Book + Fandom Haul Februari 2021

In februari kwamen er dan niet ontzettend veel boeken uit, maar ondanks dat heb ik weer een prima haul met genoeg nieuwe spullen en boeken. Mijn boekenkast ontploft bijna, dus de verhuizing komt dan goed uit, dan hebben mijn fangirl en ik meer ruimte voor al onze boeken en onze merchandise! Ik laat je graag zien wat er de afgelopen maand binnen kwam, want het is weer een prima buit.

Ik had maanden geleden een bedrag gestort aan Everafterprint, die een kort verhaal wilden uitbrengen met ingekleurde illustraties. Ik ben echt dol op hun mooi uitgegeven boeken, dus ik wilde dit boek ook in huis halen. Nu was het zover, en wat is het een mooi boek geworden! Lees vooral mijn recensie van Love Potion om er meer over te lezen.

Ik kreeg Godenslaap binnen, het laatste deel in een trilogie van Laini Taylor. Ik had het eerste deel in deze serie jaren geleden gelezen toen ze nog oude covers hadden, maar toen werd het derde deel niet vertaald. Nu hebben de boeken een nieuw jasje gekregen en is het derde deel eindelijk vertaald! Ik ben nu de hele serie aan het lezen, dus verwacht recensies van alle delen.

De nieuwe Aniway kwam ook binnen, het tijdschrift voor alle Japanse geekcultuur. Elke drie maanden komt dit magazine binnen, welke vol zit met tips rondom manga, anime, games, achtergrondartikelen over de Japanse cultuur en meer. Het magazine is ook gemaakt door allemaal vrijwilligers die hun liefde voor Japan willen delen, waardoor ik nu al jaren een abonnement heb. Ook in deze editie zijn weer zat mooie tips, dus die zal ik binnenkort nog bespreken in een blog.

Ik kreeg spontaan Woeker binnen, een boek voor 12+ waarin de hele wereld wordt omringd door planten die mensen en dieren opslokken, behalve drie pubers die immuun lijken. Zij moeten de wereld redden, maar hoe? Ik had weinig van het boek gehoord, maar door de achterflap was ik toch al vrij enthousiast!

Voor Fantasywereld kan ik Boek der Heiligen recenseren, het nieuwe boek van Leigh Bardugo met allemaal verhalen van dertig heiligen met mooie illustraties. Ideaal leesmateriaal voor de aanstaande Netflixserie Shadow and Bone!

Al die tijd is van de schrijvers van Vijf stappen van jou, een ontzettend mooi boek over twee jongeren die nooit dicht bij elkaar kunnen zijn. De covers zijn echt plaatjes, en ook dit boek gaat over twee jongeren die elkaar in het ziekenhuis ontmoeten. Hopelijk is dit verhaal net zo mooi als de vorige!

Ook kwam er spontaan De IJzerraaf binnen, het nieuwe boek van Julie Kagawa in de Iron Fey-wereld. Ik heb alleen het eerste deel uit die serie gelezen, maar misschien ga ik dit boek ook nog oppakken. Inclusief twee mooie artprintjes en een hoop ravenveren, zeer leuk gedaan!

Tot slot kreeg ik nog Funko Pops binnen die ik had gekocht, namelijk Baby Yoda en Korra van The Legend of Korra. Momenteel zitten ze nog in verhuisdozen voor onze aankomende verhuizing, maar als ze eenmaal zijn uitgepakt en uitgestald zal ik daar uiteraard nog foto’s van maken!

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. heb jij nog wat leuks gekregen in februari? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Ik kocht ook Godenslaap.. Vandaag plaats ik alles, ik kwam er afgelopen week niet aan toe. De IJzerraaf heb ik ook binnen, maar wel in maart. Veel leesplezier!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.