Boek Releases September 2021

Het nieuwe school/studiejaar is weer van start gegaan, dus dat betekent ook weer een hoop nieuwe boeken om het jaar goed in te luiden! Een aantal leuke titels komen eraan, die ik je graag laat zien. Het wordt een mooie leesmaand, want er gaan genoeg pareltjes verschijnen deze weken!

Blood and Ash #1 Uit bloed en as – Jennifer L. Armentrout – 7 september

Hoewel ik geen grote fan ben van Jennifeer L. Armentrout ben, hoor ik veel goede verhalen over haar nieuwe serie. Zo is mijn fangirl laaiend enthousiast, terwijl we de Lux-serie maar niks vinden. Misschien is Jennifer erg gegroeid door haar boeken heen? Veel mensen kijken hier naar uit, dus wie weet is het de hype wel waard!

De Hawthorne Mysterie #2 De verloren erfgenaam – Jennifer Lynn Barnes – 7 september

Deel 1 moet ik nog steeds lezen, maar ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet verwachten. De ene persoon vindt het juist heel spannend en mysterieus, terwijl de ander meer de nadruk legt op de knappe jongens en de romantiek. De cover spreekt me in ieder geval erg aan, dus wie weet dat ik ooit deze serie ga oppakken.

Sex Education: De Roadtrip – Katy Birchall – 7 september

Yes, er komen nu boeken van Sex Education! Deze Netflixserie is een echte hit en weet veel onderwerpen zoals seksualiteit en consent aan te kaarten. Een origineel verhaal in boekvorm lijkt mij ook tof, die wil ik zeker gaan lezen!

Het meisje dat door India fietste – Aletta André – 20 september

Een waargebeurd verhaal over een meisje in India die 1200 kilometer fietste om haar gewonde vader naar huis te brengen. Klinkt als een heel inspirerend en mooi verhaal!

Contender #3 De Overwinnaar – Taran Matharu – 22 september

Het nieuwe deel van de Contender-serie komt eraan! Hoewel ik deel 2 iets minder vond en nogal verwarrend, hoop ik veel antwoorden te krijgen in het derde deel in deze serie. Hij past weer mooi bij de rest van de boeken, ik ben benieuwd!

Bucketlist vol geluk – Rachael Lippincott – 23 september

Een nieuw boek van de auteur van Vijf stappen van jou, die lees ik graag! Weer een erg mooie cover en het verhaal maakt mij ook nieuwsgierig, het gaat namelijk over een meisje die de bucketlist van haar overleden moeder gaat afwerken. Kan niet anders dan hartverscheurend en prachtig zijn!

Gewoon mezelf – Luc Descamps – 27 september

Een boek over seksualiteit, dit keer van een Nederlandse auteur die al aardig wat titels op zijn naam heeft staan. Fijn dat hier steeds meer boeken over komen! Hierin lees je over Lander, die een verliefdheid voelt waar anderen juist bij moeten fronsen, en dat terwijl het juist goed is om jezelf te zijn.

De laatste uren #1 Ketting van Goud – Cassandra Clare – 28 september

Zowel een luxe editie als normale editie komen uit van dit boek, wel een pittig prijsje maar misschien wel de kwaliteit waard. Een nieuw boek van het Schaduwjagersuniversum, dit keer bij een andere uitgeverij! Erg benieuwd waar dit boek over zal gaan.

Fate The Winx Saga #1 Een magische ontmoeting – Ava Corrigan – 29 september

Hoewel ik geen groot fan ben van de Netflix-serie Fate: The Winx Saga, ben ik wel benieuw of het verhaal wat meer logica heeft als ik het in boekvorm lees. Leuk dat zo veel series bijpassende boeken krijgen, want naast bingewatchen is lezen ook geweldig!

Dit zijn de boeken waar ik zelf erg naar uitkijk. Mis ik nog wat, naar welk boek kijk jij enorm uit? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.