Boeken die in augustus uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Augustus, wat wordt je toch mooi! In augustus komen er flink wat leuke boeken uit die ik graag zou willen lezen of zou willen zien stralen in de boekhandel. Hoog tijd om ze even te benoemen, zodat ook jij binnenkort deze leuke boeken kan lezen!

 

In 27 Days – Alison Gerevais – 1 augustus

In 27 Days lijkt me een spannend en heftig boek. Het gaat over Hadley die hoort dat haar klasgenootje Archer zelfmoord heeft gepleegd. Op zijn begrafenis komt een persoon genaamd Death op haar af, die haar 27 dagen voor de dood van Archer kan brengen zodat ze Archer kan stoppen. Maar lukt dat haar wel? Volgens mij wordt dit verhaal wel een toppertje!

Het Eos project – Mirjam Mous – 3 augustus

Mirjam Mous is back! Haar nieuwe boek komt uit. Er is nu ook een Blog Tour gaande, op 5 augustus kan je mijn artikel ervan lezen! Dit boek gaat over een jongen die een journalist dood ziet in de rivier, wat behoorlijk lijkt op moord… Zou er meer aan de hand zijn? Ik heb het boek gelezen en het is zeker spannend, binnenkort vertel ik er dus meer over!

Aan het hof van Eden – Joelle Charbonneau – 15 augustus

Een nieuw boek van Joelle Charbonneau! Ik vind haar boeken altijd fijn om te lezen, dus ben best benieuwd naar dit boek. Dit boek gaat over een tweeling: een prins en een prinses. Een van de twee wordt heerser over Eden, maar wie? Er komt een soort toernooi om de kroon te krijgen, dus de tweeling moet vechten tegen elkaar. Klinkt best tof!

The Percy Jackson Coloring Book – Rick Riordan – 15 augustus

Ja hoor, ik vind kleurboeken best leuk! Ik heb de laatste weken het kleurboek van De Kronieken van de Onderwereld ondergekliederd, dus een kleurboek van Percy Jackson is ook heel gaaf! Percy Jackson is een geweldige jongen en ik ben heel benieuwd naar alle kleurplaten in dit boek.

Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers – Cassandra Clare – 16 augustus

Cassandra Clare krijgt het weer voor elkaar om weer een boekenserie te maken rondom Schaduwjagers. Dit boek gaat over Simon na de gebeurtenissen in Stad van Hemelse Vlammen. Simon is echt mijn favoriete personage in de Schaduwjagerswereld, dus ik lees graag meer over hem. Dat kan ik hopelijk dus gaan doen in augustus!

Out There #2 De Gordiaanse Kloof – Manon Spierenburg – 18 augustus

Vorig jaar las ik het eerste deel van Out There, deze maand komt het nieuwe deel uit! Het avontuur in Out There gaat verder, dus ik ga zeker in augustus dit boek openslaan.

Mijn mooiste herinnering eindigt hier – Erin Lindstorm – 23 augustus

Dit boek gaat over een meisje met een bipolaire stoornis, waar ik nauwelijks over heb gelezen. Het lijkt me een redelijk uniek boek, dus dit boek wil ik zeker eens oppakken. Zeker nu er meer diversiteit in boeken zit, vind ik het ook belangrijk dat verschillende ziektes, zowel fysiek als mentaal, wat meer naar voren komen in boeken. Dit dit is daar dus een goed voorbeeld voor!

Wonder Woman – Leigh Bardugo – 31 augustus

Leigh Bardugo is een stoere vrouw, helemaal nu ze een boek schreef over Wonder Woman! Boeken over superhelden vind ik vrij uniek, dus dit boek lijkt me wel een mooie introductie naar een soort nieuw genre!

 

Dit zijn weer de boeken die in augustus uitkomen en die waarschijnlijk flink de moeite waard zijn om te lezen! Welke boeken ga jij lezen? Laat het me weten in de reacties!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik kijk heel erg uit naar Wonder Woman! Ben echt fan van de schrijfstijl van Leigh bardugo en van Wonder Woman dus een perfecte combinatie!

  2. Oehh dat nieuwe boek van Joelle Charbonneau klinkt super tof! Ik zet hem op mn verlanglijstje 😄

    • Monica MPBL op augustus 2, 2017 om 10:45 am
    • Reageer

    Ohh Wonder Woman kijk ik ook heel erg naar uit!

  3. Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe boek van Mirjam Mous, ook kijk ik erg uit naar Wonder Woman!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.