Boeken die in december uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De maand december komt er weer bijna aan. Deze maand staat niet echt vol van boeken die uitkomen. De meeste boeken zijn natuurlijk al uitgekomen voor de sinterklaasperiode, maar er komen zeker nog een paar mooie boeken aan in de maand december.

 

Renegades #1 Alter Ego – Marisse Meyer – 1 december

The Darkest Minds trilogie #2 Onvergetelijk – Alexandra Bracken – 15 december

Renegades is een nieuwe serie van Marissa Meyer. Ik ben pas begonnen met The Lunar Chronicles en tot nu toe vind ik het erg goed, dus ik heb een goed gevoel over Alter Ego. Daarbij gaat het ook over superhelden, wat ik zeker kan waarderen. Dit boek zal ik recenseren voor Fantasywereld, dus kijk daar zeker naar uit! En dan die cover, phoef, dat is pas een mooie! Alter Ego lijkt me een erg mooie toevoeging aan de boekenkast dus haal deze zeker in huis. Leuk feitje: bij Blossom Books kan je een meet en greet winnen met Marissa Meyer als je Alter Ego koopt! Nog meer reden om het boek te kopen dus.

Onvergetelijk is het vervolg op De Overlevenden en hoop ik zeker te lezen. Ik keek al zo lang uit naar deze trilogie! Het eerste deel heb ik binnen, dus ik lees graag verder in deze serie.

Star Wars The Last Jedi Het complete werk – Pablo Higaldo 

Fantastic Beasts and where to find them illustrated edition- J.K. Rowling 

Ook wat fandomboeken komen uit. Zo kan je het filmboek halen van Star Wars The last Jedi in huis halen, zodat je nog meer geniet van de nieuwe film! Ik heb meerdere filmboeken van Star Wars en ik vind ze altijd een leuke extra, dus deze hoort gewoon in mijn verzameling. Dit boek zal ik ook recenseren voor Fantasywereld.

Fantastic Beasts and Where to Find Them krijgt een deluxe versie met illustraties. Hij is wel erg duur haha, maar wie weet dat er nog veel extreme Potterheads zijn die dit boek in huis halen!

 

Dit zijn de boeken van december die mij erg leuk lijken. Niet al te veel boeken, maar hierdoor kan ik veel andere boeken lezen van de afgelopen maand. Naar welk boek kijk jij uit? Laat het hieronder weten in een reactie!

2 reacties

  1. Ik kijk echt uit naar Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp! Ik ga ook naar de presentatie in van Piere en kan niet wachten tot ik het kan lezen! 54 minuten vond ik erg goed!

    1. 54 minuten moet ik nog steeds eens gaan lezen, oeps….

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.