Book + Fandom Haul April 2021

De maand april is weer voorbij, een maand waarin ik mij goed heb verwend. Games, boeken, manga en meer, na de verhuizing wist ik alsnog wat nieuwe dingen in huis te slaan. Er zitten aardig wat mooie koopjes tussen, dus lees snel verder!

My Hero Academia is een fantastische anime, welke is gebaseerd op een manga. De manga wil ik graag verzamelen, dus nu heb ik ook het derde deel in huis! Heel leuk om wat nieuwe details tegen te komen in de manga die minder zijn belicht in de anime.

Dan hebben we Be More Japan, die ik kocht bij de Donner boekhandel. Nog meer boeken over Japan, ik kan er geen genoeg van krijgen! Dit boek laat vele aspecten van Japan zien, dus daar ga ik met veel plezier aan beginnen.

Van Boekerij kregen mijn vriendin en ik na onze verhuizing een verrassingspakket binnen, namelijk The Home Edit Life! Dit boek vertelt hoe je zo efficiënt mogelijk je huis kan inrichten, zodat alles opgeruimd is zonder dat je veel spullen weg moet doen. Heel motiverend, dus hier hadden we heel veel aan!

Noem me Nathan is een erg mooi boek over een transgender jongen, en dat als graphic novel. De emoties van Nathan zijn zo goed afgebeeld, hoewel de tekenstijl misschien niet voor iedereen weggelegd is.

Daarbij kwam ook De falling in love montage binnen, een heel queer verhaal over twee meiden die allemaal zoetsappige romantische filmmomenten nadoen zonder verliefd te worden. Althans, dat hoort het plan te zijn… Een erg mooi boek dat verrassend is op verschillende aspecten, ik ben fan!

Het derde boek van de Elfhame-trilogie is eindelijk uit, wat een mooie limited edition is het toch geworden! Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over en in de podcast Hold My Book vertellen we er ook alles over. De Verbannen Koningin is een fijne afsluiter van deze trilogie, ik wil nu alleen maar meer boeken van Holly Black!

Tot slot kocht ik New Pokémon Snap voor op de Nintendo Switch, wat een geweldig spel is dat toch! Het is zo ontspannen en ik vind het fantastisch om telkens allemaal geheimen te ontdekken. Hier ga ik nog flink wat uurtjes in zitten! Bij een actie van de Gamemania kreeg ik er ook een Wooloo knuffel met korting erbij, hoe leuk!

Dit zijn mijn aanwinsten de afgelopen maand. Wat is jouw favoriete aanwinst van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.