere leuke dingen waar ik een winactie voor kan houden… Tip: Misschien moet je vanmiddag ook even langskomen op mijn site, wie weet wat je dan kan winnen…

 

Nogmaals bedankt voor het bekijken op mijn blog en kijk vooral uit naar nog een jaar geblog van deze man, want ik ga zeker niet stoppen! Op naar het volgende jaar!

 

Een extra cadeau voor jou…

17 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Gefeliciteerd! Haha, prachtig extra cadeau :’)

 2. Gefeliciteerd!

 3. Proficiat! En oeeeh winacties 😀

 4. Gefeeelicciittteeeeerd 😀

 5. Gefeliciteeeeerd Joost!! Op naar het volgende jaar 😀

  • Marjolein op mei 10, 2015 om 11:29 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd!

 6. Gefeliciteerd!!

  • Jantsje op mei 10, 2015 om 12:54 pm
  • Reageer

  Gefeliciteerd Joost met je 1 jarig blog bestaan! 🙂

 7. Gefeliciteerd!
  En jeetje, een jaar nog maar?

 8. Gefeliciteerd met een jaar lang bloggen en een blog om trots op te zijn!

 9. Gefeliciteerd en op naar de vele (blog)jaren die nog mogen volgen 😉

 10. Van harte gefeliciteerd!

 11. Gefeliciteerd Joost! Hartstikke gaaf dat je nu 1 jaar bestaat, op naar de tweede! En ik doe lekker met je mee aangezien ik zaterdag precies een jaar in het bloggerwereldje zit!

  1. Alvast gefeliciteerd dan maar! 😀

  • Gaia Steinbuch op mei 11, 2015 om 9:18 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd :D!

 12. GEFELICITEERD JOOST!! Ga zo door met bloggen 😀

 13. Gefeliciteerd! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.