Book + Fandom Haul April 2020

In april ben ik redelijk verwend, maar heb ik ook mijn eigen portemonnee laten rollen en wat leuke dingen gekocht! Een prima maand dus qua aanwinsten, ik laat je graag zien wat ik de afgelopen maanden heb gekregen en gekocht!

Voor Fantasywereld recenseer ik Vrees en Wraak, het langverwachte vervolg op Bloed en Beenderen. Zeker een tof verhaal, maar de personages waren soms erg frustrerend. Ik ben benieuwd hoe deze serie in het derde en laatste deel wordt afgerond!

Nacht van de draak is het laatste deel in de nieuwe serie van Julie Kagawa die in het teken staat van de Japanse mythologie. Heel cool! Dit boek recenseer ik ook voor Fantasywereld.

Mijn jaar na jou mocht ik ontvangen van Best of YA, bedankt daarvoor! Dit boek is een emotioneel verhaal over rouw, schuldgevoelens, vriendschap en meer. Recensie verschijnt binnenkort!

Ik kocht het nieuwe boek van Paulien Cornelisse, Japan in honderd kleine stukjes. Heel tof om meer informatie te krijgen over Japan, ik wil zo graag terug!

Ik kreeg ook het derde deel van De magische apotheek binnen, weer een erg avontuurlijk verhaal, deze keer in Parijs! Ik kan niet wachten op het vierde en laatste deel, dan staat er echt een schitterende boekenreeks in de boekenkast!

Ook had ik wat Funko Pops gescoord. Met mijn fangirl bestelde ik drie Funko Pops bij Large, waarbij de derde gratis was. Zo had ik Ezran van The Dragon prince, omdat ik heel graag de hele reeks ervan wil hebben. Daarbij bestelde ik Klaus van The Umbrella Academy, want hij is echt mijn favoriete personage in de serie! Mijn fangirl had ook nog een Funko Pop van Ready Player One gehaald bij de Kruidvat, die ik van haar kreeg.

Ik heb in april de tweede versie van mijn verhaal geschreven, een verhaal over een jongen met een eetfobie. Dit is gebaseerd op mijn jeugd met sondevoeding en het verhaal is hopelijk een beetje zoals Wonder van R.J. Palacio. Als inspiratie kocht ik dit boek, zodat ik een beetje wist welke woorden er werden gebruikt voor de leeftijd 9+. Zo las ik af en toe een hoofdstuk uit Wonder, en kon ik erna vol motivatie aan de slag met schrijven!

Ook haalde ik wat markers van de Action, deze had ik nog niet! Deze mixers zorgen hopelijk voor een mooi effect, dus die ga ik snel uitproberen. Daarbij had ik nog twee Funko Pops van de Kruidvat kunnen scoren, namelijk Claire en Gloria van Modern Family!

Voor Fantasywereld recenseer ik deze strip, een heel mooi verhaal voor kinderen over familie. Erg kort en niet al te veel tekst, maar zeker prachtige illustraties!

Tijdens Woningsdag kocht ik via de Instagram Stories van Emmy (Zon en Maan) dit Pokémonkaartenpakket. Eevee is mijn favoriete Pokémon en ik kon dit gewoon niet laten liggen! Ik wil qua Pokémonkaarten van elke Pokémon 1 kaart hebben, en in dit pakket heb ik weer 7 Pokémon die ik nog niet had kunnen scoren!

Tot slot een canvasdoek van mijn fangirl, The Queen of Geek! Zij opent binnenkort haar webshop, vol kettingen, oorbellen, canvasdoeken en meer! Allemaal met een bookish of geeky randje en je kan zelfs nog verzoeken indienen. Heel tof, deze canvasdoek bevat alle kleuren van de afdelingen van Zweinstein! Hou vooral haar in de gaten, wie weet dat je binnenkort wat leuke geekish merch in huis kan halen!

Dit zijn mijn aankopen en aanwinsten van de afgelopen maand. Wat heb jij in huis gehaald? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Mooie haul Joost!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.