Boek Releases Februari 2021

De tweede maand van 2021 gaat bijna beginnen, en het is een gekke tijd in boekenland. Sommige releases worden uitgesteld naar een paar maanden later, jammer maar begrijpelijk! De boekhandels hebben het niet makkelijk, dus ik verzoek je in plaats van je bestelling te doen via Bol.com (waar je linkjes van ziet in deze blog) naar de lokale boekhandel te gaan voor je boek. Boekhandels leveren vaak het boek bij jou op de stoep af en zijn ook heel snel met verzenden! Je kan ook via Bazarow bestellen, waarbij je de boekhandel ook steunt. Via deze link kan je wat bestellen bij Bazarow en gaat een klein deel van de opbrengst naar mijn blog, zonder dat je er wat van merkt qua prijs. Dit geldt ook voor de links naar Bol.com. Let op dat de releases uitgesteld kunnen worden, dus er is kans dat deze boeken pas later zullen verschijnen.

The obsession – Jesse Q Sutanto – 2 februari

Hou je van de serie op You op Netflix? Dan lijkt me dit een verhaal voor jou! Het gaat over een stalkersjongen, maar ook over zijn obsessie met een meisje dat heel wat geheimen heeft… Klinkt erg spannend!

De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson – paperbackeditie – 4 februari

De hemel begint bij je voeten was eerder te verkrijgen als hardcover, maar nu verschijnt hij ook als paperback editie, welke afgeprijsd is. Zo kan je deze mooie contemporary voor een lagere prijs in huis halen!

Aan alle jongens van wie ik hield #3 Veel liefs, Lara Jean – Jenny Han – filmeditie – 9 februari

De verfilming van het derde deel van Jenny Hans trilogie komt bijna uit op Netflix, dus een filmeditie mag niet ontbreken!

Ride Your Wave – Mika Toyoda – 9 februari

Ik heb de film van Ride Your Wave nog niet gezien, maar ik ben hier zo benieuwd naar! Mocht de film nog even op zich laten wachten bij mij, kan ik ook altijd van tevoren de light novel lezen.

Disney Frozen 2 The Manga – Arina Tanemura – 9 februari

Frozen 2 vond ik een verbazingwekkend goede film, en nu verschijnt er ook een manga van! De cover heeft in ieder geval een mooie tekenstijl, dus deze wil ik wel in de gaten gaan houden.

A Pho Love Story – Loan Le – 9 februari

Wie de podcast Hold my book heeft gehoord, kan dit boek herkennen, aangezien we deze hebben getipt. Dit is een soort Romeo & Julia verhaal over twee rivalerende restaurant. Lekker cheesy romantiek!

The Electric Kingdom – David Arnold – 9 februari

Ook getipt in onze podcast is het nieuwe boek van David Arnold, dit keer een postapocalyptisch verhaal. Weer heel wat anders dan zijn contemporary, maar dat maakt me wel heel nieuwsgierig!

Lucht – Lara Reims – 9 februari

Hou je ervan om Vlaamse en Nederlandse auteurs te steunen? HamleyBooks geeft veel auteurs een podium, dit keer een science fiction verhaal over twee mensen die met elkaar kunnen communiceren, en dat terwijl ze niet op dezelfde planeet wonen.

Hof van Doorns en Rozen #4 Hof van Zilveren Vlammen – Sarah J. Maas – 16 februari

Het nieuwe deel in de reeks van Sarah J. Maas komt uit, nu vanuit het perspectief van Nesta met een nieuwe cover met prachtig binnenwerk. Veel mensen zijn enorm nieuwsgierig naar dit verhaal, hoewel Nesta niet een enorm geliefd personage is onder de fans. Wie weet verandert dit met dit boek!

Rosecraft #1 De Raven – Danielle Paige & Kass Morgan – 16 februari

Dit boek laat even op zich wachten, maar nu komt hij hopelijk in februari uit! Een nieuw boek van onder andere Kass Morgan met een heksenschool en wat teenage drama. Lijkt me heerlijk verhaal om makkelijk doorheen te komen!

Gegijzeld – Chinouk Thijssen – 19 februari

Een kort verhaal van Chinouk Thijssen, dit keer voor de iets jongere lezers. Lekker spannend en je hebt het zo uit!

Op zoek naar – Ava Dellaira – 22 februari

Dit boek is een heruitgave en afgeprijsde editie, een verhaal over onder andere BLM. Ik heb dit boek zelf nog niet gelezen, maar heb erg genoten van een ander boek van de auteur (Liefdesbrieven aan de sterren). Dit lijkt me ook een erg indrukwekkend verhaal!

Izzy + Tristan – Shannon Dunlap – 22 februari

Ook een van de boeken die nu is afgeprijsd en in het teken staat van BLM. Een romantisch verhaal, maar niet eentje waarin alles rooskleurig is.

The Iron Fey #1 De IJzerkoning – Julie Kagawa – 24 februari

De Iron Fey-serie van Julie Kagawa krijgt een make-over, alle delen zijn in nieuwe covers uitgegeven! Echt een vooruitzicht ten opzichte van de originele covers, wie weet dat deze serie hierdoor veel meer fans gaat krijgen.

Evenfall #1 De IJzerraaf – Julie Kagawa – 24 februari

Naast de heruitgaves komt er ook een vervolg op de serie met een van de personages uit deze oude serie. Zo blijf je maar doorlezen!

Zonder titel – Erna Sassen – 24 november

Ik heb helaas nog geen boeken van Erna Sassen gelezen, maar ik heb haar gezien tijdens een evenement en vond haar zeer charismatisch. Dit boek lijkt me erg realistisch en mooi, en een bijzondere titel ook!

Moordgids voor lieve meisjes #2 Lief meisje, kwaad bloed – Holly Jackson – 25 februari

Het nieuwe boek van Holly Jackson gaat ook uitkomen, ik hoor van veel lezers dat haar boeken razendspannend zijn! Ik denk dat dit wel een van de meest geanticipeerde boeken zijn in YA-land, dus deze mag niet in de lijst ontbreken.

Dromendochter #3 Godenslaap – Laini Taylor – 25 februari

Het heeft jaren geduurd, maar nu komt eindelijk het laatste deel uit van Laini Taylor’s trilogie! De hele serie heeft nieuwe covers en ik ga de eerste twee delen herlezen voordat ik aan dit boek begin. Haar boeken zijn zo fantasierijk, ik ben zo benieuwd hoe dit slot gaat zijn!

De Grishaverse – Boek der Heiligen – Leigh Bardugo – 26 februari

Deze release is iets uitgesteld, maar het is vast het wachten waard! Het is een boek vol illustraties over de verschillende heiligen in de Grisha-wereld. Klinkt goed, laat maar komen! Ook is dit ideaal leesvoer richting de Shadow and Bone serie die gaat verschijnen op Netflix.

Dit zijn de boeken van februari, nu maar hopen dat ze ook gaan verschijnen! Steun vooral je plaatselijke boekhandel zodat zij ook meer vertrouwen gaan krijgen in de verkoop van nieuwe boeken, want ik sta te popelen om een aantal boeken uit deze lijst te gaan lezen.

Naar welk boek kijk jij enorm uit?

3 reacties

  1. Oew! Ik heb net, naar aanleiding van jouw berichtje gelijk Lief Meisje, Kwaad Bloed bij de boekhandel besteld! Het eerste deel vond ik heel tof, dus ik ben benieuwd!

    1. Ah super tof, heel veel leesplezier alvast! 🙂

  2. Wat een mooie covers hebben al deze boeken ook! *hearteyes*

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.