Boekenfestijn Eindhoven Oktober/November 2014

Afgelopen donderdag ben ik naar het Boekenfestijn in Eindhoven geweest om mezelf te trakteren op een heleboel leuke boeken. De dag erna was ik jarig, dus ik vond wel dat ik het had verdiend (al helemaal na alle narigheid van het ziekenhuis). Ik heb enorm lang in de trein gezeten met omleidingen, maar ik kwam uiteindelijk aan in Eindhoven, en wat was het weer een feest! De hal was lekker groot en er was genoeg YA te vinden! Genoeg boeken heb ik weer kunnen binnenhalen, dus zie hier mijn aankopen!

1. Assassins Creed 2 Aquilos
Ik heb al het eerste stripboek van Assassins Creed gekocht, dus toen ik het tweede deel zag liggen, moest ik die zeker hebben! Ik vond het eerste deel best interessant, alleen begreep ik er nog weinig van. Ik ben benieuwd of ik op mijn vragen veel antwoorden krijg als ik deel 2 ga lezen! De tekeningen zijn in ieder geval erg gaaf, er komen ook echt plekken uit de game voor in het boek!

The Infernal Devices
2. Clockwork Angel
3. Clockwork Prince
4. Clockwork Princess
Aangezien ik Cassandra Clare kan gaan interviewen, wilde ik ook deze boeken in huis hebben. Eindelijk was gewoon de hele trilogie te vinden op het boekenfestijn! Ook the Mortal Instruments was er te vinden, maar die heb ik al in het Nederlands. Ik ben heel benieuwd naar deze boeken, het speelt zich namelijk veel eerder af dan The Mortal Instruments zelf.

De Vloekwerkers
5. Witte Kat 
6. Rode Handschoen
Ook de boeken van Holly Black moet ik natuurlijk in huis hebben voor aankomende zondag, dus deze gingen ook in mijn karretje. Het eerste deel heb ik al gelezen en vond ik best gaaf, dus het tweede deel zou me vast ook bevallen. Ik vind het alleen jammer dat het derde deel nog steeds niet is vertaald, dat moet zeker nog gedaan worden!

7. Lawaai dat nooit stopt
8. Academicus Vampyrus Omnibus (Bloedbelofte, Geestesband, Offergave)
Het derde deel van de Chaos trilogie wilde ik echt nog in huis hebben aangezien ik de eerste twee delen ook tijdens het boekenfestijn had gekocht, en gelukkig was het derde deel nu ook te vinden op het boekenfestijn! Ik had dit boek binnen een dag uit, ben benieuwd of het me ook voor de tweede keer zal lukken!
Academicus Vampyrus vind ik niet heel bijzonder, maar ik had al de eerste omnibus, dus deze serie heb ik ook maar compleet gemaakt. Ik verwacht er niet veel van, aangezien ik de vorige keer halverwege boek 4 was gestopt, maar de laatste twee delen blijken wel goed te zijn, dus ik ga denk wel weer deze serie herlezen en dan echt uitlezen.

9. New Moan
10. Breaking Yawn
Ik ben geen fan van Twilight, maar de parodieën op deze boeken lijken me wel heel grappig! De parodie op The Hunger Games vond ik ook komisch, dus ik verwacht dat dat bij deze boeken ook zo is. Ook waren ze spotgoedkoop (5 euro bij elkaar), dus ik nam ze maar mee. Het was ook de eerste keer dat New Moan op het boekenfestijn was, dus ja, als je gelijk een serie compleet kan krijgen, dan doe ik dat maar!

11. Viva Coldplay! A biography
Ik ben al een lange tijd fan van Coldplay, dus dit boek wilde ik ook hebben. Ze maken echt goede muziek en wil ze zeker een keer live zien, maar tot die tijd kan ik nog veel informatie over ze op doen 🙂

Anna
12. Anna Dressed In Blood
13. Girl of Nightmares
Anna Dressed In Blood vond ik een nagelbijtend spannend avontuur, dus ik moest deze boeken gewoon hebben! Deel 2 lijkt me ook heel gaaf, en zie die covers dan, wauw!

The Maze Runner
14. The Maze Runner
15. The Scorch Trials
16. The Death Cure
17. The Kill Order
Ik heb deel 1 al in het Nederlands, maar ik kan gewoon niet wachten op de vertalingen! En tsja, zo’n leuke box is natuurlijk mooi meegenomen. James Dashner had deel 1 gewoon niet zo spannend moeten laten eindigen, nu wil ik verder lezen!

Weer een flinke boekenbuit dus. Voorlopig ga ik geen boeken meer kopen (dit is een leugen).

Welke boeken uit deze lijst heb jij gelezen en wat vond je ervan? 🙂

12 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jij hebt wel de Maze Runner set meegenomen :D, ik kwam thuis en ik had meteen spijt! Zaterdag nog maar een keer gegaan maar toen waren ze helaas helemaal op…

  1. op het volgende boekenfestijn zouden ze weer aanwezig moeten zijn, dus wie weet heb je dan meer geluk! 🙂

  2. Ja ik hoorde het! Ik kan nog wel een maandje zonder! 🙂

  3. In Maastricht hebben ze er weer voldoende, vertelden ze mij. 🙂

   Mooie buit Joost!

 2. leuke boeken 🙂 de infernal devices boeken zijn echt heel goed. en ik wist niet dat er een Assassins Creed stripboek was.

  • Anonymous op november 15, 2014 om 2:39 pm
  • Reageer

  Hoeveel heb je moeten betalen voor de set van the maze runner? Ben hier heel benieuwd naar en zou ze zelf graag ook kopen!

  1. Ik heb de box voor 15 euro weten te kopen! 🙂 Bij het volgende Boekenfestijn komt er weer een hele buit binnen!

   • Anonymous op november 21, 2014 om 6:30 pm
   • Reageer

   Superleuk! ik mag hopelijk werken op het boekenfestijn van mechelen en ik hoop dat ze deze box daar ook zullen hebben

 3. Ik weet niet waarom ik op zo’n oud bericht reageer, maar… – oké, dat weet ik wel. – IK BEN ZO JALOERS OP DIE MAZE RUNNER BOEKEN WANT DE KAFT IS ZO MOOI EN PAS MAAR OP DAT IK ZE NIET KOM JATTEN MOEHAHAHA

  1. Fascinerend dat je helemaal naar deze blogpost bent gegaan xD

   1. Lang leve de zoekfunctie. 😛

    1. Lang leve de mensen die de zoekfunctie gebruiken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.