Boek + Fandom Haul Mei 2021

In de maand mei ben ik behoorlijk verwend, zowel door mezelf als door uitgeverijen. Ik heb weer een aantal mooie aanwinsten erbij gekregen, dus die laat ik graag allemaal aan je zien!

Aan het begin van de maand kwam Dwarsloper binnen, waarin je Tessel volgt die mee gaat lopen met de klimaatmars van duizend jongeren naar Brussel. Mijn recensie staat inmiddels al online!

Als de morgen begint is het nieuwe boek van Laura Diane en sluit meteen dit tweeluik af. Een boek vol actie en karakterontwikkeling, hoewel ik wat kleine puntjes heb over het einde dat ik anders had willen zien.

Mijn vriendin en ik kregen een leuk pakket binnen van CutieSquad, die zo veel kawaii merchandise hebben! Check vooral mijn unboxing om alles te horen over de producten.

BlossomBooks heeft weer een actie waarin titels zijn afgeprijsd naar 10 euro, waaronder deze twee boeken. Ik kocht Een bijna eindeloze afstand, terwijl mijn vriendin Tiny Pretty Things kocht. Nog zes andere titels zijn in de aanbieding, dus sla je slag!

Heb jij ook zo genoten van Shadow and Bone? Blossombooks heeft de boeken allemaal in nieuwe paperback covers uitgebracht, en je kan zelfs bij het aanschaffen van de Grisha-trilogie mooie boekenleggers erbij krijgen. Wij kregen dit leuke pakket in huis, hoe mooi! De boekenleggers zijn gemaakt door Tillanddill.

Deze mooie middle grade kwam binnen, waarin je een jongen volgt met een bijzondere vorm van oogkanker. Ontroerend, grappig en stoer! Knipoog is een geniaal verhaal en ik denk dat zowel jonge als oude lezers hier enorm van kunnen genieten.

Best of YA heeft hun XS-verhalen gestart met Girl 6 van Mirjam Mous, een geniaal kort verhaal waarin de grenzen van de technologie worden verlengd. Het verhaal is heel spannend en mysterieus en stelt ook veel belangrijke vragen. Ik kan niet wachten op meer XS-verhalen!

Ik ben een groot liefhebber van Japan, dus ik was heel benieuwd naar Tokio voor altijd. Een erg tof boek waarin Izumi erachter komt dat haar vader de kroonprins van Japan is. Een vleugje romantiek en een flinke dosis aan Japan en cultuurverschillen. Hier zou ik wel meer over lezen! Mijn recensie komt binnenkort online.

Ook ontving ik People need a storm, het vervolg op People notice the rain. Ik ben weer erg benieuwd naar de unieke schrijfstijl en hoe het verhaal verder zal gaan. Ik verwacht genoeg diversiteit, romantiek en veel weerwolven!

Ook kwam deel 4 en 5 van De magische apotheek binnen, een magische serie over bijzondere luchtjes. Hier komen snel nog recensies van, ik heb in ieder geval er weer van genoten!

Verder had mijn vriendin als verrassing ons een Patreon-volger gemaakt van Trust Nobody, de podcast over Wie is de Mol/De Mol. Heel leuk om mijn (verkeerd gespelde) achternaam te horen tijdens de aflevering, nu kunnen we extra afleveringen luisteren! Ook kregen we als bedankje een Trust Nobody puzzel, erg grappig!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat is jouw mooiste aankoop van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.