Book + Fandom Haul December 2020

De afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe spullen in huis gehaald, maar heb ik ook wat ontvangen van de kerstman. Ook deze keer heb ik weer een prima buit binnen, dus ik vertel je graag over de nieuwe aanwinsten.

Bij de action zijn er weer nieuwe markers met speciale nieuwe dozen waarin je ze kan opbergen, zo handig! Mijn collectie is nu erg uitgebreid, en in het appartement waar ik naartoe ga verhuizen hoop ik ze ook weer mooi op te zetten en er veel gebruik van te maken.

De nieuwe Aniway kwam binnen, een fantastisch magazine over de Japanse geekcultuur. Ook deze editie was weer erg leuk, divers en leerzaam. Door dit tijdschrift wil ik weer zat nieuwe anime uitproberen, ik raak niet verveeld op deze manier!

Familie liegt nooit kwam begin december uit, en deze kon ik gaan lezen. Ook weer een erg spannende mysterie thriller van Karen M. McManus vol familiegeheimen. Het heeft een plottwist die ik totaal niet zag aankomen, dus de auteur wist me alweer te verbazen.

Voor kerst kreeg ik de eerste twee delen van My Hero Academia, een manga die ik al een tijdje wilde beginnen met verzamelen. Nu is mijn verzameling begonnen, dus dat is een goed begin! Ik ben echt weg van de anime en ben al helemaal bij met de anime, dus ik hoop uiteindelijk ook de hele collectie als manga binnen te hebben.

Daarbij kreeg ik ook een leuk shirt van Baby Yoda en nog een bioscoopbon voor als de bioscopen weer open zijn.

Voor Fantasywereld kan ik het laatste deel van Renegades lezen, ik ben erg benieuwd naar dit superheldenavontuur! Op Fantasywereld kan je dus uiteindelijk mijn recensie gaan lezen.

Dit is mijn buit van de afgelopen maand. Een redelijk bescheiden buit, maar dat is ook prima! Heb jij nog wat leuks gekregen tijdens de feestdagen? Laat het me weten!

3 reacties

  • JONSEN op januari 9, 2021 om 3:56 pm
  • Reageer

  Hey!
  Ik heb 2 vraagjes.
  VRAAG 1: Hoe heten die stiften?
  VRAAG 2: Waar kijk jij my hero academia? In belgie staan alleen de eerste 2 seizoenen op netflix.

  1. Hee! De markers zijn van decotimecrafts,en My Hero Academia staat inderdaad op Netflix! Met een premium-account op Crunchyroll kan je de rest zien, maar ik vermoed dat Netflix wel de rest online gaat zetten! 🙂

  • JONSEN op januari 10, 2021 om 4:53 pm
  • Reageer

  Bedankt!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.