Book + Fandom Haul Februari 2022

De afgelopen maand heb ik mijzelf goed verwend met wat bezoekjes aan de boekhandel. Daarbij kreeg ik nog wat andere mooie boeken en merchandise binnen, dus het was weer een fijne maand betreft aanwinsten!

King en de drakenvlinders is een ontzettend mooi verhaal over familie, rouw, liefde en vriendschap. Kacen Callender is een geweldige schrijver, dus lees vooral mijn recensie om er ook zo enthousiast van te worden als ik.

Tijdens een bezoek aan boekhandel Donner kocht ik drie boeken. Zo kocht ik deel 27 van My Hero Academia, maar nu ben ik nog op zoek naar deel 26. Ik kocht daarnaast Tokyo Love Story, een verhaal vol illustraties over een Franse vrouw die een tijd in Japan heeft gewoond. Het heeft zowel Japanse als Engelse tekst, dus hierdoor kan ik een beetje oefenen met het lezen in het Japans! Tot slot kocht ik Zó doe je dat – koken, een grappig boek vol verschillende recepten op makkelijke wijze uitgelegd. Ik heb een hele collectie van deze boeken, en deze ontbrak nog!

Van mijn fangirl kreeg ik Ready Player Two voor valentijnsdag, de mooie hardcover die past bij mijn eerste deel! Ik ben erg benieuwd naar dit geeky vervolg, dus deze hoop ik snel te lezen. Ik kocht zelf nog een manga box van Attack on Titan, ik hoop ze nu allemaal te gaan sparen.

Ik kocht nog een box van Glaceon met Pokémonkaarten, ik ben redelijk blij met mijn aanwinsten! Ik ben gek op de Eeveelutions, dus deze kon ik niet laten liggen.

Tijdens een dagje Den Haag kon ik gratis valentijnskaarten halen bij de Gamemania, en kocht ik twee tweedehands boeken bij de Paagman. Waterfall is deel 2 van een serie, en het eerste deel heb ik toevallig al. Nu heb ik de serie compleet! Ook kocht ik het derde deel van De Eindeling, want die ontbrak ook nog in mijn collectie. Erg blij mee!

Tot slot ontving ik Vliegen, een mooi boek over een jongen die het slechte pad op gaat, maar dan verandert als hij een intrigerend meisje leert kennen. In het begin wist ik niet wat ik er precies van moest vinden, maar uiteindelijk vond ik het een mooi boek! Mijn recensie komt er binnenkort aan.

Dit zijn mijn aanwinsten van de afgelopen maand. Heb jij nog mooie aanwinsten gekregen? Laat het mij vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.