Book + Fandom Haul December 2019

December was een maand vol nieuwe mooie boeken! Ook had ik wat leuke merchandise gehaald, dus ik ben weer erg tevreden met mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Genoeg om te laten zien dus!

Voor Fantasywereld lees ik graphic novels, dus de bovenste vier ga ik zeker lezen (de onderste is een zesde deel). Ik vind Gung Ho erg gaaf en keek zeker uit naar het vierde deel, dus ik ben blij dat die binnen is! De zeven-reeks is ook erg gaaf, dus ik ben benieuwd wat deze magiërs gaan beleven.

Ik had Sterke verhalen en hoe je ze schrijft gehaald bij de bibliotheek, maar mijn moeder was zo lief om dit boek cadeau te doen! Ik wilde dit boek graag hebben voor tips om te schrijven, aangezien ik in 2020 mijn verhaal wil afmaken. Erg handige gids, hier ga ik zeker gebruik van maken!

Tijdens mijn dagje kerstshoppen in Münster kocht ik deze Niffler funko (een enorme variant), voor maar 20 euro! Deze komt waarschijnlijk bovenaan mijn boekenkast te staan, naast de kleine Niffler funko die ik al heb.

Als de nacht eindigt is een boek die ik waarschijnlijk erg snel uitlees, want ik ben zo benieuwd naar dit verhaal! Ik hoor er zo veel goede verhalen over, dus ik ben blij dat ik dit boek heb mogen ontvangen van de uitgeverij.

De magische apotheek 2 lijkt me weer een betoverend avontuur, en ziet er ook weer schitterend uit! Zo leuk dat de uitgeverij de serie verder gaat vertalen, want het derde deel staat al op de planning!

Boekenleggers van Knightmares and Daydreams kocht ik via mijn fangirl, kijk eens hoe leuk deze eruit zien! Pikachu is echt ideaal om in december te gebruiken (stiekem gebruik ik hem nog steeds) en de magnetic bookmarks zijn van de animefilm Your Name (fantastische film) en de anime Anohana (ook erg mooi en ontroerend). Alle boekenleggers zijn zo schattig, zo blij met deze aankopen!

Het kattenmannetje en andere sprookjes ontving ik van de uitgeverij. Het vorige sprookjesboek had ik al en vond ik geweldig, nu heb ik ook het volgende boek! Beide boeken zal ik recenseren, want het zijn geweldige sprookjesbundels die erg modern aanvoelen.

Dit zijn mijn aankopen en aanwinsten van de afgelopen maand. Welke aanwinst van de afgelopen maand staat nu in jouw boekenkast te pronken? Laat het me weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat een leuke aanwinsten. Vooral die Pikachu boekenlegger is té cute! Wat schrijfboeken betreft is trouwens ‘Schrijf je boek in een jaar’ ook echt een aanrader.

    1. Oeh, die ga ik nog wel eens opzoeken! 🙂

  2. Die Niffler is super schattig. Ik moest deze week in Antwerpen zijn voor drie zaken. Twee van hen lukten uiteraard niet want het ene was nog steeds niet binnengekomen en het andere was foutief geleverd. Maar ik ging wel even bij Primark binnen en kon daar een Funko van een kleine Dobby met zowel een sok als Tom Riddle’s dagboek kopen met 5€ korting. Dat maakte dus veel goed.

    1. Ah wat nice! Ik zit ook telkens te kijken of de Primark nog korting geeft op Funko Pops, maar tot nu toe niet geslaagd haha

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.