Boeken die in augustus uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De zomer is flink gaande en ook in augustus zijn er genoeg boeken die uitkomen. Veel Engelse titels, maar ook een aantal Nederlandse boeken die je vanaf augustus kan gaan lezen. Ik heb uiteindelijk 24 boeken gevonden, een flinke stapel! Ik vind wel dat we weinig titels zijn die ik echt ga lezen, maar zo kan ik wel andere boeken uit mijn boekenkast gaan lezen. Goed, laten we even zien wat er in augustus uitkomt!

 

I am still alive – Kate Marshall – 1 augustus

Sorta like a rockstar – Matthew Quick – 1 augustus

The Lunar Chronicles #1 Cinder Paperback – Marissa Meyer – 1 augustus

The lost witch – Melvin Burgess – 2 augustus

I am still alive klinkt als een heel spannend verhaal. Ook komen de paperbackedities van de Lunar Chronicles eraan, die zien er echt heel mooi uit! Ik schrijf dit een week eerder, dus rond deze tijd heb ik Melvin Burgess gezien tijdens YALC in Londen. Wie weet heb ik wel zijn nieuwe boek gekocht, maar een heksenboek spreekt me tot nu toe niet echt aan.

The secret deep – Lindsay Galvin – 2 augustus

Only love can break your heart – Katherine Webber – 2 augustus

The Wood – Chelsea Bobulski – 6 augustus

This Story is a Lie – Tom Pollock – 7 augustus

Verder zie/zag ik ook Katherine Webber tijdens YALC, dus er is ook een kans dat ik Only love can break your heart heb gekocht. Er zijn in ieder geval een hoop Engelse boeken aan het begin van de maand!

 

Giant Days #1 Nieuwe vrienden – John Allison – 7 augustus

Catwoman – Sarah J. Maas – 7 augustus

The distance between me and the cherry tree – Paola Peretti – 9 augustus

The Island – M.A. Bennett – 9 augustus

Giant Days schijnt een toffe graphic novel serie te zijn, het eerste deel komt uit in het Nederlands! Ook komt Sarah J. Maas met haar verhaal in de superheldenserie. The distance between me and the cherry tree is een boek over een meisje dat langzaam blind zal worden, dit boek lijkt me heel aangrijpend! Dan hebben we nog The Island, het nieuwe boek van M.A. Bennett. Ik ben benieuwd of deze ook vertaald gaat worden, net zoals S.T.A.G.S.!

My side of the diamond – Sally Gardner – 9 augustus

De laatste missie – Michael Grant – 14 augustus

Moordgeheim – Natasza Tardio – 20 augustus

De liefdesbrieven van Abelard & Lily – Laura Creedle – 17 augustus

My side of the diamond ziet er echt schitterend uit, het schijnt dat de binnenkant ook vol zit met mooie illustraties. Ook zijn er weer een aantal Nederlandse boeken die uitkomen. De liefdesbrieven van Abelard & Lily is een liefdesverhaal over een meisje met ADHD en een autistische jongen, een bijzonder duo, maar heeft deze relatie wel een toekomst? Klinkt als een bijzonder boek!

 

Giant Days – Non Pratt – 21 augustus

Spellcaster #3 Zwartskunst – Claudia Gray – 21 augustus

Ash Princess – Laura Sebastian – 22 augustus

The Empress – S.J. Kincaid – 22 augustus

Giant Days is niet alleen een graphic novel, er is ook een novel van gemaakt! Ook zijn er weer andere Nederlandse titels, maar ik denk niet dat ik een van deze drie ga lezen. Het zijn of vervolgdelen en Ash Princess trekt me niet zo. Maar goed, zo hoop ik wat andere boeken te kunnen lezen!

Finding Fortune – Delia Ray – 28 augsutus

The Quest of Ewilan #1 From one world to another – Lylian – 28 augustus

Een nieuwe dageraad – Alwyn Hamilton – 30 augustus

Duizendhoog #3 Torenhoog – Katherine McGee – 31 augustus

Voor de rest lijkt me de graphic novel van The Quest of Ewilan me heel tof, ik hoop eens de binnenkant te kunnen zien om te kijken of de illustraties ook zo mooi zijn als de cover. Daarbij komt het derde deel uit van Rebel in the sand van Alwyn Hamilton. Zij is begin augustus aanwezig op Castlefest en mijn fangirl en ik mogen haar interviewen voor Fantasywereld! Erg leuk, dus ik hoop zeker nog een boek van haar te lezen voordat ik haar zie.

 

Zo, weer een aantal nieuwe boeken. Het valt mee hoeveel boeken ik hiervan wil gaan lezen, dus hopen dat ik mijn TBR wat kan verkleinen in augustus! Het is in ieder geval vakantie, dus ik hoop een goede slag te kunnen slaan in mijn ongelezen boekenstapel.

Welke boeken wil jij in huis gaan halen in augustus?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.