Boeken die in januari uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Een nieuw jaar, een nieuwe maand vol boeken! In januari komen er weer een aantal toffe boeken uit, dus deze ga ik even doornemen. Zo hoop je dat het nog sneller 2019 wordt! Ik ben erg tevreden met het nieuwe aanbod van januari, aangezien er zeker een aantal toppers gaan verschijnen. Dat wordt een mooie start van 2019!

 

De Graces #2 Vervloekingen – Laure Eve – 7 januari

Schemering #1 Kleuren van magie – V.E. Schwab – 8 januari

De kleur van de zon – David Almond – 15 januari

Grondvuur – Mirjam Gielen – 15 januari

Het langverwachte vervolg van De Graces komt eindelijk uit. Pfoeh, het heeft even geduurd, maar nu kunnen we eindelijk verder lezen! Ook komt Kleuren van magie uit, een veelbelovende serie van V.E. Scwab welke na jaren afwachten is vertaald. De kleur van de zon lijkt me ook een erg bijzonder verhaal vol emotie en Grondvuur lijkt me een boek waar je genoeg van leert over het verleden. Zo tof dat Blossom Books nu meer boeken uitbrengt van Nederlandse auteurs!

Gone #8 Rivaal – Michael Grant – 15 januari

Jinxed – Amy McCulloch – 15 januari

The Hate U Give filmeditie – Angie Thomas – 16 januari

Ik kan niet wachten op meer avonturen in Gone, dus in januari kan ik genieten van het vervolg. Jinxed heb ik vorig jaar gelezen (zie hier mijn recensie) en ik was helaas niet zo enthousiast, maar ik denk dat de jonge YA-lezers wel genieten van dit boek. Daarbij komt ook de filmeditie uit van The Hate U Give. Binnenkort dus naar de bioscoop!

Meer gelukkig dan niet – Adam Silvera – 22 januari

Bullshit #1 Gewoon geen bullshit – Will McIntosh – 22 januari

Bullshit #2 De Bullshit Oorlog – Will McIntosh – 22 januari

Dwaalspoor – Caleb Roehrig – 24 januari

De boeken van Adam Silvera spreken me zeker aan, dus in januari kan ik twee boeken van hem gaan lezen! Caleb Roehrig komt ook weer met een spannende thriller, die ik zeker ga lezen. Voor de rest kijk ik stiekem wel uit naar het nieuwe deel van de Lux-serie, puur omdat ik het zo heerlijk kan afkraken. Eerst nog maar het derde en vierde deel lezen! Tot slot hebben we nog King of Scars, een nieuw verhaal in de Grisha-wereld over Nikolai! Ik ben alleen bang dat dit verhaal niet vertaald gaat worden, dus je zou waarschijnlijk de Engelse versie moeten halen (hoewel dit nog kan veranderen, dus je kan beter zekerheid vinden bij de uitgeverij!).

Lux #5 Opposition – Jennifer L. Armentrout – 29 januari

King of Scars – Leigh Bardugo – 29 januari

Vroeger is alles wat ik van je heb – Adam Silvera – 29 januari

 

Zo, dat is een prima begin van het nieuwe jaar! Welke boeken wil jij zeker gaan lezen? Laat het me weten in de reacties, of stuur me een berichtje op social media!

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Waarom ben je bang dat King Of Scars niet vertaald gaat worden? Ik heb hem sowieso al in het Engels vooruitbesteld. We gaan hem ook met Hebban bespreken in het Engels.

  1. Nou, hij is nog niet aangekondigd en ik hoorde dat de vertaalkosten erg hoog zijn, dus het kan zijn dat deze niet vertaald wordt. Ik hoop het in ieder geval van wel! 🙂

 2. Oooh eindelijk De Graces! Die ga ik zeker lezen 🙂 Ik ben ook wel benieuwd naar het nieuwe boek van Adam Silvera!

  1. Jaaa, wordt een hele mooie maand! 😀

  • Kim Milkyway op december 29, 2018 om 10:56 pm
  • Reageer

  Ik kijk voornamelijk heel erg uit naar Jinxed, beide boeken van Adam Silvera en Dwaalspoor.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.