Book + Fandom Haul Februari 2018

In februari had ik het vrij druk met tentamens, maar heb ik ook nog wat leuke dingen gedaan en gekocht! Tijd om even te kijken wat de buit is van de afgelopen maand. Het is een bescheiden aanwinst deze keer, maar de dingen die ik heb gekregen/gekocht zijn wel erg leuk!

 

In februari kreeg ik een spontaan pakketje binnen, namelijk Everless van Sara Holland! Zij komt ook naar Yalfest, dus ik vond het supertof dat ik dit boek kon gaan lezen. Bedankt Blossom Books! Het boek is nu ook al gelezen en hier kan je mijn recensie lezen. Wat een tof boek is dit zeg!

Voor Fantasywereld kreeg ik wat nieuwe strips die ik kan recenseren. Zo kreeg ik Super Kaka, een soort mix van De Nieuweling en de anime My Hero Academia. Het is een kinderverhaal en ondanks het gekke poeppoppetje, is het boek totaal niet zo raar en ben ik heel benieuwd naar het vervolg. Daarbij kreeg ik nog een soort geschiedenisstrip, deze keer over de Vikingen.

Ik was twee weken geleden bij de Star Wars Exhibition: Identities. Het was echt een geweldige tentoonstelling, dus ik kocht de catalogus van de tentoonstelling om mee naar huis te nemen. Ik heb helaas geen foto van de catalogus gemaakt, maar hier anders een mooie foto van de tentoonstelling. Het was zo leuk! Hier kan je mijn verslag lezen.

Tot slot was ik in Dordrecht, waar bij de Gamemania Pokémonkaartenpakketjes in de aanbieding waren. Zo was deze Bewear GX Box te vinden voor maar 17 euro! Dit vond ik erg goedkoop, dus ik nam hem mee naar huis en haalde er zulke goede kaarten uit! Hier kan je mijn unboxing vinden.

Dit is mijn buit van de maand februari! Niet al te veel in huis gehaald, maar ik denk dat maart een iets grotere haul gaat krijgen. We zullen het zien!

Heb jij de afgelopen maand nog wat leuks gekocht?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik kan niet wachten om in Everless te beginnen!

  2. Ik heb Everless gewonnen afgelopen maand. Ik ben erg benieuwd!

    1. Ah wat leuk! Heel veel leesplezier! 🙂

  3. Ik heb Emmy’s Magic is Might box voor mezelf besteld. Verder heb ik ook heel wat spulletjes besteld als cadeautjes voor vriendinnen die de komende maanden jarig zijn. Deze maand ben ik weer wat meer voor mezelf aan het kopen. Zo scoorde ik onlangs de Funko van Professor Lupin.

    1. Wauw, die van Lupin is echt heel tof en ik zag je unboxing van Magic is Might, echt een leuke box! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.