Boeken die in maart uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

Maart wordt echt een topmaand! Heel veel mooie, bijzondere en stoere boeken komen er deze maand uit. Het is echt een grote lijst! Tijd om even te kijken welke boeken mij heel tof lijken. Ik heb nog wat boekenbonnen, dus er is een kans dat ik deze ga opmaken in maart…

 

De spill zone – Scott Westerfeld – 6 maart

Welkwoud – Tahereh Mafi – 6 maart

Ready Player One – Ernest Cline – 6 maart

De spill zone is een graphic novel en lijkt mij best wel gaaf. Deze graphic novel gaat over een gevaarlijke buurt in de stad waar je haast niet uit kan komen. Maddie gaat erheen om er foto’s te maken om te verkopen op de zwarte markt, maar komt ze er wel levend uit? Ik ben gek op graphic novels, dus deze hoop ik zeker te gaan lezen. Daarbij komt Welkwoud uit, het nieuwe boek van Tahereh Mafi en een soort hertelling van een Perzisch sprookje. Het pas bij Verdermeer, maar dit boek is voor een wat ouder publiek. Ik kan niet wachten om deze te lezen! Ook komt de filmversie uit van Ready Player One, die je zeker moet gaan lezen voordat je hem kan zien in de bioscoop!

Touching Juliette box – Tahereh Mafi – 13 maart

Spellslinger #2 Schaduwhart – Sebasten de Castell – 15 maart

Heksenspiegel #1 Hazels Pentakel – Marte Jongebloed – 19 maart

Aangezien het vierde deel van de Touching Juliëtte-serie uitkomt, is er een box gemaakt voor de mensen die deze serie nog moeten lezen. Ideaal, zo kan je meteen een serie lezen en daarna door met deel 4! Ook komt Schaduwhart uit, het vervolg op Vogelvrij. Vogelvrij vond ik echt heel tof, dus ik kan niet wachten op het vervolg! Hazels Pentakel is het eerste deel van een serie die gaat over heksen. Marte Jongebloed ken ik toevallig van de Silvester Leesclub en ik ben best benieuwd naar dit magische en spannende verhaal.

The Orïsha Legacy #1 Bloed en Beenderen – Tomi Adeyemi – 20 maart

Percy Jackson en de Olympiërs #1 De bliksemdief graphic novel – 20 maart

Mijn versie van jou – Christina Lauren – 20 maart

Tomi Adeyemi komt naar Yalfest, dus dan wil ik zeker haar boek lezen! Bloed en Beenderen gaat onder andere over magie en racisme. Daarbij komt de graphic novel van Percy Jackson en de Olympiërs uit, zo gaaf! Ik ben een grote fan van de boeken van Rick Riordan en nu kan ik zijn eerste boek lezen als graphic novel! Ook komt Mijn versie van jou uit, een bijzonder boek over een biseksuele hoofdpersoon.

Midnight Sun – Trish Cook – 21 maart

Touching Juliette #4 Heel me – Tahereh Mafi – 22 maart

Snitch – Margje Woodrow – 27 maart

Midnight Sun komt binnenkort in de bioscoop, dus liefhebbers kunnen ook het boek lezen. Daarbij komt dus ook het vierde deel uit van Touching Juliette, een waar meesterwerk! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar dit vervolg! Daarbij komt ook Margje Woodrow met haar boek Snitch, die je ook kan laten signeren op Yalfest. Supertof!

 

Dit zijn de boeken van maart die mij heel leuk lijken. Naar welke boeken kijk jij uit?

 

2 reacties

    • Marleen op februari 27, 2018 om 9:34 pm
    • Reageer

    Eigenlijk komen er maar twee titels uit waar ik naar uit kijk en daar ben ik wel heel erg blij mee haha.. Beetje inwerken met mn TBR!

    1. Haha, jaloers!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.