Boekenfestijn Rotterdam Haul 2019

Vorige week was het boekenfestijn in Rotterdam Ahoy, een boekenmarkt met allemaal goedkope boeken. Ik ga al jaren naar meerdere edities van het boekenfestijn, dus mijn fangirl en ik hadden niet verwacht dat we met veel boeken thuis zouden komen. De meeste boeken heb ik namelijk al! Gelukkig waren we niet teleurgesteld, want we zagen toch wat nieuwe aanwinsten voor onze boekenkast.

 

Het eerste boek dat ik vond was Het meisje met alle gaven, welke bij de actietitels aan het begin zat. Ik hoorde hier heel veel goeds over, dus ik moest deze gewoon hebben! Hij was maar vijf euro, dus dat is ook prima te doen. Het gaat, zoals de titel al zegt, over een meisje met alle gaven, die zit opgesloten omdat ze zo gevaarlijk is. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal gaat! 

Bij de YA-afdeling zag ik uiteindelijk De schaduw van mijn broer, een middle grade verhaal over een meisje die haar broer een jaar geleden had verloren. Dit boek had ik ook meteen op dezelfde dag uitgelezen en ik vond hem zo mooi! Erg ontroerend en emotioneel, dus ik ben blij dat ik deze mee naar huis had genomen.

Tot slot kocht ik Shuriken School, het eerste deel. Dit is een tekenserie die ik vroeger vaak keek en erg leuk vond, dus voor een euro kon ik wat meer verhalen ervan lezen! Deze strip bestaat uit drie korte verhalen over de leerlingen van Shuriken School. Niet heel bijzonder, maar het gaf me wel wat nostalgische gevoelens.

Mijn fangirl kocht een boek met 365 Disney-verhalen, waarvan je er dus elke dag eentje van kan lezen. Op elke bladzijde vind je een verhaal over een bepaalde Disneyfilm. Mijn fangirl is een grote Disneyliefhebber, dus ze was hier erg blij mee. Hierbij de foto van het boek bij het Instagramaccount van mijn fangirl (die veel toffe foto’s vol boeken en funko pops heeft, ga deze zeker volgen!).

Daarna besloten we om naar Delft te gaan, want daar is het winkeltje Nerdup Collectibles, welke ook een webshop hebben. Deze week hadden ze 20% korting op het hele assortiment, dus daar moesten we even heen! We vonden er Funko Pops van Fullmetal Alchemist, onze favoriete anime. Ik kocht Edward, welke ik ook cosplay. Hij is zo tof! De lijntjes bij zijn voorhoofd en haar is niet helemaal netjes, maar voor de rest is hij erg gaaf.

Mijn fangirl kocht juist Winry Rockbell van de anime, welke zij ook aan het cosplayen is. Zo tof! Daarbij vonden we een Funko van Moana. Mijn fangirl heeft al de andere versie van deze Funko Pop (de groene), dus nu heeft ze ook de vurige vulkaan! Met de korting was deze maar 8 euro, een koopje dus!

 

Dit is onze haul van het boekenfestijn (en dus ook een uitstapje naar een andere winkel). Het boekenfestijn was weer lekker groot en zelfs Lemistore (een winkel vol Harry Potter-spullen) was ook aanwezig met hun eigen kraampje. Ze hadden zelfs levensechte uilen, waarmee je op de foto kon gaan voor drie euro, of je kon zelfs rodeo rijden op een bezemsteel! Nu maar wachten op het volgende boekenfestijn, waarschijnlijk ga ik naar degene in Utrecht toe!

Heb jij nog wat toffe boeken gehaald bij het boekenfestijn?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.