Boek Releases November 2021

Een nieuwe maand, dat betekent nieuwe boeken die uit gaan komen! Door het papiertekort zijn wat boeken uitgesteld, waardoor het een wat rustige maand is. Afgezien daarvan zijn er wel een paar leuke boeken die uit gaan komen deze maand, dus die laat ik graag aan je zien!

FAQ gender – Mandy Woelkens & Thorn Roos de Vries – 11 november

Dit is een gids voor mensen die meer willen leren over non-binaire mensen, waarin een queer koppel vertelt over hun ervaringen. Waarschijnlijk leuk om te lezen voor mensen die hier al veel over weten, maar vooral voor de mensen die hier nog weinig vanaf weten. Ook erg goedkoop, dus hopelijk kan dit boek veel mensen onderwijzen!

Iets heel bijzonder – Susin Nielsen – 18 november

Dit boek lijkt mij zo’n hartverwarmend en leuk verhaal, en dat terwijl ik nog geen boeken van Susin Nielsen heb gelezen. Ik hoor wel altijd goede verhalen over haar boeken, dus die moet ik zeker een kans gaan geven!

Het is hier helemaal (niet) perfect – Carlie van Tongeren – 19 november

Een maandje later dan verwacht, maar het nieuwe boek van Carlie van Tongeren komt eraan! Dit keer een heel zomerse setting, maar waarbij de realiteit een stuk minder zonniger

Daevabad #1 De Bronzen Stad – Shannon Ali Ckakraborty – 22 november

Weer een nieuw pareltje bij Bestoffantasy, een limited edition waar je u tegen zegt! Een verhaal over djinns, het achttiende-eeuwse Egypte en magie, count me in!

Anders, beter – Lisa van Campenhout – 23 november

Dit is het tweede boek van Lisa, en klinkt ook weer erg goed! Een mysterieus verhaal over familiegeheimen in het rijke gedeelte van Amsterdam, hopelijk doet hij het net zo goed als Lisa’s debuut!

Wie is Adam Westerman? – Henk Hardeman – 23 november

Een nieuwe Nederlandse auteur bij Best of YA, dat doet me goed! Het klinkt als een erg spannend en mysterieus verhaal dat mij doet denken aan Boy 7. Die ga ik zeker lezen!

Goden & Monsters – Shelby Mahurin – 24 november

Het laatste deel van deze fantasyserie komt eraan. Ik hoor er goede verhalen over, maar ik heb ze zelf nog niet opgepakt. Mijn vriendin heeft ze, dus wie weet dat ik de boeken eens uitprobeer!

Jij wordt nog eens mijn dood – Karen M. McManus – 30 november

Het nieuwe boek van Karen M. McManus komt uit, een fantastische thrillerauteur die mij keer op keer wist te verbazen. Ik kan niet wachten op haar nieuwe boek, want die zal ook weer heel spannend zijn!

Dit zijn de boeken die in november gaan uitkomen, naar welke boeken kijk jij enorm uit? Heb ik nog iets gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.