Book + Fandom Haul Augustus 2021

De afgelopen maand ben ik aardig verwend. Zo veel mooie boeken die binnen kwamen, en dat terwijl ik ook nog aardig wat bestellingen heb staan… Zo veel leuks dat binnen is gekomen, dus dit wordt een erg tevreden haul!

Ivelle is het nieuwe (standalone) verhaal van Laura Diane, waarin je leest over een wereld waarin je oogkleur je emoties reflecteren. Een zeer interessant verhaal, welke ook lekker spannend wist te blijven. Lees vooral mijn recensie om er meer over te weten te komen!

Sterrenvlucht is een van de eerste boeken van Iceberg Books, een nieuwe uitgeverij die sciencefiction uitbrengt. Dit boek was echt fenomenaal goed. Veel actie, genoeg mysterie, een kickass hoofdpersoon en ook nog eens genoeg humor. Ik ga snel het vervolg lezen, en mijn recensie komt er snel aan!

Bij de Donner in Rotterdam kocht ik drie nieuwe delen van My Hero Academia. Ik wil de manga volledig gaan verzamelen, zodat ik zelfs verder ga lopen op de anime. Ik vind het heerlijk om het verhaal mee te maken via een ander medium, dus ik ga vrolijk verder met verzamelen!

Ik ontving de afgelopen maand Het meisje dat kon vliegen, een verhaal over een meisje dat, je raadt het al kan vliegen! Ze wordt meegenomen naar een bijzonder centrum met andere kinderen met bijzondere gaven, maar of dit nou zo goed is, is nog maar de vraag… Een heel tof boek, ik hoop dat de vervolgdelen ook vertaald gaan worden!

Mijn fangirl The Queen of Geek deed mee aan een blogtour rondom het eerste deel van Heartstopper, een prachtige queer graphic novel waar nog veel delen uit van gaan komen. Ik vond dit verhaal zo puur en geweldig, ik kan niet wachten op de volgende delen!

Dit zijn de aanwinsten van de afgelopen maand. Wat voor moois heb jij gekocht of gekregen? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.