Book + Fandom Haul Augustus 2017

De maand augustus, de laatste zomervakantiemaand, is voorbij. Deze maand heb ik vooral veel boeken gekocht/gekregen, maar ook nog wat andere leuke dingen. Graag laat ik je zien wat ik allemaal in huis heb gehaald! Laten we meteen beginnen.

 

Ik was het helemaal vergeten, maar in de maand juli had ik ook wat boeken gekregen die ik helemaal geen aandacht heb gegeven op mijn blog. Ik kreeg deze boeken van Esmee, ontzettend lief! Ik ben op zoek naar wat meer literaire YA van Best of YA, dus ik kreeg How to love. Daarnaast vind ik de boeken van Gayle Forman heel fijn, dus ik heb Haar dag en Zijn jaar gekregen. Deze boeken zijn volgens mij perfect voor tijdens de vakantieperiode, aangezien de personages ook op reis gaan.

Begin in augustus had ik een gesprek over een stage in Utrecht en het is een grote kans dat ik tot en met december stage kan lopen bij een ontzettend leuk bedrijf. Aangezien het gesprek zo goed ging, bezocht ik de boekhandel en zag ik Vlught, het tweede deel van Septimus Heap bij de tweedehands afdeling. Hij was zo goed als nieuw, dus deze nam ik mee naar huis. Deze serie had ik niet uitgelezen, maar had ik jaren geleden gelezen en vond ik prachtig, dus deze boeken ga ik verzamelen en uiteindelijk volledig lezen.

Tijdens mijn vakantie naar Riga kocht ik The sun is also a star in een heel knusse boekenwinkel. Ik vond Everything Everything een mooi boek, dus ik hoop dat Nicola Yoon mij niet gaat teleurstellen met haar volgende boek. En die cover, wat een plaatje zeg!

Ik was niet de enige die op vakantie was, mijn zusje ging namelijk naar Kefalonia. Ze had dit kleinigheidje gegeven voor mij. Ja, het is een shotglaasje. Ja, ik was een beetje ongemakkelijk toen ik het pakketje opende. Ja, ik vind het best wel een cool cadeautje.

Ik kreeg van de vriend van mijn zusje tijdens een weekendje Middelburg een pakje Pokémonkaarten. Ontzettend aardig en nog leuk ook, want alle kaarten in het pakketje had ik nog niet!  Tijdens een dagje in Leiden vond ik de nieuwe BKYA en de catalogus van Dark Dragon Books voor zowel de eerste als tweede helft van het jaar. Ik ben dol op graphic novels, dus ik ga snel deze graphic novels goed bekijken. Ik deed mee aan de blogtour van Het Eos-project van Mirjam Mous, dus als bedankje daarvoor en mijn recensie kreeg ik het boek ook nog opgestuurd. Ontzettend bedankt Unieboek! Ik vond deze jeugdthriller erg leuk om te lezen, hier kan je er meer over lezen. Mijn moeder werkt bij de bibliotheek en het vijfde deel van de Grijze Jager deed de bieb weg. Zonde, want hij is in perfecte staat! Deze nam zij dus mee voor mij naar huis. Ik heb het eerste deel gelezen van de Grijze Jager en ik vond hem heel leuk, dus ik hoop zeker meer boeken van John Flanagan te gaan lezen!

Ik zit in het YA-panel van het ECI en tijdens de eerste bijeenkomst kreeg ik een goodiebag mee naar huis. Hierin zaten manuscripten van Iskari en Livestream, het Best of YA magazine, boekenleggers en meer. Een mooie buit hoor! De boekenzak (de tas) komt ook goed van pas, want hij is ideaal voor als ik boodschappen doe (of gewoon duizend boeken besluit te kopen, want die mogelijkheid is er altijd).

Na de eerste meeting met het panel, ging ik samen met Lisa (Leave no story behind) naar de donner, om daar Ik geef je de zon en Al het moois is niet verloren te kopen. Ik geef je de zon is afgeprijsd naar 6 euro, dus die moest ik gewoon kopen! Al het moois is niet verloren is een boek waar ik goede verhalen over hoorde, dus die wilde ik ook een kans geven.

Ik heb Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld al gelezen, maar dankzij de superblogger Inge (Paperlunch) heb ik nu ook een mini-oreo! Deze heeft ze zelf gemaakt en opgestuurd naar mijn huis met een superleuke boodschap. Bedankt Inge! Het is een geweldige extra voor bij mijn Simon-boek.

Voor Fantasywereld kan ik Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers recenseren. Ik ben er nu in bezig en vind het boek wel leuk, alleen is Simon anders dan in de originele serie, hoewel het nog steeds een toffe gozer is. Dit was mijn haul voor de maand augustus! Iets wat niet is genoemd zijn wat benodigdheden voor mijn cosplay van Edward Elric, maar dat zal ik laten zien zodra mijn cosplay af is. Ik heb er weer wat leuke dingen bijgekregen, laat september maar net zo mooi zijn! Heb jij nog wat leuke dingen/boeken in huis gehaald deze maand? Laat het me weten in de reacties beneden!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • boekenwormmam op september 6, 2017 om 6:59 pm
  • Reageer

  Mooie haul! Ik vond ik geef je de zon een heel bijzonder boek!

 1. Jouw haul is echt mega deze maand (en best wel epic, want ook De Grijze Jager en Simon en the prettiest cover ever) (dat is dus TSIAAS) (die is echt kwijlwaardig) ALSO IK WIL OOK ISKARI LEZEN WAT IS DIT.

 2. Mooie Haul.
  En die oreo, hoe leuk is die!

 3. Oh wat leuk, die oreo!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.