Boek Releases Maart 2022

Februari is bijna voorbij, en de volgende maand lijkt een hele mooie te worden als we kijken naar nieuwe boeken die uit gaan komen. Een enorme lijst aan fantastische titels komen eraan, dus dat worden veel bezoekjes aan de boekhandel!

De hemel begint bij je voeten (filmeditie) – Jandy Nelson – BlossomBooks – 1 maart

De hemel begint bij je voeten is verfilmd, dus een filmeditie is wel gepast! Ik heb dit verhaal een paar jaar geleden gelezen en ik vond hem zeker mooi, hier kan je mijn recensie lezen.

De rest van ons leven – Els Beerten – Querido – 1 maart

Een nieuw verhaal over de Tweede Wereldoorlog, waarin een Italiaanse jongen naar Engeland gaat voor de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Mussolini kwam aan de kant van de Duitsers, dus als Italiaan in Engeland word je al snel gehaat. Een nieuw perspectief binnen verhalen over de Tweede Wereldoorlog, dit kan een erg bijzonder boek gaan worden.

Heartstopper 4 Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig – Alice Oseman – Best of YA – 1 maart

De nieuwe Heartstopper komt eraan, wat is de uitgeverij dus snel met het uitbrengen van deze reeks! Deze graphic novel heeft echt mijn hart veroverd, en ik kan niet wachten om dit vierde deel te lezen. Netflix komt ook nog eens met een serie, die wil ik ook zo graag zien!

Gallant – V.E. Schwab – Boekerij/Best of Fantasy – 1 maart

We beginnen maart echt fantastisch, want ook het nieuwe boek van V.E. Schwab komt uit! Een boek over een meisje in een weeshuis, een puzzel rondom haar moeder en een plek waar ze nooit naartoe moet gaan… Dit wordt vast weer een topper van een boek, ik ben namelijk niets anders gewend van V.E. Schwab!

De dagen van de bluegrassliefde – Edward van de Vendel – Querido Glow – 10 maart

Dit boek wordt opnieuw uitgebracht, aangezien het verhaal vertaald gaat worden naar het Engels! Heel tof dat Nederlands werk wordt vertaald, en dit boek heb ik na al die jaren nog steeds niet gelezen. Tijd om daar verandering in te gaan brengen!

Supernerd 2 Forever Nerd – Emmy van Ruijven – Dutch Venture Publishing – 14 maart

Het nieuwe boek van collega-blogger Emmy komt uit! Liefhebbers van het eerste deel kunnen dus genieten van nog meer avonturen van Steph, inclusief de illustraties van Emmy zelf.

Thuis draag ik bij me – Cicile Korevaar – Blossombooks – 15 maart

Dit boek lijkt mij een heel aangrijpend verhaal, aangezien het over drie jongeren die vluchten uit Syrië. Cicile heeft zelf de weg afgelegd die vluchtelingen moeten maken, en ik denk dat dit boek een goede toevoeging kan zijn aan discussies over vluchtelingen. Erg belangrijk dat een boek zoals deze wordt uitgegeven!

De jonge samourai 1 en 2 bundeleditie – Chris Bradford – Unieboek – 16 maart

Ik heb deze serie zelf niet gelezen, maar het maakt mij wel nieuwsgierig aangezien dit verhaal zich afspeelt in het historische Japan! Deze serie van negen delen wordt nu goedkoop uitgebracht door deze bundeleditie, waardoor je meteen de eerste twee delen kan lezen. Een koopje dus!

Percy Jackson en de Olympiërs: Percy Jackson en de Griekse goden – Rick Riordan – Unieboek – 23 maart

Yes, weer iets nieuws van Rick Riordan! In dit verhaal vertelt Percy je alles over de Griekse goden, en komen de meest gekke verhalen voorbij. Met Percy als verteller kan je wat grappige en sarcastische opmerkingen verwachten, ik kan niet wachten om hem nu in het Nederlands te gaan lezen!

De laatste uren 2 Ketting van IJzer – Cassandra Clare + nieuwe covers van The Mortal Instruments – Luitingh Sijthoff – 30 maart

Het nieuwe boek van Cassandra Clare komt eraan, nu ook weer deels met een hardcover limited edition. Daarbij wordt de eerste serie van Cassandra Clare opnieuw uitgegeven, dus nieuwe fans kunnen ook weer enthousiast beginnen aan haar boeken!

Dit zijn de boeken die aankomende maand uit gaan komen. Welke ben jij van plan om te lezen? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.