Boek Releases Oktober 2020

In de maand oktober komen er echt een hoop nieuwe boeken uit, dit overzicht is echt een flinke waslijst! Nu ik fulltime ga werken hoop ik nog wel tijd vrij te kunnen maken om veel van deze boeken te lezen, want ik kijk naar veel boeken uit. Zo weinig tijd, maar zo veel boeken!

Shine – Jessica Jung – 6 oktober

Ik ga dit boek niet lezen, maar ik hoor wel veel mensen die er naar uitkijken. Shine is een boek over K-pop, iets waar ik zelf weinig vanaf weet. De liefhebbers van dit genre kunnen hopelijk hun ogen uitkijken tijdens het lezen van dit boek!

Slapen in een zee van sterren – Christopher Paolini – 6 oktober

Christopher Paolini is bekend van de Eragon-reeks, en nu heeft hij een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de ruimte. Een enorm dikke pil, maar ik ben ervan overtuigd dat het ook een erg sterk verhaal gaat zijn. De beschrijvingen van Christopher Paolini zijn zo geniaal en gedetailleerd, dit boek kan een hele topper worden!

Summoner #2 De Edele Paperback – Taran Matharu – 8 oktober

De Summoner-serie is een van mijn favoriete YA fantasyseries, en nu verschijnt deze serie in paperback. Het tweede deel De Edele vond ik heel gaaf en zit vol avontuur, dus nu kan je het boek voor een lage prijs in huis halen!

Het huis zonder einde – Daniëlle Bakhuis – 13 oktober

Daniëlle Bakhuis heeft vorig jaar een gruwelijk horrorverhaal uitgebracht, en dit jaar weer! Ik heb nog steeds nachtmerries van Clownsnacht, maar meer nachtmerries kan geen kwaad.

Ottilie #3 Ottilie en de welkende wereld – Rhiannon Williams – 14 oktober

Ik heb alleen het eerste deel van deze serie gelezen, maar hoop na het lezen van deel twee meteen verder te gaan met het derde deel! Deze serie gaat over een meisje die zich verkleed als jongen om een krijger te worden, een fantasyserie die vol spanning en actie zit.

Vervloekt #1 Een vloek zo eenzaam – Bridgit Kennemer – 15 oktober

Dit boek lijkt me ontzettend tof, helemaal omdat de Nederlandse editie nog artwork aan de binnenkant heeft. Dat klinkt goed! Ik hoor al veel goede verhalen over dit boek van de mensen die het al hebben gelezen, dus deze staat op mijn verlanglijstje.

Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen – 18 oktober

Chinouk weet erg sterke thrillers neer te zetten, dit nieuwe verhaal geeft me aardig wat stalker-kriebels…

Accelerati #3 De toekomst van Hawking – Neal Shusterman & Eric Elfman – 20 oktober

De Accelerati-trilogie is een wetenschappelijk avontuur met hele eigenzinnige personage, en in oktober kan ik eindelijk erachter komen hoe het verhaal afloopt! Het tweede deel had een enorme cliffhanger, dus ik kan niet wachten om het slotdeel te lezen.

Schaduwbroer – Iris Hannema – 21 oktober

Dit boek is wat uitgesteld, maar komt er eindelijk aan! Een verhaal over rouw en de hoofdpersoon gaat naar Japan, dus mijn interesse is al gewekt.

Tussen de beesten en wilde rozen – Ashley Poston – 22 oktober

Ashley Poston heeft geeky liefdesverhalen geschreven die retellings zijn zoals Geekerella, maar dit fantasyverhaal is totaal wat anders, maar lijkt me ontzettend gaaf! De cover ziet er al beeldig uit, dus laat maar komen dit boek!

Vlucht – Mel Wallis de Vries – 27 oktober

Mel Wallis de Vries heeft al veel thrillers geschreven, en nu is er weer een nieuwe waar veel jongeren van zullen genieten. Haar verhalen zijn altijd zo spannend, dus nu kan je je collectie weer aanvullen met een nieuwe jeugdthriller!

De academie – Astrid Boonstoppel – 29 oktober

Astrid Boonstoppels tweede boek komt uit, De academie! Dit gaat over een heftige studentenvereniging, ik denk dat dit boek echt ijzingwekkend spannend gaat worden… Ik kan niet wachten!

Wat zou Martin doen #2 Wat zou Justyce doen? – Nic Stone – 30 oktober

Ik had hier nog weinig over gezien, maar het vervolg op Wat zou Martin doen? wordt vertaald! Het boek stond zelfs niet in de brochure van Best of YA, maar blijkbaar komt hij er binnenkort aan. Ik vond het vorige verhaal heel belangrijk omdat racisme wordt aangekaart, dus het vervolg zou ik graag willen lezen.

Renegades #3 Apocalyps – Marissa Meyer – 30 oktober

Tot slot het laatste deel van Renegades, een geniale serie vol superhelden en superschurken! Zeker na het einde van het tweede deel wil ik meer, dus gelukkig dat het laatste deel wordt uitgebracht! Zo kunnen we weer een serie compleet in de boekenkast hebben staan.

Dit zijn de boeken van oktober, een aardig lijstje! Ik ga er in ieder geval goed voor zitten zodat ik zo veel mogelijk boeken kan lezen. Naar welke boeken kijk jij enorm uit? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Zo benieuwd naar ‘Slapen in een zee van sterren!’

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.