Boek Releases Februari 2022

We zijn al bijna weer door de eerste maand van 2022 heen, wat gaat de tijd toch snel! Nu kunnen we weer vooruitblikken op de volgende maand, waar weer een paar mooie boeken zullen verschijnen. Ik neem ze weer met je door, zodat jij weet voor welke boeken je aankomende maand naar de boekhandel kan gaan.

De jongen die van de klif sprong en zacht terecht kwam – Stefan Raatgever – 1 februari

Dit verhaal is van een Nederlandse auteur bij Luitingh-Sijthoff, en zal een nieuwe stem zijn binnen de lhbti+ literatuur. Dit verhaal is een zoektocht naar seksualiteit en identiteit, en lijkt mij echt een pareltje!

Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson – 1 februari

Ik heb dit boek niet gelezen, maar sinds ik Holly Jackson op YALC zag, wist ik dat haar boeken een hele hype zouden zijn onder de YA-lezers. Deze thriller is nu afgeprijsd voor maar 9 euro, zo kan je lekker goedkoop het boek scoren! En dat komt goed uit, want haar nieuwe boek zal ook binnenkort verschijnen.

Zo lief als de dood – Holly Jackson – 3 februari

Dat binnenkort is sneller dan je denkt, want het nieuwe boek van Holly verschijnt al in 3 februari! Als je dan nog haar tweede boek scoort en daarna deze, heb je meteen al haar boeken in huis.

De Iron Fae: Evenfall #2 Het IJzerzwaard – Julie Kagawa – 8 februari

Ik heb het eerste deel helaas nog niet gelezen, maar ik heb altijd goede ervaringen met de boeken van Julie Kagawa. Dit keer weer een avontuur in de Iron Fae-serie, waarvan ik alleen deel 1 heb gelezen. De Iron Fae liefhebbers kunnen dus door met het verzamelen van deze collectie!

De dagen van de bluegrassliefde – Edward van de Vendel – 8 februari

Dit boek is al flink oud, maar nu is er een heruitgave aangezien dit boek vertaald gaat worden naar het Engels! Ik heb al veel gehoord over dit mooie boek, maar ik heb hem zelf nog nooit gelezen. Tijd om daar verandering in te brengen! Dit lijkt mij namelijk een prachtig verhaal voor queer jongeren, hoe dan ook het lezen waard.

King en de drakenvlinders – Kacen Callender – 8 februari

Fijn dat er weer een boek wordt vertaald van Kacen Callender, dit is zo’n goede schrijver! Je kent Kacen misschien van Dit is best een episch liefdesverhaal, maar Kacen heeft op mij het meeste indruk gemaakt door Felix Ever After. Dit boek lijkt mij ook weer erg mooi en vol onderwerpen zoals racisme, seksualiteit, liefde, vriendschap, familie en rouw.

Crescent City #2 Huis van Lucht en Adem – Sarah J. Maas – 14 februari

Een Valentijnscadeau, het nieuwe boek van Sarah J. Maas! Mijn fangirl is hier echt laaiend over, dus die kan niet wachten om het tweede deel te lezen. Het zijn wel dikke pillen, dus hier ben je ook een tijdje zoet mee.

Vliegen – Paulien Weikamp – 14 februari

Nog een Valentijnscadeau, een romantisch verhaal over de losbandige Umut die verliefd wordt op de geheimzinnige Linda. De achterflap vertelt nog niet al te veel, maar dit kan denk ik een aangename verrassing worden voor de romantische contemporary!

Genezer #2 De Gevangene van Vallenia – Lynette Noni – 22 februari

Het vervolg op De Genezer van Zalindov, ik kan niet wachten! Ik vond het eerste deel heel gaaf, en de serie heeft overduidelijk veel potentie. Laat dat vervolg maar komen!

De Grijze Jager #16 De vlucht uit Falaise – John Flanagan – 24 februari

John Flanagan blijft niet stil zitten, want hij heeft al een zestiende deel in de Grijze Jager-serie. Deze is zowel in paperback als hardcover te verkrijgen, zo’n enorme verzameling ziet er vast goed uit in de boekenkast!

Dit zijn de boeken die mij erg opvallen voor de aankomende maand, welke boeken zou jij graag willen lezen? Laat het vooral weten in de reacties, en vertel het vooral als ik nog een mooi boek mis in het lijstje!

1 reactie

    • Carla op januari 26, 2022 om 10:42 am
    • Reageer

    Holly Jackson haar trilogie is zo goed!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.