Boeken die in december uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De maand december heeft weer wat nieuwe boeken, maar het valt best mee hoeveel nieuwe boeken er komen. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant heb je dan in de kerstvakantie genoeg tijd om andere ongelezen boeken te lezen! De boeken die zullen verschijnen lijken me wel erg tof, dus hierbij de nieuwe boeken van december.

 

Spellslinger #3 Talisbinder – Sebastien de Castell – 4 december

Aru Shah en het einde van de tijd – Roshani Chokshi – 7 december

Showstopper #2 Showstealer – Hayley Barker – 11 december

Talisbinder komt uit, het nieuwe deel van de Spellslinger-serie! Ik ben een groot fan van Sebastien de Castell, dus ik kan niet wachten op dit deel. Kellen is een unieke hoofdpersoon die juist niet de grootste held is, maar juist een talentloze jongen! Deze serie is zo spannend, onvoorspelbaar en hilarisch, dus ik ga hier zeker van genieten. Ook komt Aru Shah en het einde van de tijd, een boek die lijkt op de verhalen van Rick Riordan (Riordan is ook degene die het boek wilde uitbrengen). Verwacht dus veel mythologie! Ook komt Hayley Barker met het vervolg op Showstopper, welke vast erg spannend gaat worden.

Een lied dat alleen ik kan horen – Barry Jonsberg – 18 december

The Renegades #2 Aartsrivalen – Marissa Meyer – 19 december

Moordgeheim – Natasza Tardio – 20 december

Tales from Alaga Sia #1 The Fork, the Witch and the Worm – Christopher Paolini – 31 december

Voor de rest kijk ik erg uit naar Aartsrivalen, waarin ik weer kan genieten van superhelden en superschurken. Voor de rest komt Natasza Tardio met een kort verhaal en zijn er weer nieuwe verhalen uit de Eragon-serie van Christopher Paolini! Dat is wel een mooie afsluiter van het jaar.

 

Jep, een vrij kort overzicht van de nieuwe boeken. Ach ja, dat is wel fijn als je in de kerstvakantie al je TBR-boeken weg wil werken. Je kan in ieder geval genieten van wat nieuwe boeken in december, dus dat wordt een mooie laatste maand van het jaar!

Naar welke boeken kijk jij uit?

1 reactie

  1. Zeker een kort overzicht voor de maand december (wel een fijne!). Zelf kijk ik nog uit naar ‘Onder de sterren van Montpellier’, ‘De baas’ en ‘Laat me niet alleen’. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.