Book + Fandom Haul April 2018

Wat is mijn Haul van april toch weer groot! Dutch Comic Con en Yalfest waren deze maand, dus ik ging nogal los. Ook kreeg ik een aantal mooie boeken binnen, waar ik heel blij mee ben. Tijd om even te kijken wat ik allemaal in huis heb geslagen de afgelopen maand!

 

De eerste dag van de maand was Dutch Comic Con, dus mijn haul van deze conventie kan je hier lezen. Het zijn gewoon zo veel dingen dat ik ze niet allemaal ga benoemen in mijn normale haul, anders zijn we nog lang bezig!

Het eerste boek dat binnen kwam deze maand was Allesbehalve oké van Laura Steven, die ook aanwezig was tijdens Yalfest. Dit is een grappig boek met een feministisch randje en je kan mijn recensie hier lezen. Wat een prachtige cover zeg! Hij is zo kleurrijk en als je goed kijkt zie je allemaal details uit het boek, echt leuk gedaan!

Stukjes Hemelblauw komt nu met een nieuwe cover die goedkoper is dan de eerste (de lichtblauwe versie is de nieuwe). Ik vind hem erg mooi en hij past ook zeker bij het boek! Mijn recensie van dit mooie verhaal over twee weeskinderen kan je hier lezen.

Sarah Crossan kwam ook naar Yalfest en snel voor het evenement wilde ik EEN gaan lezen zodat ik deze auteur wat beter kon leren kennen. Ik had dit boek binnen een dagje uit, aangezien het is geschreven in vrije versvorm. Werkelijk een prachtig en emotioneel over een Siamese tweeling, lees hier mijn lovende recensie!

De kleine Odessa speelt zich af in een stad waar allemaal schrijvers en fictieve personages leven, hoe tof! Dat is echt de de droom van elke boekennerd. De eerste twee delen heb ik jaren geleden al gelezen en ik kreeg van de uitgeverij de laatste twee delen om te recenseren op mijn blog. Wat een toffe serie is dit! Op het moment van schrijven ga ik bijna beginnen aan het vierde en laatste deel en ik ben zo benieuwd hoe dit verhaal eindigt! Mocht je deze serie nog niet kennen, nodig ik je graag uit om mijn recensie over het eerste deel te lezen.

Ik zit in het YA-team voor Bookspot (eerst ECI genoemd) en ik heb daar een stukje geschreven over een boek waar ik enorm naar uitkijk, namelijk Heel me! Heel erg tof om mijn stukje in het magazine te zien staan!

Bloed en Beenderen mag ik recenseren voor Fantasywereld en had een perfecte timing, want voor Yalfest kwam dit boek binnen! Zo kon ik het boek gelukkig laten signeren. Ik heb nog maar een beginnetje gemaakt aan dit boek, maar tot nu toe vind ik hem erg gaaf!

In een animewinkeltje in Dordrecht kocht ik allemaal oude nummers van de Aniway die ik nog niet had. Zo is mijn verzameling nog meer aangevuld! Ik ben dol op de Aniway, ik ben zelfs proeflezer voor de artikelen die in de volgende Aniway gaan verschijnen, zo tof!

Van Young & Awesome kreeg ik Een bijna definitieve lijst van nachtmerries van Krystal Sutherland, waar ik nog geen boek van gelezen had. Ik was wel benieuwd naar haar schrijfstijl en dit verhaal die gaat over veel fobieën, dus ik ben er nu mee bezig. Tot nu toe vind ik het een erg fijn verhaal! Mijn recensie zal snel verschijnen op mijn blog.

Dan hebben we nog Nieuwe maan, het nieuwe boek van Sarah Crossan dat uitkwam tijdens Yalfest. Ik had hem binnen een dagje uit, hij is zo mooi! Mijn recensie zal nog verschijnen op mijn blog, maar ik kan in ieder geval verklappen dat ik er zeer van heb genoten.

Waar ik ga is het nieuwe boek van Gayle Forman (bekend van If I Stay) en dit boek vond ik schitterend. Het gaat over drie verschillende pubers die op een dag elkaar leren kennen in New York. Het is weer een typisch boek van Gayle Forman, waarin er via flashbacks zulke levendige personages worden gemaakt. Ook dit boek vond ik echt een topper en ik neem het boek waarschijnlijk mee deze zomer naar Londen, zodat ik hem kan laten signeren door Gayle tijdens YALC. Ik kan niet wachten!

Dan hebben we The Fates Divide, de afsluiter van de nieuwe serie van Veronica Roth (bekend van Divergent). Dit is een science fiction verhaal en ik ben heel benieuwd hoe Veronica deze serie weet te beëindigen! Ik ga hem in ieder geval snel lezen. En die cover, hoe tof!

Ook kreeg ik Geen beste dag voor voodoo binnen, welke ik mag recenseren voor Fantasywereld. Het is een vrij komisch boek en wordt ook aangeraden voor jongens, dus ik ben heel benieuwd wat voor avonturen ik ga beleven in dit verhaal. We gaan er snel achter komen!

Dan hebben we nog De Nachtlantaarn van Lisa Thompson. Dit boek is twee weken uit en je kon mijn recensie al deze op de dag dat hij uitkwam. Nu heb ik hem ook binnen, wat is hij toch mooi! Een prachtig verhaal over verdriet, eenzaamheid, familie en vriendschap. Ga dit boek zeker lezen!

Op de laatste dag van april ging ik met mijn fangirl een dagje naar Arnhem en uiteraard kon ik het niet laten om wat boeken te kopen. In het Colofon (de grootste boekhandel van Arnhem) was er een tweedehands afdeling, waar De wraak van de Kroonprinses en het vervolg daarop voor 8 euro per stuk te koop stonden. Die kon ik niet laten liggen! Ik hoor namelijk veel goede verhalen over deze boeken en volgens mij zijn ze echt wat voor mij, dus deze nam ik mee naar huis. Nu maar de tijd vinden om ze te gaan lezen…

Ook vond ik in de winkel een exemplaar van Een Frozen Hart. Hoewel ik geen groot fan ben van de film, was ik wel benieuwd hoe dit verhaal zou zijn. Zou het anders zijn dan de film? Tijd om daar achter te komen! Mijn recensie kan je binnenkort ook verwachten, want ik had hem snel uit.

Dit zijn alle spullen die ik in april heb gekocht of heb gekregen. Ook was ik aanwezig op Yalfest en toen kreeg en kocht ik ook een hoop. Zo kreeg ik de goodiebag, kocht ik wat spullen tijdens het evenement, kocht ik een Celebrate Books Box en ook nog een Yalfest box bij Proud Book Junk. Daarnaast ben ik ook REP bij Proud Book Junk, dus mijn REP box heb ik ook tijdens het evenement opgehaald! Oei, daar ging mijn geld, maar wat ben ik toch blij!

Heb jij nog wat leuke dingen gekregen/gekocht de afgelopen maand?

 

2 reacties

  1. Heerlijke haul. Genoeg te lezen. 😀 Ik heb op de vrijmarkt 15 boeken gekocht naast mijn gewone haul. XD

    1. Haha, damnnnnn, dat is een flinke buit! :O

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.