Book + Fandom Haul December 2021

In de laatste maand van 2021 werd ik nog goed verwend, want ik heb tal van mooie boeken en andere dingen gekregen en gekocht! De feestdagen waren vol met cadeautjes onder de kerstboom, waardoor mijn haul deze maand aan de hoge kant zit. Genoeg te bespreken dus in deze maandelijkse haul!

Ik kreeg het zesde en laatste deel van De Magische apotheek, een fantasierijke boekenreeks over magische luchtjes. Het afsluitende deel vond ik mooi, maar ik vond het jammer dat er geen internationale reizen aan te pas kwamen. Lees er in mijn recensie meer over!

Aan het begin van de maand kwam Jij wordt nog eens mijn dood uit, een nieuwe en spannende YA-thriller van Karen M. McManus. Weer wist deze auteur mij te verbazen door een geweldige ontknoping die ik totaal niet zag aankomen. Zij is echt bewezen de beste YA-thrillerschrijfster die momenteel boeken uitbrengt, ik ben fan!

De nieuwe Aniway kwam ook weer binnen, het magazine vol Japanse (pop)cultuur! Dit keer weer een editie vol games, anime, manga, boeken en meer. Hoewel ik de tips in de Aniway nog wat vind meevallen, zijn er wel weer een aantal anime die ik op mijn lijstje heb gezet om te gaan kijken.

Bij mijn ouders deden we kleine cadeautjes onder de kerstboom, mijn zusje had mijn lootje! Ze kocht voor mij Avatar The Last Airbender: Katara and the Pirate’s Silver, en daarbij nog leuke bookish sokken. De graphic novel had ik snel gelezen en vond ik erg goed, en de sokken zitten super!

Mijn schoonzus gaf een Baby Yoda-fleecedeken voor kerst, hij is zo fijn tijdens de wintermaanden! Ik ben erg fan van Grogu, dus ik ben erg blij dat ik tijdens een koude avond met deze deken op de bank kan zitten.

Bloed kwam afgelopen maand uit, het vervolg op Water! Dit keer vanuit een ander personage, maar het lugubere sfeertje en de Faerie zitten ook in dit boek. Ik ben nu halverwege (en als deze blog uitkomt heb ik hem waarschijnlijk al uit) en ik vind hem weer erg goed!

Van mijn fangirl kreeg ik onder andere voor kerst Lore of Olympus, een Webtoon Original die nu ook als fysiek exemplaar verkrijgbaar is. Dit eerste deel behandelt de eerste 20 hoofdstukken, en heeft een prachtige hardcover editie. Er zijn al meer dan 400 hoofdstukken, dus hopelijk komen er nog heel veel prachtige boeken aan! Deze comic gaat over Griekse goden in een hedendaagse setting, en behandelt veel thema’s zoals consent, depressie en meer.

Mijn schoonouders gaven een Squirtle en Charmander Funko Pop, en ze gaven nog een leuke retro gameconsole waarin je oude spelletjes kan spelen. Ik wilde al heel lang de starters, en nu heb ik er dus al twee van de drie!

Tijdens mijn citytrip met vrienden naar Essen kocht ik drie boeken: Howl’s Moving Castle (bekend van de Studio Ghibli bewerking), maar ook het vervolg en een companion novel. Ik vind de covers echt heel mooi, en ik ben heel benieuwd hoe het verhaal in boekvorm is en hoe de andere boeken zijn!

Ik kocht de afgelopen maand volume 21 en 22 van My Hero Academia, ik kom aardig vooruit in de manga! Het verder is zo geweldig, dus ik ga in 2022 zeker verder met sparen.

Van een goede vriendin kreeg ik als cadeau het Pokémon Cookbook, vol leuke recepten in het teken van Pokémon! Ik ga hopelijk vaak recepten eruit proberen, het ziet er zo grappig uit!

Naast een kookboek van Pokémon, heb ik van mijn fangirl het kookboek gekregen van Avatar The Last Airbender. Hierin worden recepten uitgelegd gebaseerd op de vier naties, met opmerkingen van de personages uit Avatar erin die wat over het recept vertellen. Erg tof gedaan, ook van dit boek wil ik veel gerechten gaan maken!

Voor Fantasywereld lees ik graphic novels, en deze vier graphic novels van Silvester strips kwamen binnen. Ik kan weer even vooruit, want qua graphic novels heb ik nog genoeg te lezen!

Van de schoonfamilie kreeg ik het boek Ace of Spades, een thriller waar ik al een tijdje naar uitkijk. Ik hoor er goede verhalen over, en dit boek kreeg zelfs de prijs voor beste Engelse YA-thriller in onze Hold My Book-podcast! Des te meer reden om dit boek te gaan lezen!

Mijn fangirl gaf ook het tweede deel van The Dragon Prince aan mij voor kerst, zo kan ik het tweede seizoen meemaken als boekvorm! Ik vind deze Netflix-serie echt prachtig, dus leuk dat ik er ook nu boeken van heb.

Mijn oom had als verrassing voor iedereen in de familie tijdens kerst een cadeau gegeven, en ik kreeg dit grappige boek over je lichaam vol gekke feitjes. Makkelijk weg te lezen, heerlijk voor tussendoor!

Dit zijn de aanwinsten van de afgelopen maand, het was echt een hoop! Ik ben weer erg tevreden, en kan de komende tijd weer veel boeken lezen. Wat was jouw mooiste aanwinst van de afgelopen maand? Laat het vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.