Boeken die in januari uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

2018 gaat bijna beginnen en dat gebeurt met een hoop toffe boeken! In januari komen er weer wat leuke boeken uit die ik zeker hoop te gaan lezen. Een goed begin van een mooi boekenjaar!

 

Magnus Chase en de goden van Asgard #3 Het schip der doden – Rick Riordan – 9 januari

Een onzeker licht Darkest Minds 3 – Alexandra Bracken – 15 januari

Magnus Chase gaat weer een nieuw avontuur tegemoet, die wil ik zeker gaan lezen! Rick Riordan is een van mijn favoriete schrijvers en er komt ook nog in januari een cool Rick Riordan-event die ik zeker wil bezoeken!

Ook komt het derde deel uit van The Darkest Minds. Deel 1 vond ik supertof en het tweede deel ga ik ook lezen, dus hopelijk kan ik in januari ook het derde deel lezen! Het is echt een hele toffe serie die ook verfilmd gaat worden.

De duistere machten 2 – Schaduwheer – Cassandra Clare – 15 januari

Fire Sermon 3 Vlam en as – Fransesca Haig – 16 januari

Cassandra Clare komt ook met haar nieuwe boek. De Shadowhunters (fans van de boeken van Cassandra) kunnen maar geen genoeg krijgen van haar boeken! Ik ben erg benieuwd naar dit tweede deel, dus deze komt ook op mijn lijstje.

Fire Sermon is een toffe serie waarvan ik helaas alleen het eerste deel heb gelezen. Deze serie heeft in ieder geval een tof concept: je hebt altijd een tweelingbroer/tweelingzus, alleen is de ene een Alfa (een normaal persoon), terwijl de ander de Omega is en juist wat verminkt is. Als de een sterft, sterft de ander ook… Ik hoop ooit het eerste deel weer opnieuw te lezen en dan door te gaan met de rest van de serie, dus het is zeker een aanrader.

Assassin Creed 6 Black Flag – Oliver Bowden – 23 januari

13 reasons why dwarsligger – Jay Asher- 25 januari

Assassic Creed komt weer met een nieuw boek, deze keer over piraten! Deze serie is gebaseerd op de games en hoop ik zeker te gaan lezen. Ook komt Thirteen Reasons Why met een dwarsligger van het verhaal.

Will Grayson Will Grayson – John Green en David Levithan – 26 januari

Hazelwoud – Melissa Albert – 30 januari

Will Grayson Will Grayson wordt uitgegeven met een nieuwe cover, die ik erg leuk vind! Dit verhaal is echt ontzettend leuk, dus wie weet ga ik hem nog een keertje lezen. Ook komt Melissa Albert met Hazelwoud, een fantasy waar ik echt hoge verwachtingen van heb.

Dit zijn de boeken die aankomende maand uitkomen en die ik graag zou willen lezen! Welke boeken wil jij graag lezen? 

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik ben ook heel benieuwd naar Hazel Woud!

  2. Ik ben vooral erg benieuwd naar Hazel Woud!

  3. Ik ben eveneens heel benieuwd wat Hazelwoud te bieden heeft! En ik vind nog altijd Will Grayson, Will Grayson het tofste boek van John Green, dus wie weet geef ik het volgend jaar wel een reread in het boek met de nieuwe cover! Ziet er echt tof uit in ieder geval.

  4. Ik kijk enorm uit naar Batman: Nightwalker!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.