Book + Fandom Haul December 2017

December was een heerlijke maand vol boeken en andere fandom merchandise. Ik ben weer flink verwend, ook door mezelf! Hoog tijd om even te kijken wat ik de afgelopen maand heb gekregen/gekocht.

 

Sinterklaas had mij flink verwend. We vierden het met de hele familie en meerdere mensen hadden extra cadeautjes gehaald! Zo kreeg ik chocoladekruidnoten en een chocoladeletter, een scheetkussen, pastel markers, de funko pop van Grunkle Stan uit Gravity Falls, Hyperbole and a half (een geweldig boek), Adventure Time-sokken en een shirt van Jake uit Adventure Time. Dank u Sinterklaasje!

Van een goede vriendin kreeg ik een laat verjaardagscadeautje, namelijk de comic van Steven Universe! Deze comic heeft allemaal korte verhalen van Steven en de Crystal Gems. Ontzettend leuk om te lezen! Ik ga er waarschijnlijk ook een recensie over schrijven, dus die kan je wellicht verwachten de komende tijd.

Tijdens een dagje uit zag ik de BKYA liggen, de boekenkrant vol young adult nieuws! Ik vind het weer een erg leuke editie, de BKYA blijft een feest om te lezen! 

Bij mijn laatste stagedag kreeg ik wat cadeautjes, namelijk Alter Ego, chocola, een boekenbon en bioscoopbon, chips en chocola!

Voor ik je loslaat is het nieuwe boek van Marieke Nijkamp en kreeg ik van een mede-stagiair. Dank je wel Anneke! Ik heb door dit boek eindelijk This is where it ends gelezen, zodat ik ook snel aan dit boek ga beginnen. Tijdens mijn uitje naar Keulen kocht ik Dash & Lily’s Book of Dares, een boek dat perfect past bij de feestdagen! Een heel aandoenlijk en bijzonder boek waar ik zeker van heb genoten.

Ik heb Pokémon Ultra Sun gekregen voor mijn verjaardag, maar nu ook de strategy guide! Hierin staan mappen in van alle plekken in de game, alle dingen die je erin kan doen en waar je welke Pokémon kan vinden. Ontzettend handig en deze guide ga ik ook gebruiken voor mijn blogjes over Pokémon Ultra Sun. Bij de Gamemania was de Mega Sharpedo EX-collectie in de uitverkoop voor maar 25 euro. Deze bevat 6 pakjes, een grote kaart, pin, muntje en speciale kaarten. Heel tof, want ik had hele goede kaarten eruit gekregen! Ik zal er nog een blog over schrijven met alle kaarten die ik heb gevonden. Ook haalde ik bij de Boekenvoordeelshop Deadpool en Fantastic Beasts and Where to Find Them, die samen 15 euro waren. Fantastic Beasts nam ik mee naar huis, mijn fangirl is dol op Deadpool dus die mocht zij meenemen naar huis!

Tot slot kreeg ik nog de nieuwe Aniway binnen (waar ik helaas geen foto van heb). Het is in ieder geval weer een leuk nummer vol leuke anime-aanraders.

 

Dit is mijn haul van de afgelopen maand! De decembermaand heeft mij zeker goed gedaan. En, wat is jouw mooiste aanwinst van december?

 

1 reactie

  1. Aaaaah, Hyperbole and a Half! Die vond ik zo leuk. Baal nog altijd dat haar andere boek niet is vertaald.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.