NerdyGeekyFanboy in een nieuw jasje!

Er zijn echt fantastische mensen op de wereld die voor jou iets willen vormgeven, ik heb dankzij twee geweldige personen wat nieuwe dingen voor mijn blog! Ik heb namelijk een nieuwe header gekregen die door Emmy (Zon en Maan) is gemaakt. Daarnaast heb ik ook een wat simpele afbeelding gekregen van Corline (Gravity Falls-maatje en stiekem spion in opleiding) voor als ik visitekaartjes wil laten maken. Ik ben zo blij met de resultaten, dus vandaar deze post waarin ik mijn nieuwe afbeeldingen laat zien.

 

Mijn oude header is natuurlijk nog steeds erg leuk. Het was de eerste afbeelding die ik had bewerkt voor mijn blog en ik ga toch proberen deze nog ergens een plekje te geven op mijn site, want hij blijft nog best tof. Het is een mooie menging van verschillende fandoms. Waarschijnlijk ken je hem al als je vaker op mijn blog bent geweest.

 

 

All the fandoms! Ja, deze blijft nog steeds erg leuk, maar ik heb dus nieuwe afbeeldingen gekregen die ook te awesome zijn voor woorden!

Ten eerste kreeg ik dus van Corline een afbeelding die ik zou kunnen gebruiken voor een visitekaartje. Corline vertelde dat ze wat aan het oefenen was met Photoshop en dat ze wel wat voor mij wilde maken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik vroeg om een wat simpele afbeelding waarin je toch kan zien dat het over mijn blog gaat. Ze ging een avondje aan de slag en hier dus het resultaat:

 

 

Ook hier ben ik enorm blij mee! Het is een leuke combinatie tussen een opengeslagen boek en ik achter de laptop. Het is niet te gedetailleerd en zou prima op een klein visitekaartje passen! Deze ga ik dus zeker gebruiken, bedankt Corline!

Aan het begin van het jaar kreeg ik te horen dat Esmee en ik een header zouden krijgen van Emmy. Deze zou zij helemaal zelf ontwerpen. Ik had al wat ideeën naar haar toegestuurd, ik wilde in ieder geval mezelf zien met veel fandoms erbij. Het heeft even geduurd, maar vandaag kwam het ontwerp binnen! Emmy zei dat het iets anders was dan verwacht, maar ik vind de afbeelding echt geweldig! Het bevat onwijs veel fandomtekens, ik sta er gewoon op en ALLES IS ZO PERFECT! Het was het wachten meer dan waard en deze kan ik met trots gebruiken voor mijn blog.

 

 

NerdyGeekyFanboy ziet er vanaf vandaag dus weer wat anders uit! Ik ben er heel tevreden mee en ik ben heel benieuwd naar jouw mening! En het leuke is dat ik ook zat leuke plannen heb voor de aankomende weken, wie weet komt er wel een winactie aan om deze blijdschap te vieren!

Hoe vind jij de veranderingen op mijn blog?

 

12 reacties

Naar het reactie formulier

 1. WAUW! Ik vind hem echt zó mooi! Een stuk ‘rustiger’ dan je oude, maar alsnog heel veel fandoms en heel persoonlijk. Ik ben fan 😀

  1. Yeaaaaaaaaah! 😀

 2. Ziet er echt heel leuk uit!

 3. Ziet er gaaf uit! Ik vond je oude header ook heel leuk, maar deze vind ik net wat ‘rustiger’ ogen. Tof!

 4. Ik vind je banner super vet! =D

 5. Ik vind je header echt supermooi! 😀

 6. Ziet er goed uit!!

  • Gaia Steinbuch op september 15, 2015 om 6:28 am
  • Reageer

  Beide plaatjes zijn erg mooi!

 7. Het is echt prachtig Joost! Ik ben wel jaloers op je!! 😀

 8. Ik vind hem echt geweldig bij je blog passen. Je oorspronkelijke banner was uiteraard heel herkenbaar maar de nadruk bij die prent lag vooral op de fandoms en niet zozeer op de jongen achter de blog. Emmy’s ontwerp is dan weer een mooie combinatie van beide.

 9. Wat een leuke header en visitekaartjesprent. Wat lief dat ze deze gemaakt hebben voor jou

 10. Echt een mooie nieuwe header! Je kunt je de titel van je blog beter zien en gaaf dat je er zelf op staat!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.