Book + Fandom Haul April 2019

In april werd ik weer flink verwend. Ik kocht wat boeken, ontving er een paar en ik scoorde wat leuke merchandise. Een goed gevulde haul dus, en dan heb ik nog niet de aankopen tijdens Yalfest genoemd. Laten we maar meteen beginnen, want de lijst is groot!

 

Opgejaagd is het eerste deel van De Eindeling, een fantasyserie voor lezers vanaf 10 jaar, maar ook prima te lezen voor oudere lezers. Ik vind deze fantasywereld heerlijk, de wezens zijn erg mooi beschreven en het verhaal heeft veel actie. Mijn recensie zal volgen, maar ik ben in ieder geval erg enthousiast!

Voor Fantasywereld recenseer ik het tweede deel van Nils. Dit is een hele mooie graphic novel die vooral gaat over de natuur en na dit deel ben ik ook erg nieuwsgierig naar het laatste deel in deze trilogie!

Van uitgeverij Clavis ontving ik Lef, een redelijk kort verhaal over een jongen die wakker wordt in een ziekenhuis en niks meer van zijn verleden weet. Wat ik vond van dit boek? Dat lees je hier!

Iets wat ik de vorige keer niet heel goed liet zien, zijn de nieuwe boekenleggers van Till and Dill die ik kreeg tijdens Dutch Comic Con, zo tof! Ik heb een blog geschreven over de verschillen tussen de nieuwe en oude versies, het is zo erg verbeterd! Op deze foto zie je de oude versies boven en de nieuwe versies eronder. Hier kan je de blog lezen over de nieuwe boekenleggers!

Voor Fantasywereld staan nog meer boeken op de planning. Zo ga ik Aartsrivalen lezen, het vervolg op Alter Ego. Het eerste deel eindigde met een plottwist aan het einde, dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Ook kreeg ik De laatste zes, die ik recenseer voor Fantasywereld. Het heeft naar mijn idee wat weg van boeken zoals De 100 en Phobos, dus daar ga ik vast van genieten!

Van Young & Awesome kreeg ik Vlam, het vervolg op Inkt! De cover is echt schitterend en zelfs na minuten ernaar staren kan ik nog steeds nieuwe elementen vinden. Het vorige deel was wat traag, maar het einde maakte me heel nieuwsgierig naar het tweede deel.

Ook ontving ik drie boeken, waarvan twee boeken van Warrior Cats. Helaas heb ik deze serie niet gelezen, maar mocht jij een fan zijn van deze boeken, laat het me weten! Wie weet dat ik een winactie ga houden voor deze boeken, want ik wil er graag iemand blij mee maken.

Het derde boek dat ik in het pakket ontving ga ik wel lezen, want dat is namelijk het derde deel van Bravelands! Ik vind het zo tof dat dieren de personages zijn en ik vind de boeken lekker lezen, dus ik ben heel benieuwd hoe deze serie verder gaat.

Ook is het derde en laatste deel uitgekomen kan De Duistere Machten, een serie in de Shadowhunters-wereld. Cassandra Clare is dit universum wel wat aan het uitmelken, maar haar boeken zijn wel erg goed. Een flinke pil, dus ik denk dat ik hier wel even mee bezig ben!

Ook kocht ik Zij en ik, welke nu maar 10 euro is. Deze kocht ik zodat ik hem kon laten signeren tijdens Yalfest, dus die aanbieding was mooi meegenomen! Ik heb dit boek al een tijdje geleden gelezen en ik vond hem erg mooi, dus zeker een fijne aanwinst voor mijn boekencollectie.

Ik ben een groot fan van Avatar en deze maand wist ik drie Funko Pops te scoren van deze serie, namelijk Appa, Toph en Katara. Nu heb ik bijna de hele collectie compleet! Ik moet alleen nog Zuko en ik vind de Funko Pops fantastisch bij elkaar staan. Ik hoop zelfs dat er een tweede reeks komt met meer personages, want ze zien er zo leuk uit!

Tot slot had mijn fangirl wat boekenleggers en printjes gehaald. Links zie je die van Knightmareanddaydreams, zo tof om een boekenlegger van The Dragon Prince en van een Niffler te hebben! Oktoberdots is gestopt, maar had nog een laatste uitverkoop en daardoor kreeg ik wat leuke Harry Potter-printjes. En toen ik met iemand ging afspreken die laatst in Japan was kreeg ik een portemonnee van Pikachu met wat Japans muntgeld eraan, zo fijn!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Wat voor leuks heb jij in april gescoord? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Die If it shines that it’s mine bookmark is super leuk.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.