Boeken die in februari uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Een nieuwe maand komt eraan, met weer een aantal toffe boeken die uitkomen. Het is een redelijk ”rustige” maand, maar ik zie wel dat er een aantal geniale boeken aankomen. Ik heb een collectie gemaakt van de boeken die in februari uitkomen die ik persoonlijk de toppers vind van de maand.

 

Everless #1 Everless – Sarah Holland – 6 februari

Everless is een boek waar ik enorm naar uitkijk. Dit boek gaat over een wereld waarin tijd een soort geld is. Je betaalt in tijd, dus de armen sterven op jonge leeftijd. De auteur komt ook naar Yalfest, dus dat is een reden extra om dit boek in huis te halen! 

Showstopper #1 Showstopper – Hayley Barker – 13 februari

Dit boek lijkt mij heel tof, voornamelijk door de cover. Dit wordt een tweeluik over een bijzonder circus en het zou voor de fans van De Hongerspelen zijn. Hoewel die vergelijking wel flinke hoge verwachtingen oproept, maakt het boek me toch vrij nieuwsgierig.

Onverschrokken #2 Onoverwinnelijk – Lesley Livingston – 14 februari

Lesley ontmoette ik vorig jaar tijdens Yalfest en daardoor vond ik haar boek Onverschrokken nog gaver dan eerst. Eens willen lezen over vrouwelijke gladiatoren in het oude Rome? Dan is dit boek helemaal voor jou! Ik kijk enorm uit naar het vervolg, dus deze hoop ik snel te gaan lezen.

Warrior Cats serie 1 boxset – Erin Hunter – 20 februari

Ik weet dat er ontzettend veel boeken zijn van Warrior Cats, maar ik heb de boeken nog nooit gelezen. Jij ook niet? In februari komt er een boxset uit van de eerste serie, dus dan kan je relatief goedkoop al een hele serie in huis halen.

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Saenz – 20 februari

Benjamin is een hele poëtische schrijver en vorig jaar was Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum al een heel populair boek, dus dit boek zal waarschijnlijk ook een topper worden. Het is een flinke pil, maar dat past wel bij Benjamin. De cover is ook echt schitterend, dus ik ben zeker benieuwd naar dit verhaal.

Throne of Glass #6 Toren van de dageraad – Sarah J. Maas – 26 januari

Het zesde deel van Throne of Glass komt in februari uit in het Nederlands. Hoewel ik de Nederlandse covers echt afgrijselijk vind, hoop ik wel weer eens de hele serie te gaan lezen. De eerste twee boeken las ik in de vorige covers, maar wie weet dat ik ooit overstap en de hele serie ga lezen. Deze serie heeft in ieder geval heel veel fans en de eerste twee delen vond ik al heel goed, dus ik denk dat veel bookjunkies zullen genieten van dit zesde deel.

 

Dit is het lijstje voor februari! Naar welke boeken kijk jij enorm uit? Laat het me weten in de reacties hieronder!

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Oeh, leuk leuk! Everless lijkt me ook wel wat, en die tweeluik over het circus klinkt goed!

  Ik ben ook benieuwd naar Leeuwenhart van Alexandra Penrhyn Lowe, die komt ook 13 februari uit als het goed is. Laatste deel in De Laatste Wachter serie.

  1. Die serie heb ik helaas nog niet gelezen, dus vandaar dat ik die niet in mijn lijstje heb gezet 🙂

   1. Ah wel een aanrader. Iets minder diepgaand, wat simpeler geschreven, maar alsnog een fijne serie die je even snel weg leest, zeker als je in een reading slump zit!

  • Marleen op januari 30, 2018 om 11:45 am
  • Reageer

  Whaah zulke gave boeken! Showstopper heb ik al in huis en wil ik dit weekend gaan lezen! Verder kijk ik ook echt uit naar Everless en Onoverwinnelijk! <3

 2. Ik kijk heel erg uit naar Everless, Onoverwinnelijk en De Onverklaarbare Logica van Mijn Leven. Ze klinken allemaal zo tof!

 3. Geweldig rijtje! Echt super gaaf dat de auteur van Everless naar Yalfest komt!

  1. Jaaaa, ik kan niet wachten om haar te zien! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.