Augustus Wrap Up 2014

Goede voornemens voor boeken en series, ik heb ze deze vakantie gemaakt, maar ik heb me er niet helemaal aan gehouden! Bij de TTT van series die ik deze zomer wil gaan kijken heb ik 10 series neergezet die ik wilde zien, maar ik moet nog steeds alles zien! Breaking bad heb ik nog steeds niet uitgekeken maar wil ik nog wel zeker gaan doen…
Maar nu over de boeken! Zoals je hier kan lezen wilde ik 8 boeken lezen, en als ik Gone wilde herlezen zouden het er 14 zijn. Het streven om 8 boeken te lezen is wel zeker gelukt, alleen wat anders dan ik dacht. De boeken die ik in augustus heb gelezen zijn:

1. Ready Player One – Earnest Cline (RECENSIE)
Dit boek is zeker een goed boek en hoewel het in het Engels was, kwam ik er met gemak doorheen!
2. Ria 1: Een Sprankje Hoop
Dit is een strip dus las ik al snel uit. Wel vond ik het een mooi boek, het verhaal was nog niet heel duidelijk maar de vormgeving was prachtig (wat ik wel van Silvester Strips gewend ben!).
3. Helden van Olympus – Het Huis van Hades – Rick Riordan (RECENSIE)
Dit… Boek… Is… Zo… GEWELDIG! Echt, dit is een van mijn favoriete boeken geworden, het is een diamantje! Ik had er zo lang op gewacht, maar nu heb ik eindelijk verder kunnen lezen over de avonturen van onze halfgoden! 🙂
4. De Donkere Kroon – Sarah J. Maas
Binnenkort komt er een recensie bij YoungAdultBooks en van dit boek heb ik zeker genoten! Celaena is echt een geweldige vrouw, de verhaallijn was best spannend en dat einde… Vertaal even heel snel het derde deel!
5. Southern Reach – Vernietiging – Jeff VanderMeer (RECENSIE)
Dit boek voor Fantasywereld is meer voor volwassenen, maar ik vond het best spannend!
6. Half Life – Half Zwart – Sally Green (RECENSIE)
En ja hoor, nog een diamantje onder de boeken! Half Zwart was ook een goed boek.
7. The Lovers Dictionary – David Levithan
Dit boek las zo makkelijk weg, in hooguit anderhalf uur had ik dit boek uit! De opmaak is erg leuk, een relatie wordt beschreven met telkens een woord, als een echt woordenboek. Leest lekker weg en is een prima tussendoortje!
8. Thirteen Reasons Why – Jay Asher (RECENSIE)
Thirteen Reasons Why vond ik een inspirerend en mooi boek en had ik dan ook binnen een dag uit! Zeker goed geschreven en de moeite waard om te lezen.

8 boeken, nog best weinig voor mijn doen. Maar ik heb een excuus, ik had een introductieweek in Rotterdam en voor mijn studentenvereniging, die beide trouwens onwijs gaaf waren. Door de hectische en drukke dagen was tijd voor lezen dan ook even niet aanwezig.
De boeken van de TBR die ik nog niet heb gelezen, staan uiteraard nog op de planning als ik mijn recensie-exemplaren heb gelezen. En ze staan ook bij de pagina Reading Challenge, dus dan heb je makkelijk een overzicht wat ik wil gaan lezen.
In september begint ook mijn studie en ga ik het studentenleven nog goed verkennen, dus ik moet wel eerlijk zeggen dat lezen op een lager pitje komt te staan. Wel doe ik mijn best om minimaal 5 boeken in september te gaan lezen. De recensie-exemplaren gaan dan uiteraard voorop, dus sowieso 3 boeken moet ik nog recenseren voor ik mijn gewone boekenkast kan gaan lezen. Ook heb ik nog wat geleende boeken die ik ook snel wil gaan lezen. We zullen zien wat ik er van kan gaan maken! 🙂

Heb jij één van deze boeken gelezen en wat vond jij ervan?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.