Boeken die in juli uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Juli heeft weer een aantal leuke boeken in petto. De zomer is aan de gang, dus de komende tijd kan je wat toffe boeken in huis halen zodat je lekker vaak in het zonnetje kan lezen! Ik heb twaalf boeken gevonden waar ik best benieuwd naar ben, dus deze som ik graag voor je op.

 

Brave New Love – 2 juli

Duw me weg, houd me vast- Vanessa Garden – 2 juli

Doe het –  2 juli

Dutch Venture Publishing heeft twee boeken die uitgebracht worden. Zo gaat Brave New Love over verschillende verhalen waarin diversiteit met een magisch randje centraal staan. Meerdere schrijvers werken mee aan deze verhalenbundel, waarbij iedereen dus een vorm van diversiteit laat zien. BlossomBooks komt daarbij met een boek dat gaat over seks. Ik heb zelf geen behoefte aan dit boek, maar ik denk dat vele pubers hier wat aan kunnen hebben.

Neverworld Wake – Marissa Pessl – 3 juli

Paper Avalanche – Lisa Williamson – 5 juli

Neverworld Wake lijkt me een spannend boek dat ik kan lezen voor Fantasywereld. Hierin is een groep vrienden gevangen in de tijd en moeten ze een grote beslissing nemen om weer verder te kunnen. Ik ben hier zo benieuwd naar! Paper Avalanche gaat over een meisje met vele geheimen voor haar vrienden, maar dat verandert als ze Tanvi leert kennen. Lisa Williamson is bekend om haar bijzondere boeken en ik ga haar sowieso zien tijdens YALC deze zomer in Londen, dus wie weet ga ik dit boek dan kopen en hem laten signeren.

De beproevingen van Apollo 3 De brandende doolhof – Rick Riordan – 5 juli

Royals – Rachel Hawkins – 5 juli

Three Dark Crowns 1 Koninginnen – Kendare Blake – 10 juli

Rick Riordan komt met het nieuwe deel van De beproevingen van Apollo. Ik heb de eerste twee delen al gelezen en deze vond ik erg tof, dus ik lees graag meer verhalen van deze gevallen Griekse god! Een boek dat veel Selectie-fans zal aanspreken is Royals van Rachel Hawkins. De cover laat al zien hoe de sfeer van het boek gaat zijn. Dit verhaal hoef ik niet te lezen, maar ik denk dat het ook wel grappig is om erachter te komen hoe het verhaal is (dat deed ik ten slotte ook met De Selectie). Wie weet ga ik dit boek een keer lezen als hij bijvoorbeeld bij de bibliotheek te vinden is! Koninginnen is het eerste deel van Three Dark Crowns van Kendare Blake. Blake ken ik van Anna Dressed in Blood, wat ik echt een tof verhaal vond, dus ik ben heel benieuwd naar dit verhaal.

The girl who thought her mother was a mermaid – Tania Unsworth – 12 juli

All these beautiful strangers – Elizabeth Klehfoth – 12 juli

Gravity Falls Lost Legends – 24 juli

The girl who thought het mother was a mermaid gaat over een meisje die, je raadt het al, gelooft dat haar moeder een zeemeermin was. Haar moeder is overleden en niemand wil Stella meer vertellen over haar moeder. Uiteindelijk loopt Stella weg van huis en gaat ze op zoek naar antwoorden. Klinkt als een heel bijzonder boek! All these beautiful strangers gaat over een meisje dat zich aansluit bij een geheime samenleving, die veel duistere geheimen hebben. Klinkt erg mysterieus, dus mijn interesse is wel gewekt! Tot slot hebben we een nieuw boek van Gravity Falls, een van mijn favoriete series. Dit is de derde journal, maar dan met nog wat extra verhalen. Deze zal ik zeker openslaan als ik hem tegenkom in de boekhandel, want dit boek lijkt me zo leuk!

 

Dit zijn de boeken van juli waar ik naar uitkijk. Op welke boeken kan jij echt niet wachten?

2 reacties

  1. Mooi lijstje! Er komt echt veel uit deze zomer. Ik wil zelf zeker Royals lezen, maar naar Neverworld Wake en Koninginnen ben ik ook ZO nieuwsgierig. Die drie moet ik sowieso hebben, haha.

    1. Hahahah, Neverworld Wake en Koninginnen lijken me ook heel tof! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.