Book + Fandom Haul Augustus 2018

In de maand augustus dacht ik weinig boeken in huis te gaan halen, maar dat liep toch wat uit de hand. Ach ja, het kan ook haast niet anders als je zo’n grote boekenwurm als ik bent! Er zijn weer een aantal toffe boeken die ik kan toevoegen aan mijn collectie, maar ook wat merchandise heb ik gehaald.

 

Ik doe mee aan de blogtour rondom Hart-Slag en elke blogger kreeg een groot pakket binnen met twee boeken, samples van boeken, boekenleggers en leuke kaartjes. Wat een groot pakket zeg! Mijn aandeel aan de blogtour zal op 9 oktober zijn, dus je moet nog even wachten om van mij meer te horen over Hart-Slag.

Uitgeverij Gottmer mailde mij met de vraag of ik De liefdesbrieven van Abelard & Lily wilde lezen. Daar zeg ik geen nee tegen! Het ziet er uit als een heel uniek verhaal, binnenkort kan je mijn mening lezen nadat ik het boek heb gelezen.

Ik wilde A Thousand Perfect Notes kopen tijdens mijn vakantie in Londen, maar toen ik hem wilde halen was hij al uitverkocht. Balen! Gelukkig ging ik hem erna bestellen op Bookdepository en al snel kwam het boek binnen. Binnenkort komt mijn recensie online over dit fantastische boek, echt een aanrader!

In Tilburg is er een jaarlijkse boekenmarkt, waar ik pas van wist de dag voor de boekenmarkt. Gelukkig was ik in Tilburg, dus ik bracht een bezoekje aan deze markt. Zo kocht ik daar voor 5 euro het derde deel van Harry Potter. Dit was het enige boek dat ik nog niet had, dus nu heb ik de serie compleet! Je ziet ook nog wat merchandise van de Nederlandse webshop Proud Book Junk en de onderzetter is onderdeel van de Illumicrate Box, waar je hier een unboxing van kan zien.

Ook zag ik voor vijf euro per stuk de eerste twee delen van Reckless liggen, nog in goede staat. Ik vind Cornelia Funke een geweldige schrijfster die van elke zin een heel kunstwerk kan maken. Ik heb het eerste deel al eens gelezen, maar nu heb ik de eerste twee delen als fysiek exemplaar! Ik vind het echt prachtige covers, dus deze hoop ik ook zeker te gaan lezen.

Dan hebben we nog een boek voor 4 euro, namelijk De held van Oer. Dit boek kwam meer dan tien jaar geleden uit en was een boek dat ik leende van de bibliotheek. Dit boek zorgde ervoor dat ik verliefd werd op magische verhalen, dus het is een flink jeugdsentiment. Nu heb ik het boek eindelijk in bezit, dus ik hoop eens een reread te doen en mijn jeugdherinneringen opnieuw te beleven.

Tijdens een dagje in Dordrecht was ik bij Nedgames, waar ze Battle Crashers verkochten voor 10 euro. Ik ben een groot fan van Steven Universe en Adventure Time, twee series die zijn te vinden in deze game. Die kon ik dus niet laten liggen! Daarbij was mijn zusje ook op vakantie in Londen en nam ze een kleine Pikachu-sleutelhanger voor mij. Heel kawaii, zoals de Japanners zouden zeggen.

Ik was afgelopen maand ook nog een dagje in Amsterdam, waarin ik langs de American Book Center ging. Daar hebben ze twee planken met boeken met korting, waaronder een informatief boek die hoort bij de Magnus Chase-serie van Rick Riordan. Hij is nu maar 6 euro, dus zonder na te denken nam ik dit boek mee naar huis en las ik hem al de dag erna uit. Erg leuk boek, ik ben weer helemaal opgefrist in mijn kennis over Noorse mythologie!

Ik deed vorige maand mee aan een rep-search van Enchanted Bookmarks. Ik was helaas geen rep geworden, maar ik kreeg wel van de webshopeigenaar een kortingscode voor 20% voor de boekenleggers. Daar moest ik natuurlijk wel gebruik van maken, dus ik heb deze collectie in huis gehaald. Wat zien ze er allemaal toch leuk uit!

Ik ben een proeflezer voor de Aniway (een gaaf magazine over Japanse (nerd-)cultuur) en deze maand kwam de nieuwe editie uit. Ik had veel artikelen proefgelezen, dus ik sta zelfs in het colofon van het magazine! Heb jij mijn naam al gespot?

Proud Book Junk had de afgelopen maand een ACOTAR-box gemaakt en ik had hem besteld! Je ziet nu alleen nog de doos en de merchandise en boeken die ik al heb, maar wat zat er allemaal in de box? Dat lees je in mijn unboxing!

Dit zijn de boeken en de merchandise die ik de afgelopen maand heb gekregen en gekocht. Weer een prima buit! Heb jij nog wat leuks gekocht/gekregen de afgelopen maand?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Haha, ik dacht ook dat ik effe rustig aan zou doen in augustus maar is niet gelukt. :’) Wat een prachtige bookmarks heb je! Ik ga gelijk even in de webshop kijken. <3

    1. Ah superleuk, hopelijk heb je er wat moois gevonden! 🙂

  2. A Thousand Perfect Notes ziet er zo tof uit!

  3. Ik moet echt eens gaan beginnen aan A Thousand Perfect Notes. Ik ben zo benieuwd naar Cait’s book. Maar contemporary duurt bij mij altijd even haha.

    1. Ik denk dat je hem erg mooi gaat vinden! 😀 Cait kan erg goed schrijven 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.