Book + Fandom Haul Augustus 2019

De afgelopen maand heb ik flink wat nieuwe boeken bij elkaar gesprokkeld. Aan paar boeken heb ik ontvangen, maar ik ben ook naar de boekhandel geweest om wat nieuwe boeken te scoren! Er is weer genoeg te lezen de komende maanden, maar daarnaast ook genoeg games die ik kan spelen.

Mijn fangirl won bij @bestoffantasy op Instagram de hele serie van De Glazen Troon. Ik heb alleen de eerste twee delen gelezen, maar door deze collectie ga ik nu de hele serie lezen. Mijn fangirls favoriete serie, dus ze spoort me constant aan om verder te lezen. Nu ga ik het derde deel lezen, ik ben heel benieuwd!

Aan tranen heb je toch niks heb ik ontvangen van Clavis. Dit is een heel mooi en ontroerend boek over de Noordse fjorden en over rouw, voor kinderen vanaf 10 jaar. Een kort verhaal, maar wel met een prachtige inhoud!

De Orde van de Gouden Leeuw is een boek waar ik voor was benaderd door de uitgeverij. Een erg fantasierijk verhaal voor iets jongere lezers, maar ik heb hem snel verslonden! Mijn recensie zal binnenkort verschijnen.

Meer gelukkig dan niet is het debuut van Adam Silvera en is pas verschenen in het Nederlands. De cover vind ik in ieder geval schitterend, de inhoud zou dat waarschijnlijk ook zijn!

De kleuren van schaduw is het vervolg op De kleuren van magie en ga ik ook lezen tijdens de readalong, die is opgezet door mijn fangirl. Het eerste deel herlezen samen met een grote groep vond ik heel leuk, dus ik kan niet wachten om aan dit boek te beginnen!

De verminkte koning is het nieuwe boek in de Grishaverse, nu vanuit Nikolai! Dit personage vond ik echt geweldig, dus ik lees graag deze dikke en mooie pil. Voor Fantasywereld ga ik dit boek recenseren, dus daar kan je dan terecht voor mijn mening.

In mijn hoofd is een prachtig verhaal over een meisje met een bijzondere aandoening, waardoor ze in een rolstoel zit en niet kan praten. Erg ontroerend, maar ook erg heftig en het laat zien hoe lastig en frustrerend het leven kan zijn met deze beperking. Mijn recensie komt er snel aan!

Ik mocht ook het nieuwe boek van Jason Reynolds (die hij samen schreef met Brendan Kiely) recenseren, Echte Amerikaanse jongens. Nu in echt verhaalvorm, een erg belangrijk verhaal! Ook dit boek krijgt deze maand een recensie op mijn blog.

Ik heb afgelopen maand van een vriend The Breath of the Wild kunnen overkopen, de geweldige Zelda-game op de Nintendo Switch! Ik ben nog niet al te ver (ik moet nu naar de tweede Divine Beast), maar tot nu toe vind ik het fantastisch en wil ik nog vele uren deze wereld verkennen.

Via Etsy had ik vijf boekenleggers van The Last Airbender kunnen bemachtigen, wat zijn ze tof! Mocht ik nieuwe boekenkasten kunnen scoren, wil ik ze graag ophangen zodat ze mooi tentoongesteld staan.

Riverdale de roadtrip is het nieuwe boek over de Netflix-serie, hier ga ik foto’s van maken in mijn Jughead-cosplay! Hier zullen dus nog foto’s van komen.

Tijdens een citytrip naar Antwerpen vond ik in de Slegte boekhandel de eerste delen van deze drie bekende mangaseries: Yu-Gi-Oh! (in het Nederlands), Bleach en Naruto! Hoewel ik deze manga niet volg en ook niet ga doen, vond ik het wel gaaf om de eerste delen ervan te hebben. Zo kan ik toch een beetje wat van deze grote franchises meemaken.

In de Primark van Antwerpen kocht ik deze weekly planner, inclusief wat Harry Potter-stickers! Erg handig voor het aankomende studiejaar, en het ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Ook kocht is er een To Do-list, want daar kan je er niet genoeg van hebben…

A Strange Kind of Brave is het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerlad en de auteur heeft deze persoonlijk naar mij opgestuurd, hoe lief! Sarahs boeken zijn keer op keer geweldige verhalen en ik weet zeker dat dit boek dat ook is.

Ik had nog wat boekenbonnen liggen, dus daarvan haalde ik onder andere Darius de grote is niet oké, aangezien ik het vermoeden had dat dit verhaal wel in mijn straatje paste. Binnenkort maar uittesten of dat zo is!

Ook haalde ik Het raadsel van de zee, een boek dat er echt schitterend uit ziet en gaat over een bijzondere vriendschap. Zo mooi mogen boekcovers wel vaker zijn!

Het koninkrijk is een futuristisch sprookje en heeft ook weer een geweldige cover. Dit boek wordt vast een enorme hit! Moon heeft me dit boek opgestuurd, ontzettend bedankt!

Bij de Intertoys zag ik deze Rollercoaster Tycoon liggen voor maar 10 euro, dus die wilde ik niet laten liggen. Tot nu toe weinig gespeeld, maar het spel zag er op het eerste ogenblik erg mooi uit!

Wat familie kwam langs om mijn kamer te bezoeken en gaven dit cadeau als housewarmingspresentje. In deze grote Pokéball zitten drie pakjes kaarten en een muntje, ik had er uiteindelijk een mooie Alolan Ninetales uit gehaald!

Dit is mijn haul van de afgelopen maand. Wat een hoop! Hier kan ik wel even mee vooruit. Wat was jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.