Boeken die in juli uitkomen en waar ik naar uitkijk

De maand juni is weer bijna voorbij en zat vol leuke boeken die uitkwamen, die ik vorige maand had besproken. De maand juli zit met wat minder boeken die waar ik enorm naar uitkijk, maar er zitten wel zulke geweldige boeken tussen die ik uiteraard moet bespreken. Het is een rijte van vier, waar ik nogal HYPED over ben.

 

Muggenland – David Arnold – 1 juli

David Arnold is echt een fantastische vent. Hij is zo ontzettend aardig, herkende mij van Instagram en houdt net als ik enorm van chips. Ik heb ontzettend genoten van De Kids of Appetite, dus ik kan niet wachten op Muggenland. Dit is zijn eerste boek, dus het zou kunnen dat zijn fenomenale schrijfstijl iets minder goed is dan bij de KOA, maar ik weet nu al dat ik dat nauwelijks ga merken, omdat hij zijn personages zo levendig kan maken en alles zo mooi weet te beschrijven, dat komt dus wel goed. Volgens mij ga ik door dit boek een flink roadtrip gevoel krijgen, ideaal voor in de zomer!

De beproevingen van Apollo #2 De duistere voorspelling – Rick Riordan – 5 juli

Rick Riordan is een schrijfgeld. Of nog beter, een schrijfgod. Hij schrijft namelijk veel boeken die in het teken staan van mythologische verhalen. Zijn nieuwe serie is een vervolg op Percy Jackson en De Helden van Olympus. Deel 1 vond ik ontzettend leuk, grappig en spannend, dus ik wil zeker zien hoe het verder gaat met Apollo. Ook hoop ik weer wat oude bekenden te zien, dat voelt net alsof ik na jaren weer oude vrienden kan spreken!

De Summoner #1 De nieuweling – Taran Matharu – 7 juli

Ik heb Taran Matharu vorig jaar gezien en gesproken tijdens YALC en hij lijkt me zo sympathiek en cool! Zijn boek gaat over demonen en heeft elementen uit vele mythologieën, maar ook dingen zoals Pokémon. Zijn boeken zijn al heel bekend en ik kan niet wachten om de Nederlandse uitgave te zien, want dit boek lijkt mij ZO GAAF!

De Vlammende Geest (Lockwood & Co) – Jonathan Stroud – 28 juli

Tot slot komen we uit bij een vervolgdeel waarin ik alleen het eerste deel van heb gelezen. Dit is het vierde deel van de serie. Het eerste deel vond ik een mooie mix van Ghostbusters, Supernatural en Sherlock (heerlijke Engelse humor), dus ook dit boek zie ik graag liggen in de boekhandel.

 

Dit zijn de boeken van juli die mij erg tof lijken! Ik kan gewoon haast niet kiezen bij welk boek ik het meest HYPED ben, ze zijn allemaal zo cool!

Naar welke boeken kijk jij uit voor de maand juli? 

2 reacties

    • nickyvbezouw op juni 30, 2017 om 12:06 pm
    • Reageer

    MUGGENLAND!!!

  1. Wow, dit was een complete verrassing want ik wist helemaal niet dat de nieuwe Lockwood & Co in juli uitkwam! Yess!!! Love those books 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.