NerdyGeekyFanboy 2 jaar oud!

Vandaag is mijn blogverjaardag aan de gang, ik blog namelijk al 2 jaar onder de naam NerdyGeekyFanboy! Al twee jaar ben ik aan het recenseren, verslagen schrijven over evenementen en het kletsen over fandoms, chips, fictieve personages en alle malle dingen die ik mee maak als fanboy zijnde.

 

Het afgelopen jaar ging qua bloggen heel lekker. Ik ben niet iemand die klakkeloos opschept over zijn bezoekersaantallen, maar dit jaar heb ik zeker een stijging gezien in mijn bezoekersaantallen en zijn er zeker wat lezertjes bijgekomen, waar ik echt heel dankbaar voor ben! Plaatsen waar mijn blog vaak wordt gelezen zijn Amsterdam, Katwijk (hallo mede-Katwijkers!), Antwerpen, Rotterdam (hallo mede-Rotterdammers!), Utrecht, Gent en Nijmegen. Ook is de leeftijdsgroep 18-24 de grootste groep mensen die er komen, maar ook verschillende leeftijdsgroepen die ouder zijn brengen ook vaak een bezoekje aan mijn site. Ook heeft mijn social media een flinke groeispurt gekregen. Ik zit gewoon rond de 350 volgers op Facebook, 350 op Bloglovin’, 550 op Twitter en 650 op Instagram! Ook word ik nog vaak toegevoegd op Snapchat (joostzuijd) en heb ik ontzettend veel interactie met mijn lezers, waar ik echt veel blijdschap uit haal.

In mijn tweede jaartje deed ik ontzettend veel leuke dingen. Ik ging op vakantie met een groepje boekbloggers voor Young Adult Literature Con in Londen, vierde mijn verjaardag bij het event van Leigh Bardugo, werd door Veronica Roth een legende genoemd tijdens het Best of YA-event, ik werd gekozen voor het Best of YA Promoteam voor 2016 en ik sprak de auteurs die bij Yalfest waren! Daarbij vergeet ik vast nog vele andere leuke dingen die ik heb gedaan het afgelopen jaar, bijna te veel om op te noemen! Daarnaast heb ik nog vele andere bloggers leren kennen, kennis gemaakt met de binnenkant van uitgeverijen en ik ben zelfs op de foto gevraagd door bloglezers. Mensen noemen nu zelfs een BN’er (wat ik echt niet ben) en een term binnen de bookblogcommunity ben ik zeker geworden. Daarom blog ik maar al te graag nog vele jaren verder!

Blogverjaardag

Dus, 2 jaar NerdyGeekyFanboy, wordt dat nog gevierd? Jazeker! De komende tijd komt er af en toe een leuke winactie online. Hierbij kan je denken aan boeken (duh), maar ook wat merchandise. Het is de bedoeling dat er minimaal eens in de week een winactie op mijn site te vinden is en ik kan al zeggen dat je deze weken dus vaak een bezoekje kan brengen op mijn blog! De winacties probeer ik zo simpel mogelijk te houden en elke prijs kan je winnen door mij te volgen op één van de social media die ik gebruik voor mijn blog. De ene week kan je dus winnen door mijn pagina op Facebook een like te geven, de andere week door mij te volgen op Twitter of wie weet mij zelfs toe te voegen op snapchat! Hierdoor kan ik al mijn verschillende volgers bedanken voor het volgen.

De komende weken dus genoeg dingen te winnen, maar ook komen er wat blogverjaardagspecials online, nog maar te zwijgen over de spectaculaire nieuwe editie van Bookbloglovers & Bookblogbitches die in de planning staat… Genoeg om naar uit te kijken dus, ik blog nog wel even verder hoor!

 

Bedankt beste lezertjes voor het lezen/volgen/reageren op mijn blog, dat maakt mijn dag helemaal top! Als bedankje geef ik je officieel toestemming om een zak chips te pakken en deze helemaal op te eten samen met je favoriete fictieve karakter die tot leven is gewekt. Je hebt het verdiend.

18 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Gefeliciteerd Joost!

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂

 3. Gefeliciteerd!

 4. Gefeliciteerd! Ik heb nog niet ontbeten, dus chips op deze vroege ochtend…? Ach, het kan best!

  1. Het is nooit te vroeg voor chips!

 5. Woa, mijlpaal! Gefeliciteerd, dudie! Time flies when you’re having fun. =)

  • Vera op mei 10, 2016 om 10:23 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd!!! Blijf zo doorgaan met je blog!!!

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!!

  • Marjolein op mei 10, 2016 om 10:52 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd!

  • Isabelle op mei 10, 2016 om 11:10 am
  • Reageer

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat we nog maar lang van je gekke, grappige, Fandom ideeën mogen genieten 😉

 7. Gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag! En leuk dat ik blijkbaar niet de enige lezer uit Gent ben 😉 haha

 8. Woohoo, gefeliciteerd!

 9. GEFELICIFLAPSTAART, JOOST!
  Ik kijk natuurlijk ontzettend uit naar het nieuwe roddelblad morgen. Is het erg dat ik van plan ben om ‘s ochtends vroeger op te staan om te zien of hij al geplaatst is? Nah, vast niet.

  1. Nee, zet je wekker maar om 6.00

 10. Gefeliciteerd 🙂

 11. GEFELICITEERD!!! 😀

 12. Een dikke proficiat van Team Antwerpen. Nu ja, toch een fractie daarvan. 🙂 Dat van die chips zal jammer genoeg niet lukken. Ik heb er al de hele middag zin in maar er is slechts één zak chips in huis en dat is degene die mijn echtgenoot voor zich heeft gekozen. Die zal ik dus maar niet aanslaan.

  • Monique op mei 12, 2016 om 3:26 pm
  • Reageer

  Gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.