Book en Fandom Haul Juni

Juni was de maand van het uitgeven en de cadeau’s. Ik had zo’n idee dat ik na het boekenfestijn in Utrecht een tijdje geen geld zou uitgeven, maar dit was niet het geval. Eerst een dagje London waar je wat koopt, een vakantie in Barcelona en later nog allemaal boekenbonnen die ik kreeg voor het behalen van mijn diploma zorgen ervoor dat je toch nog wel wat spullen in huis haalt. Ik heb in de maand juni 14 boeken gekocht, waarvan de zestiende nog niet in huis is.

Mijn portemonnee heeft het redelijk te verduren gehad, maar hier zijn mijn inkopen van de maand juni!
1. Polsbandjes
Zelf vind ik het erg leuk om polsbanden te hebben van landen of steden waar ik naartoe ben geweest. Ook heb ik 24 uur per dag mijn SOS-armband om (daar staat in welke medicijnen ik heb voor het geval ik bewusteloos het ziekenhuis in kom), dus vind ik het eigenlijk wat beter dat er ook wat andere polsbandjes omheen zitten. Deze maand heb ik een polsband van London gekocht voor 1 pond en nog een polsband van Barcelona van 2 euro. Het is ook een heel handige conversatiestarter als mensen zien waar je naartoe bent geweest zodat je daar over kan praten!

2. Vesten
Ja hoor, in London werd ik overweldigd door de coole winkels in Camden Lock, en ik kon het niet laten om wat te kopen. In een winkeltje waren allemaal vesten van fandoms, en ik heb gekozen voor een vest van Harry Potter (The Deadly Hallows teken) en eentje van Breaking Bad. Ik heb beide vesten meerdere keren aangehad en krijg er telkens complimenten over. Een bordje met ”Fanboy hier” is niet meer nodig, de vesten zeggen wel genoeg!
3. Boeken
Nu komen we aan bij de boeken. Ik heb veel boeken gekocht met behulp van mijn boekenbonnen die ik had gekregen voor het behalen van mijn diploma en ik heb via Bookdepository nog wat boeken besteld.

Dit is de enorme stapel met boeken van de maand Juni. 
Het boek Incendio kreeg je automatisch cadeau bij een aankoop bij de boekenwinkel. Het is een soort thriller maar ik weet nog niet of ik het ga lezen, aangezien het geen YA is. Wie weet lees ik het wel een keer in de trein mocht ik niets te doen hebben, het is gelukkig een dun boekje.
Ten tweede had ik in de uitverkoop de boeken Duivels Dagboek en Vampier Dagboek gekocht (7 euro bij elkaar). Ik las ze redelijk snel uit en heb er best om gelachen. 
En na twee weken geduldig wachten op de Bookdepository heb ik dan eindelijk alle boeken van John Green in mijn boekenkast staan! TFIOS en Looking for Alaska had ik al, en nu heb ik de andere vier ook gekocht. Ben er erg blij mee, ben namelijk van plan om misschien alle boeken van John Green te gaan (her)lezen voordat ik naar de bioscoop ga voor The Fault In Our Stars. Ik zal ook van elk boek een recensie plaatsen!
Jullie hebben me er vaker over gehoord, maar ik heb nu ook Zeven minuten na middernacht van Patrick Ness en Siobhan Dowd. Hij was in de uitverkoop en had 50% korting, dus die kon ik gewoon niet laten liggen! Ga hem zeker nog een keer herlezen, dan maak ik er gelijk een recensie van.

Voor een boekenbon van 20 euro heb ik Dromendochter van Laini Taylor gekocht (5 euro) en Half Zwart van Sally Green. Half Zwart was eigenlijk alleen in de maand mei 15 euro, maar de boekenverkoopster vond mij zo aardig dat ze de actie-sticker erop liet zitten zodat ik nog korting kreeg. Ben erg benieuwd naar beide boeken, de recensies die ik heb gelezen zijn er erg lovend over!

De Glazen Troon van Saah J. Maas heb ik gekregen van YoungAdultBooks om te recenseren, enorm goed boek! Binnenkort komt ook de recensie op YoungAdultBooks te staan, en ik las dat deel 2 binnenkort ook uitkomt!

En dit zijn de laatste drie boeken die ik heb gekocht. Violet van Abigail Gibbs heb ik voor 70% korting weten te krijgen, en doordat veel bloggers er zeer positief over zijn heb ik hem maar ook gekocht. Ook heb ik nu het derde en vierde deel van Game of Thrones, in de serie-versie. Ik moet nog beginnen in seizoen 2, maar ik vind de serie al zo leuk dat ik de boeken alvast heb gekocht.

Zo, dit waren weer de boeken en spullen die ik heb gekocht. Deze maand probeer ik weinig geld uit te geven aan boeken, maar als het goed is krijg ik nog wat boeken binnen om te recenseren en heb ik nog wat boekenbonnen die ik kan uitgeven, dus dat zal wel goed komen. Ik heb in ieder geval nog genoeg boeken die ik de komende tijd kan lezen! 🙂

Welk boek wil jij heel graag in de maand juli kopen?

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. De Glazen Troon ben ik zó benieuwd naar! Maar ik ga ‘m in het Engels kopen op The Book Depository, ik wil ‘m veel liever in een Hardcover, haha! Ik ga deze week TFiOS kopen, en daar ben ik zó benieuwd naar!
  Ik kan je verzekeren: Dromendochter en Half Zwart zijn echt geweldig – heb die boeken allebei 5 sterren gegeven, en dat wil wat zeggen.

 2. Wauw wat een gekte! Die stapel boekeeeennn… Ik wil ook weer eens zo flink inslaan! Maar meh. En die bandjes zijn tof! Ik heb er ook een aantal in m’n kastje. Alleen al een tijdje niet meer gedragen en ik heb er geen landen opstaan. xD En dat SOS ding is slim. Maar, als ik zo brutaal mag zijn (wat ik gewoon ben); wat voor medicijnen neem je dan eigenlijk in? =3

  1. Vooral veel uitverkopen en boekenfestijnen bezoeken, dat zorgt ervoor dat je net zo veel boeken koopt als ik! Mijn portemonnee vindt het jammer genoeg minder leuk…
   Wat medicijnen betreft: ik slik 3 keer per dag pillen voor een bepaald stofje voor in mijn witte bloedcellen, en moet 3 keer in de week mezelf prikken voor de aanmaak van mijn witte bloedcellen. Klinkt erg, maar is goed te doen en blijf dan gewoon gezond! 🙂

 3. IK WIL KWIJLEN! Ahhhhh. Waar heb je al die korting weten te scoren?
  Je hebt in ieder geval echt topboeken weten te scoren! Ennuh.. Hoe heette dat winkeltje in Camden Lock?

  1. In Leiden heb je de Kooyker waar ze nu uitverkoop hebben, reuze handig en verleidelijk…
   In Camden Lock zitten er genoeg winkeltjes en kraampjes waar ze leuke shirts en vesten verkopen, heb ze ook meerdere keren gezien maar heb hem nog voor 10 pond per stuk weten te krijgen (een besluiteloze tourist geven ze al snel wat korting, haha).

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.