Book + Fandom Haul Augustus 2020

De afgelopen maand heb ik genoten van de zomer en waren er wat boeken die ik in huis had gehaald! Hierbij weer een haul met de aanwinsten van de afgelopen maand. Ik heb vooral wat aankopen gedaan, maar er kwamen ook nog wat pakketjes binnen.

Ik kocht het eerste boek van The Dragon Prince, waarin het verhaal van het eerste seizoen wordt verteld. Er kwam niet ontzettend veel nieuwe informatie voorbij, maar je kreeg wel een kijk in het hoofd van de personages, wat wel interessant is. Ik krijg echt enorm veel zin om de serie opnieuw te gaan kijken!

Ik kreeg Vruchteloos, aangezien ik deze kon recenseren voor Fantasywereld. Een boek met potentie, maar uiteindelijk vond ik de worldbuilding zwak en waren er wat problematische stukken in het verhaal die ik niet zo vind passen bij deze tijd. Erg jammer!

Mijn fangirl en ik bestelden drie funko pops van My Hero Academia, aangezien we deze anime fantastisch vinden. Zo hebben de Midoriya, Todoroki en Kirishima, allemaal in hun heldenpakken! Ze zien er echt fantastisch uit en we hopen zeker meer funko pops van deze anime in huis te halen.

Ik had al drie maanden geleden Verbeeld me als pre-order gekocht, nu had ik hem in huis! Ik heb hem ook snel gelezen, en mijn recensie staat inmiddels ook online. Ik ben helaas niet zo enthousiast over het einde, maar misschien dat jij het slotdeel wel kan waarderen!

Ook kochten mijn fangirl en ik Midnight Sun, het verhaal van Twilight vanuit het perspectief van Edward. Erg bijzonder om zijn kant van het verhaal te zien, het krijgt echt een andere wending. Ik ga er nu weinig over zeggen, maar check vooral mijn Instagram-stories over dit verhaal en mijn recensie komt er hopelijk snel aan!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand, en er komt aankomende maand nog genoeg leuks aan! Heb jij nog mooie boeken gekocht of gekregen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.