Boek Releases Januari 2021

Binnenkort beginnen we aan het jaar 2021, een jaar die waarschijnlijk vol gaat staan vol mooie boeken! Het overzicht voor januari is goed gevuld, want een aantal veelbelovende boeken komen uit. Kijk snel verder en pak je portemonnee er maar bij, want er zijn veel mooie boeken! En tip: steun je lokale boekhandel, dus in plaats van Bol.com raad ik je aan het boek te bestellen via Libris of Bazarow. De boekhandel kan het in deze tijd goed gebruiken!

De Internauten #1 Arché – R. Wade – 4 januari

Dit boek klinkt als een spannend verhaal waarin een groep pubers worden getraind om via het internet de mensheid te redden. Het verhaal klinkt alleen nog wat cliché, maar misschien weet de uitwerking wel enorm te verrassen. Misschien dat deze YA-starter van 2021 juist een vliegende start kan betekenen? Wie weet!

Be More Chill graphic novel – Ned Vizzini & David Levithan – 5 januari

Be More Chill las ik een paar jaar geleden, een erg grappig verhaal waarin een geeky jongen een pil neemt waardoor hij in zijn hoofd een stem hoort die hem vertelt hoe hij cool kan worden. Ik heb me echt kapot gelachen om dit boek, maar het vertelt ook dat je altijd jezelf moet blijven. David Levithan heeft van dit boek een graphic novel gemaakt, waar ik zeker veel interesse in heb.

De nachtuilen #4 De nacht van de vuurvliegjes – Jeroen van Unen – 7 januari

Het laatste deel van De Nachtuilen komt eraan! Deze ga ik lezen voor Fantasywereld, dus een recensie komt eraan. Jeroen van Unen is een echt Nederlands schrijftalent en zijn verhaal is heel uniek, ik kan niet wachten op dit slotdeel!

Hof van Doorns en Rozen reeks nieuwe uitgaven – Sarah J. Maas – 7 januari

Kijk jij enorm uit naar het nieuwe boek van Sarah J. Maas? Dan moet je de volgende boeken ook in huis halen, want Hof van Doorns en Rozen heeft nieuwe covers! Ze ogen veel volwassener, wat ik heel goed vind, aangezien de boeken neigen naar new adult. Zo kan je met deze nieuwe boeken even een reread doen voordat je in februari het nieuwe boek kan lezen! De foto’s hieronder zijn nog de oude covers, maar als je erop klikt kom je uit bij de nieuwe edities. Ze zijn in prijs verlaagd, dus sla ze snel in!

Het onzichtbare leven van Addie LaRue – V.E. Schwab – 19 januari

Het nieuwe boek van V.E. Schwab, eentje waar ik hoge verwachtingen voor heb! Haar Schemering-trilogie was fantastisch, dus dit boek lijkt me ook weer een topper. Zeker nu ik de auteur heb ontmoet, kijk ik nog meer uit naar dit boek. Dit wordt echt een must-read!

De Grishaverse #8 Boek der heiligen – Leigh Bardugo – 21 januari

De Grishaverse wordt steeds uitgebreider, helemaal door de aankomende Netflixserie. Dit boek is een verhalenbundel van allemaal heiligen zoals Alina Starkov. Vol met mooie illustraties, lijkt me een mooie aanwinst voor alle Grishafans!

Het Hawthorne-Mysterie – De erfenis – Jennifer Lynn Barnes – 25 januari

Jennifer Lynn Barnes is een erg goede schrijver, en dit keer heeft ze een boek geschreven over een meisje dat een enorme erfenis krijgt. Ze weet niet waarom, maar er is een eis: woon een jaar op het landgoed van de overledene, waar ook de onterfde familie woont. Klinkt heel spannend, ik hoop dit boek zeker een kans te gaan geven!

De Spiegelpassante #2 De vermisten van Maneschijn – Christelle Dabos – 26 januari

Ik heb het eerste deel nog niet gelezen van deze serie, maar tot nu toe hoor ik er veel goede verhalen over. Er gaan vier delen verschijnen, en het tweede deel verschijnt in januari!

Undercover – Eva Burgers – 29 januari

Een lekker spannend en kort verhaal van Eva Burgers, die veel jeugdthrillers op haar naam heeft staan. Dit boek gaat over een meisje die een mogelijke dader van een moord bevriend, omdat ze zelf op onderzoek uit wil gaan. Dit boek heb je zo uit, dus fijn leesvoer voor tussendoor!

Dit zijn de boek releases voor januari 2021. Weer een mooie lijst, zo beginnen we 2021 goed! Zijn er boeken waar jij enorm naar uitkijkt? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.