Book + Fandom Haul December 2018

De maand december zat vol feestdagen, dus ik ben flink verwend! Ik kreeg leuke cadeautjes, kreeg nog wat boeken binnen en heb mezelf ook nog getrakteerd op wat leuks. Een flinke haul dus!

 

Uitgeverij Fantoom stuurde mij spontaan Het mysterieuze horloge van Walker Dawn. Ik weet nog niet wanneer ik dit boek kan lezen (ik had namelijk verwacht dat ik hem kreeg en ik heb nog een hoop boeken die ik moet lezen, maar hij ziet er in ieder geval erg tof uit.

De boekenkrant heeft een YA-versie, namelijk de BKYA. Deze kan je gratis ophalen bij je boekhandel en ik heb voor de krant een recensie geschreven! Haal je hem snel in huis? Dan kan je lezen wat ik van Een zeer opmerkelijk verschijnsel vind!

Ik ga over een paar maandjes een bijzondere reis maken, ik ga namen naar Tokyo! Ik kreeg nog wat foldertjes van een bekende die er was geweest, dus ik ga hierdoor lekker veel research doen naar leuke plekjes in deze stad. Ik kan echt niet wachten!

Voor Fantasywereld mocht ik De Gouden Toren lezen, dus deze kwam de afgelopen maand binnen. Mijn recensie zal wel met wat kritiek zitten, want ik vond deze ontknoping wel wat tegenvallen…

Ik ging naar Düsseldorf voor de kerstmarkt daar en we bezochten onder andere de Gamestop, die veel deals hadden, zoals deze winterversie van Pikachu voor maar 10 euro! Deze kon ik gewoon niet laten liggen.

Een ander boek dat ik voor Fantasywereld mocht recenseren is Viltstiftbos van Jeanet Kingma, een leuk kinderverhaal waarin twee kinderen in hun tekening terecht komen. 

Best of YA stuurde naar mij Aru Shah en het einde van de tijd, een mythologisch verhaal dat is aangeraden door Rick Riordan, de mythologiekoning! Dit wordt vast weer een spannend verhaal, ik kan niet wachten om deze te gaan lezen!

Ook kwam Handboek van een Summoner binnen, een naslagwerk voor de Summoner-serie! Ik vond dit boekje heel erg gaaf, dus verwacht een zeer lovende recensie over dit boek.

Talisbinder is uit, het nieuwe deel van de Spellslinger-serie! Deze serie is een uniek fantasyverhaal over een jongen die juist, in tegenstelling tot de meeste personages, haast niks kan! Hij leeft in een wereld vol magiërs, maar hij kan nauwelijks magie gebruiken. De eerste twee delen zijn nu ook lekker goedkoop, dus haal ze snel in huis!

Ik kreeg Clean van uitgeverij Karakter, een verhaal over een drugsverslaafd meisje die in een luxe afkickkliniek belandt. Hier leert ze andere mensen kennen die een verslaving hebben, wat ik erg interessant en heftig vond. Een heel belangrijk boek! Mijn recensie zal nog volgen.

Op mijn vereniging vierde ik met vrienden Sinterklaar met loodjes en ik kreeg het nieuwe deel van de light novel serie van Sword Art Online! Ik wist nog niet eens dat deze al in de winkel was, dus ik was aangenaam verrast!

Ook kwam de nieuwe Aniway binnen, waar ik proeflezer voor ben. Het is weer een hele toffe editie en binnenkort zal ik in een blogje er wat meer over vertellen! Haal hem in ieder geval snel in huis, want er zijn weer toffe aanraders wat betreft anime, manga en meer.

In Düsseldorf vond ik ook bij de Game Stop deze Funko pop van Alex Armstrong, een exclusieve Funko van Fullmetal Alchemist! Er was ook nog eens een actie dat de Funko Pops maar 10 euro waren, dus dit was echt een koopje! Ik ben volgens mij een van de weinigen in Nedeland die deze Funko Pop al heeft, dus hier ben ik heel blij mee.

Toen ik nog wat kerstinkopen deed ik de stad, zag ik Yo-Kai Watch voor maar 12 euro liggen. Dit spel wilde ik al een tijdje hebben en voor deze prijs kon ik hem niet laten liggen! Daarbij kreeg ik ook van een vriend een code voor Mario Kart 8 Deluxe voor op de Nintendo Switch!

Tot slot hebben we nog Free to Fall, een boek dat in de uitverkoop lag bij een boekhandel in Leiden. Deze wereld (waarin er een app bestaat zodat je een perfect leven kan leiden) leek me al erg gaaf, dus voor deze prijs kon ik hem gewoon niet laten liggen.

Dit is mijn haul voor de laatste maand van 2018. Deze laatste maand is lekker uitgebreid, dus in 2019 heb ik nog genoeg game- en leesvoer! Heb jij nog wat leuks gekregen/gekocht de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.