Book + Fandom Haul April

De maand is weer voorbij, tijd om een blik terug in de tijd te werpen en te kijken wat ik allemaal heb gekocht/gekregen! Door Yalfest en mijn vakantie heb ik weer wat aankopen gedaan, maar heb ik ook wat spullen gekregen. Nieuwe boeken die ik aan mijn boekenkast heb toegevoegd, fandom merchandise en meer, prima maandje hoor!

 

Aangezien ik bijna alle boeken van de Yalfest-auteurs wilde lezen, kocht ik het tweede deel van The Wired voordat ik Donna Freitas kon ontmoeten. De mensenmarkt is echt een geweldig boek en vond ik erg spannend! Hier kan je mijn recensie lezen. De boeken van Donna zijn zelfs gesigneerd, dus het is een mooie toevoeging aan mijn boekenkast!

Ik kreeg deze maand ook wat oude Pokémon merchandise. Zo kreeg ik een pak spelkaarten met oude Pokémonaflevering foto’s erop, hoe leuk! Ook een mapje met wat oude Pokémonkaarten erin (niet de kaarten die je altijd in de winkel kan vinden), dus dat was pure nostalgie!

Ook kocht ik deze maand bij Ucard wat Pokémonkaartmappen. Ik kocht in totaal 80 mappen, dus die zijn al weer flink gevuld met kaarten! Ik heb zelfs mappen over, dus die kan ik nog gebruiken als ik weer nieuwe kaarten in huis haal.

Deze maand kwam ook Piper Perish binnen, geïllustreerd door Emmy (Zon en Maan). Mijn recensie zal in de maand mei verschijnen, dus kijk daar zeker naar uit!

Ook kwam Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums binnen. Ik doe mee aan een blogtour over dit boek, dus deze had ik meteen gelezen op de dag dat ik hem binnen kreeg. Mijn recensie kan je dus ook in de maand mei verwachten.

Jessica (Reviews & Roses) gaf mij tijdens Yalfest een graphic novel, namelijk Tabatha. Ontzettend bedankt Jessica! Ik had hem al snel gelezen, de artwork vond ik erg tof en het verhaal is behoorlijk luguber, dus het is een mooie aanwinst voor mijn collectie met graphic novels en comics.

Tijdens Yalfest kocht ik Opgesloten, een novelle van The Jewel-serie, die ik meteen liet signeren. Mijn recensie zal ook nog verschijnen op mijn blog.

Tijdens Yalfest kocht ik ook nog een ARC (ongecorrigeerd leesexemplaar) voor maar 2.50, dus die nam ik uiteraard mee naar huis. Dit boek komt eind deze maand uit, dus hopelijk kan ik hem nog voor die tijd recenseren zodat jij weet of je dit boek in huis moet halen!

In de goodiebag van Yalfest kreeg ik Disruptor en De Glazen Troon. Disruptor had ik nog niet gelezen, dus ik was er erg blij mee! De Seeker-trilogie vind ik tot nu toe heel uniek en gaaf, dus ik kijk er erg naar uit om dit boek te lezen.

Van Nicky kreeg ik nog een geef chips-shirt, hoe geweldig is dat! Als je een fanatieke bloglezer bent, weet je waarschijnlijk wel dat ik een enorme chipsliefhebber ben. Deze ga ik maar al te vaak aan doen haha, misschien werkt het shirt wel!

Tijdens een dagje Leiden vond ik een nieuwe boekenwinkel, namelijk de Mayflower Bookshop. Hier kocht ik De Lachvogel voor de helft van de prijs, een koopje! David Sedaris vind ik een hilarische schrijver die vertelt over zijn leven en ik heb al een hele collectie van zijn boeken, alleen had ik deze nog niet. Nu wel dus!

Na een dagje Leiden had ik nog een dagje Utrecht en daar vond ik het zevende boek van Game of Thrones, ook voor de helft van de prijs! Deze nam ik dus ook mee naar huis, hoewel ik pas het eerste deel heb gelezen, oeps! Ach ja, ik hou van complete series in mijn kast en daarbij, Game of Thrones, dat is gewoon mooi.

Zo, dat zijn mijn nieuwe aanwinsten. Een prima maandje dus! Genoeg boeken erbij, dus ik ga hopelijk de komende tijd veel lezen zodat mijn TBR toch iets kleiner wordt…

Heb jij nog wat leuks gekocht/gekregen de afgelopen maand? Laat het me weten in de reacties!

1 reactie

  1. Ik heb al wat buzz gehoord voor Stein Knap en hij lijkt mij erg leuk. De cover is ook wel heel mooi.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.