Boek Releases December 2021

December komt er weer aan, de maand waarin weer genoeg mooie boeken voor de feestdagen in huis gehaald kunnen worden. Er is weer een aardige lijst aan releases voor de aankomende maand, dus pak je portemonnee er maar alvast bij!

Heks & Jager #3 Goden en Monsters – Shelby Mahurin – 1 december

Het laatste deel van Heks & Jager komt uit, een serie die erg veel lezers heeft. Mijn fangirl is er weg van, maar ik moet de serie nog gaan lezen. Ik kan in ieder geval nu de hele trilogie scoren!

Moeder Doorn – Juliet Marillier – 1 december

Een nieuw boek van uitgeverij Dutch Venture Publishing, dit keer een bundel van sprookjesverhalen! De cover ziet er in ieder geval erg mooi uit, en kan je nog net voor pakjesavond bestellen.

Ash Princess #3 Ember Queen – Laura Sebastian – 1 december

Eerst was bekend dat het derde deel van Ash Princess niet vertaald zou worden, maar Dutch Venture Publishing heeft ervoor gezorgd dat het derde deel toch vertaald wordt! Zo kunnen veel lezers toch de hele trilogie in huis halen, dat is mooi meegenomen!

De Insiders – Jessica Goodman – 7 december

Een hele spannende thriller als je het mij vraagt! De beste vriendin van Jill is 3 jaar geleden vermoord door haar vriend, maar nu krijgt Jill berichten dat de dader onschuldig is… Aanrader voor de fans van Gossip Girl en Elite, die kan vast goed aanslaan bij de YA-lezers!

Toen de wereld nog van ons was – Liz Kessler – 7 december

Een boek over de Tweede Wereldoorlog, dit keer vanuit het perspectief van drie kinderen die elk een andere weg inslaan wanneer de oorlog uitbreekt. Dit lijkt mij een heel bijzonder en aangrijpend boek, en goed dat er nog steeds boeken over dit afschuwelijke tijdperk worden geschreven.

Blijf zachtjes bij mij – Jacqueline Woodson – 9 december

Een nieuw boek van Jacqueline Woodson, bekend van Brown Girl Dreaming. Haar eerst vertaalde boek wilde ik nog graag lezen, maar in de tussentijd heb ik hem nog niet kunnen kopen. Haar tweede boek ziet er ook heel mooi uit, dus die komt ook nog bij mij op het lijstje!

Faerie #2 Bloed – Holly Black – 21 december

Het tweede deel van de Faerie-trilogie komt eraan, dit keer weer in een prachtige limited edition met fanart aan de binnenkant! Dit gaat sowieso weer een magisch boek worden, en ook net op tijd voor de kerstdagen! Een mooie cadeau onder de kerstboom is er haast niet!

Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld – Benjamin Alire Saènz – 21 december

Het vervolg op Aristoteles en Dante, ook dit boek lijkt mij weer waanzinnig mooi! Het gaat meteen verder waar het eerste deel gebleven is, en ik ben erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. De schrijfstijl van Benjamin is zo ontzettend mooi, hier kan ik vast goed van genieten!

Vervloekt #3 Een eed zo duivels – Bridget Kemmerer – 22 december

De Vervloekt serie moet ik nog oppakken, maar de Nederlandse covers zien er in ieder geval erg mooi uit met het binnenwerk van Till & Dill. Dat kan een mooie trilogie worden in de boekenkast, dus haal hem snel in huis voor de feestdagen!

Dit zijn de boeken die de aankomende maand uit gaan komen. Welke boeken komen er op jouw verlanglijst te staan? Laat het me weten in de reacties, en vertel het vooral als ik nog iets gemist heb! Voor meer boekentips voor de komende tijd, raad ik je vooral aan om de nieuwe aflevering van Hold my Book te beluisteren, dan hebben we nog meer tips voor de aankomende maand!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.